Helgen i bilder

 
Denna helgen hade jag besök hemifrån både av pappa & Adam. Pappa var här med sin flickvän och kompisar för att gå på lite galej. Så efter skolan gick jag till deras hotell på en öl, fick saxa mig igenom alla massor av folk på stan. Black Friday märktes tydligt. Själv fyndade jag inget mer än 2 stycken pennor, som en riktig student. Sedan åkte jag hem en liten sväng innan jag åkte till centralen för att möta Adam.
 
 
Vi promenerade runt i gamla stan där vi också mötte upp pappa & co. en sväng. Sen sprang vi runt och jagade Pokemons haha. Pokémon Go har blivit vår grej, vilket faktiskt är jättemysigt. Man kan typ gå hur långt som helst utan att tröttna samtidigt som man pratar om allting mellan himmel & jord. Speciellt i Stockholm där utbudet är lite större än hemma i småstan.
 
 
Vi käkade lunch på Sushi Yama med de andra innan vi gick vidare. Jag tänkte visa skolan och Observatorielunden. Men kom på att vi har ju The American Food & Gift store på Sveavägen. Ägaren är någon av dem trevligaste människorna jag stött på. Däremot märkte jag hur otroligt dålig jag blivit på engelska sen man slutade gymnasiet. Egentligen är jag inte så dålig, men jag får sån tunghäfta och typ... prestationsångest? Så ingenting vettigt kommer ut haha. Vill bli bättre på det där igeeeen.
 
 
På söndagen åkte vi till Naturhistoriska museét där jag inte varit sen jag var 15 med skolan. Jag minns att vi fick typ 30 minuter bara för att tiden hade dragit iväg på Riksdagsbesöket. Så medan dem flesta valde att bara sitta och inte göra någonting så skrek jag och Veronica ungefär "KLARA FÄRDIGA GÅÅÅÅ!!" och sprang igenom utställningarna. Eller ja, egentligen så gick vi väl igenom Polar-delen grundligt och noggrant och blickade in på dem andra snabbt. Valar, delfiner & sälar har väl varit våra favoritdjur enda sedan vi såg Rädda Willy när vi var typ 10 år.
 
Så där var vi några timmar innan vi kände att vi höll på att svälta ihjäl och åkte till stan för att äta på Phil's burger och fördriva lite tid inne på Espresso House innan jag fick sätta min värmlänning på tåget hem igen. Märkligt vad ensamt det kan kännas i den här stora stan efter att man haft besök en helg. Bitterljuvt med besök helt enkelt.
↳ 

Mammisen vill oxå komma och hälsa på ❤️ Ska se om jag kan få till nån hotellhelg så kan vi bo tillsammans kanske ist för att du åker hem? ❤️


KOMMENTERA
KOM IHÅG MIG