Glad påsk

 
Glad påsk på er! Hoppas ni firar den med massa god mat eller bara har en trevlig och glad helg även om ni inte firar. Nu ska vi snart duka fram hela påskmiddagen och sen kanske ta en primenad som solen lyser fint som jag hoppas när detta inlägg skrivs.

Johan är hemma

 
Wiiii! Johan är äntligen hemma en liten sväng igen. Fruktansvärt jobbigt när en av ens bästa vänner håller hus uppe i Norrbotten majoriteten av året. Men nu till påsk är han hemma igen och prylgalningen har införskaffat en drönare. Något jag inte trodde jag skulle få uppleva i verkligheten på än några år. Den ska dock användas till att filma en dokumentär till ett projekt och inte bara lekas med. Vi filmade en liten snutt och det såg verkligen så jäkla coolt ut. Något som jag insåg var att tomma parkeringar är väldigt estetiskt tilltalande från ovan haha!
 

Inspirerad av Jeanloup Sieff

 
Modell: Mimi Boström | Foto & redigering: Linnéa Olsson
 
Saker jag inte delat med mig av på bloggen än. Som kommer från december när jag var on top of my game i allting och kände att jag var så himla bäst. Det är en rolig uppgift att inspireras av historiska/äldre kända fotografer. Vill göra mer sånt här men behöver en mjukstart så ska försöka fota mer av Mimi men också Veronica nu efter påsk. Peppa mig så är ni söta haha. Och om ni råkar känna en blivande MUA i Örebrotrakterna som vill göra en TFP till en porträtt/fashionfotografering med mig så får ni jättegärna tipsa mig.