Say I Slay

 
Den här veckan hände något sjukt. När biljetterna till Beyoncé släpptes så ville jag och Veronica gå, jättemycket. Men eftersom studenten var stundande kändes det inte rimligt att lägga så mycket pengar på konsertbiljetter när allting skulle gå till balen, studenten, utgångar och att umgås med alla klasskamrater innan vi skulle separeras. Men på min rast i tisdags kväll så öppnade jag twitter (som inte händer jätteofta längre) och en tweet som löd "Är det någon som vill köpa 2 ståplatsbiljetter till Beyoncé imorgon?" dök upp rakt framför näsan på mig. HELL YEAH?!?! Det kändes helt och hållet som ödet att jag fick se det mindre än 24 timmar innan konserten på dagen av löning också. Och helt plötsligt stod vi där i Globen, i chock, med resten av Friends Arena. Queen B, finns och hon är magisk. Min enda önskan är att Single Ladies hade spelats annars var det felfritt. Bäst var Freedom, så vackert och kreativt med dans som involverar vatten. 

Studentresan pt. 3 - Restaurangtips & Hotell

Restaurangen Pirates Beach Bar & Grill var riktigt bra och hade en mängd goda burgare. Hade både lunch och middag med ett ganska prisvärt erbjudande vid lunchen, kvällen finns större valmöjligheter. Ligger nere vid Magalufs strand!
 
 
Och något ni absolut inte får missa är restaurang La Bodega. Ligger på skandinaviska bargatan med svensktalande supertrevlig personal och världens godaste fajitas. Inte att förglömma aiolin heller (kommer minnas aioli från denna resa, och majonäs!). Gudars vad vi åt och vad mycket mat man fick. Vi bad till och med om en doggy bag till hotellrummet! Godaste. Om jag var i Palma skulle jag 100% åka in till Magaluf bara för att besöka La Bodega. Så jäkla bra mat så som skylten säger #DoYourselfAFavour. 
 
 
Vi bodde på hotell Vistasol. Ett prisvärt hotell som ligger väldigt nära skandinaviska bargatan och klubben Tivoli Magaluf (som även det är mycket skandinaviskt). Trots detta är det varierat i ålder på gästerna - troligtvis för att det är ganska prisvärt och fräscht. Nu var vi där precis innan högsäsongen drog igång när det kommer till fest men vi var nöjda med det mesta. Poolen kunde varit uppvärmd (vi badade en gång på hela veckan både poolen och havet var ISKALLT) och frukostbuffén kunde vart fräschare och trevligare. Fanns t.ex. ingen äggröra och varierande kvalité från dag till dag. Kändes som att det var väldigt brittiskt med ägg, bönor, korv (sausage) och toast. Kaffet var bedrövligt men vår resledare tipsa oss om att ta espressoshot och hälla i egen mjölk då smakade det inte som att dricka varm skummad sockrad mjölk. 

Ang. badningen så ljög jag lite. Vi badade fler än en gång men det var endast inne på relax-avdelningen som bestod av en uppvärmd pool och två bastusar. En jacuzzi som inte var igång. Men man ville ju inte ligga där inne och bada utan vara ute i solen. Så allra helst hade jag sett att de värmt upp utomhuspoolen. 
 
Det finns ett supermarket i källaren som var väl fyllt med utbud och helt okej priser. Det var inte astronomiskt som sådana supermarkets kan vara. Vi handlade dock det mesta som vatten och mat på ett lokalt supermarket. Men småsaker i hotellets egna.

Pre-work

 

Pre-work-hänger på balkongen. Eller ja egentligen jobbar jag nu med då jag redigerat bilder från ett bröllop jag fotat. Tror det mesta är färdigredigerat nu, måste bara gå igenom det en sista gång och kolla så jag är nöjd. Men det blir efter jobbet när jag har "nya" ögon igen. Det är så himla lätt att stirra sig blind. Men här tänkte jag i alla fall ligga nu tills det drar ihop sig för att göra ett pass på sommarjobbet. Ska duscha och sen lufttorka medan jag läser lite bloggar. Ligger ju 2,5 månad efter om inte mer när jag slutade blogga under studenten så jag har en del att titta igenom.

