Studentresan pt. 3 - Restaurangtips & Hotell

Restaurangen Pirates Beach Bar & Grill var riktigt bra och hade en mängd goda burgare. Hade både lunch och middag med ett ganska prisvärt erbjudande vid lunchen, kvällen finns större valmöjligheter. Ligger nere vid Magalufs strand!
 
 
Och något ni absolut inte får missa är restaurang La Bodega. Ligger på skandinaviska bargatan med svensktalande supertrevlig personal och världens godaste fajitas. Inte att förglömma aiolin heller (kommer minnas aioli från denna resa, och majonäs!). Gudars vad vi åt och vad mycket mat man fick. Vi bad till och med om en doggy bag till hotellrummet! Godaste. Om jag var i Palma skulle jag 100% åka in till Magaluf bara för att besöka La Bodega. Så jäkla bra mat så som skylten säger #DoYourselfAFavour. 
 
 
Vi bodde på hotell Vistasol. Ett prisvärt hotell som ligger väldigt nära skandinaviska bargatan och klubben Tivoli Magaluf (som även det är mycket skandinaviskt). Trots detta är det varierat i ålder på gästerna - troligtvis för att det är ganska prisvärt och fräscht. Nu var vi där precis innan högsäsongen drog igång när det kommer till fest men vi var nöjda med det mesta. Poolen kunde varit uppvärmd (vi badade en gång på hela veckan både poolen och havet var ISKALLT) och frukostbuffén kunde vart fräschare och trevligare. Fanns t.ex. ingen äggröra och varierande kvalité från dag till dag. Kändes som att det var väldigt brittiskt med ägg, bönor, korv (sausage) och toast. Kaffet var bedrövligt men vår resledare tipsa oss om att ta espressoshot och hälla i egen mjölk då smakade det inte som att dricka varm skummad sockrad mjölk. 

Ang. badningen så ljög jag lite. Vi badade fler än en gång men det var endast inne på relax-avdelningen som bestod av en uppvärmd pool och två bastusar. En jacuzzi som inte var igång. Men man ville ju inte ligga där inne och bada utan vara ute i solen. Så allra helst hade jag sett att de värmt upp utomhuspoolen. 
 
Det finns ett supermarket i källaren som var väl fyllt med utbud och helt okej priser. Det var inte astronomiskt som sådana supermarkets kan vara. Vi handlade dock det mesta som vatten och mat på ett lokalt supermarket. Men småsaker i hotellets egna.

KOMMENTERA
KOM IHÅG MIG