Helgen i bilder

 
Denna helgen hade jag besök hemifrån både av pappa & Adam. Pappa var här med sin flickvän och kompisar för att gå på lite galej. Så efter skolan gick jag till deras hotell på en öl, fick saxa mig igenom alla massor av folk på stan. Black Friday märktes tydligt. Själv fyndade jag inget mer än 2 stycken pennor, som en riktig student. Sedan åkte jag hem en liten sväng innan jag åkte till centralen för att möta Adam.
 
 
Vi promenerade runt i gamla stan där vi också mötte upp pappa & co. en sväng. Sen sprang vi runt och jagade Pokemons haha. Pokémon Go har blivit vår grej, vilket faktiskt är jättemysigt. Man kan typ gå hur långt som helst utan att tröttna samtidigt som man pratar om allting mellan himmel & jord. Speciellt i Stockholm där utbudet är lite större än hemma i småstan.
 
 
Vi käkade lunch på Sushi Yama med de andra innan vi gick vidare. Jag tänkte visa skolan och Observatorielunden. Men kom på att vi har ju The American Food & Gift store på Sveavägen. Ägaren är någon av dem trevligaste människorna jag stött på. Däremot märkte jag hur otroligt dålig jag blivit på engelska sen man slutade gymnasiet. Egentligen är jag inte så dålig, men jag får sån tunghäfta och typ... prestationsångest? Så ingenting vettigt kommer ut haha. Vill bli bättre på det där igeeeen.
 
 
På söndagen åkte vi till Naturhistoriska museét där jag inte varit sen jag var 15 med skolan. Jag minns att vi fick typ 30 minuter bara för att tiden hade dragit iväg på Riksdagsbesöket. Så medan dem flesta valde att bara sitta och inte göra någonting så skrek jag och Veronica ungefär "KLARA FÄRDIGA GÅÅÅÅ!!" och sprang igenom utställningarna. Eller ja, egentligen så gick vi väl igenom Polar-delen grundligt och noggrant och blickade in på dem andra snabbt. Valar, delfiner & sälar har väl varit våra favoritdjur enda sedan vi såg Rädda Willy när vi var typ 10 år.
 
Så där var vi några timmar innan vi kände att vi höll på att svälta ihjäl och åkte till stan för att äta på Phil's burger och fördriva lite tid inne på Espresso House innan jag fick sätta min värmlänning på tåget hem igen. Märkligt vad ensamt det kan kännas i den här stora stan efter att man haft besök en helg. Bitterljuvt med besök helt enkelt.

En fnissig fredag på Fotoskolan

 Linnéa & Josefin 
 
Alltså idag har det varit en helt magisk fredag. Livet har verkligen gått upp och ner den senaste månaden och idag var liksom allas fokus och energinivå så låg att det inte gick att sluta fnissa (kanske ska tala för mig själv och tjejerna som sitter runt omkring mig i och för sig hahaha). Min kamerarulle är full av roliga videos allt från Josefin som kryper över en bänk, Linnéa & jag som skrattar, Goro som redovisar i Photoshop, flygande tofflor. Det roliga har inget slut. Sen så blev det fredagsfika med chokladbollar från Ida. Tänkte passa på att dela med mig av lite bilder från skolan den senaste veckan.
 
 
Vi kollar på våra printar med vår kurslärare Simon från Layer1.
 
Goro får med assistans av Simon visa tekniker för korn för oss fredagseftersläntrare.
 
Har mått så bra inombords av allt rolig idag. Och för första gången på ett tag känner jag mig så himla nöjd med tanken att stanna i Stockholm över helgen. I och för sig kan det bero på att Adam också kommer hit ikväll. Men allt känns så himla fint!! Är så tacksam för mina fantastiska vänner & klasskamrater på Fotoskolan och tacksam för mina vänner, familj och pojkvän hemma. 

Första snön i Stockholm

 
 
Vaknade igår morse och var helt utvilad och pigg vid 6.40. Något jag inte minns senast det hände. Men att somna av sig själv runt 21 verkar vara ett vinnande koncept. När jag drar upp persiennen så möts jag av den mest otroliga synen. Stora, tjocka, fluffiga snöflingor som rasar ner mot marken. Blev alldeles pirrig i magen och packade direkt ner kameran i väskan. Och när jag för en gångs tid var vaken i god tid på morgonen så trillade jag ändå in precis vid 9 på skolan, dem där extra minuterna gick åt till att fota både med kameran och telefonen. Herregud vad första ordentliga snön kan göra mig på riktigt fnisshumör. Och i år kom den precis i lagom tid tänker jag. Slutet på November så man fått ha en hyfsat lång höst ändå (även fast höstens vackra färger alltid är för kort). Tanterna jag passerade påväg till tunnelbanan höll kanske inte med mig i hur mysigt det var med snö. "Jag har väntat på min bil i TJUGO MINUTER!!!!!".
 
 
Josefin hade också passat på att ta med sig kameran till skolan denna morgon så på lunchen skyndade vi två och Linn oss ut i Observatorielunden och fotade lite.
 
Fler än oss som var uppe och beundrade de snöbelagda taken.