Studentresan pt. 2

Supergoda baguetter och en inte lika god soppa men oerhört mysigt. 
 
Efter denna bild hade jag också en jättecute bild på tjejerna men eftersom vi är så osynkade så blundade någon, en hostade den andra log, en koncenterade sig på trappan så det var inte godkänt för publicering haha.
 
 
Märks det att Mimi och Felicia alltid ställer upp på mina fotografier? Och måste säga att jag är så himla glad att jag tog med mig min gamla kamera trots att jag bara hade kitobjektivet och nybörjarkameran så handlar det alltid mer om ens teknik än prylarna i sig. Var rädd att bli av med min dyra kamera men tänkte att andrahandsvärdet på min gamla kamera inte var lika smärtsamt om den blev stulen. Men var bara noga med att låsa in den i värdeboxen så gick det bra.
Längtar så mycket tillbaka och vill bara dra på en tjejresa till. Världens bästa tjejer (Veronica inräknad fast hon är mer fotoskygg, det är jag med haha) som bara gör mig så jäkla glad.

Hova riddarvecka

 
 
Utflykten jag skrev om i förra inlägget var en tur till Hova riddarvecka. För mig är det en sådan nostalgi att åka dit då vi besökte det nästan varje år när jag var liten. Jag drog därför med Fellan och Mimi ner. Nu som äldre märker man hur mycket mindre det egentligen är. Men det är ändå så himla kul! Speciellt tornéspelet. Ryttarna och hästarna är så duktiga och det är fantastiskt kul att se (vissa speciellt) ponnysarna vara så exalterade över det. Studsar på stället redo för att visa upp sig. Jag var där även förra året med mamma och min lillebror men bloggade aldrig om det. Så jag funderar på att slänga upp lite bilder i ett annat inlägg därifrån. 
Spara

Bästisbrunch

 
I torsdags lyckades vi samordna en mysig brunch med en inplanerad utflykt på eftermiddagen. Fast vi saknade Veronica som var i Trollhättan på jobb. Det är väl svårigheten med studenten och sommaren därefter alla jobbar efter helt olika tider eller jobbar inte alls. Så varje lucka vi får försöker vi umgås. Som ni kanske vet från mitt Mors dag inlägg så äääälskar jag att göra fina frukostar för att göra någon annan glad. Till mig själv är det struntsamma då häller jag upp lite yoghurt eller brer en macka. Men när vi bestämde att vi kör en sen brunch började både jag och mamma yra runt i köket (släktdrag?) och dekorera med vår lilla balkongodling av örter och blommor. Det blev himla fint och mysigt och vi alla hade hållt oss från att äta innan så vi var minst sagt superhungriga. Som bäddat för en succé.

Nails

 
Min bästis Felicia som gör jättefina naglar och har numera fått mig hooked (trots att jag bara gjort dem två gånger). Jag som har jättedålig nagelkvalité samt konstig nagelform har aldrig känt att mina naglar är fina. Även fast jag lackat dem. Så nu när jag fått längd på dem som dessutom tillåter att forma dem annorlunda så känner man sig så mycket finare. Ni kan se hennes verk på @essysnaglar på instagram!
 
 

Studentresan pt.1

 
Har ju inte bloggat på ett bra tag nu. Livet har helt enkelt rusat, inte förbi men med mig, i 200km/h. Jag har varit på studentresa, gjort slutspurten i skolan, gått på bal och tagit studenten. Jag lämnade in min sista uppgift till en kurs jag egentligen inte tänkt gå klart dagar innan och lyckades med det jag ville uppnå. Så nu framöver kommer inlägg med massor av bilder från dessa otroliga upplevelser. Och vi börjar med den 10 maj och studentresan. Denna del kommer vara bilderna från resan till flygplatsen. 
 
Trötta men glada och redo. 
 
Mot Palma och Magaluf, we go.
 
Obligatorisk flygplansmusik som passar temat haha!