Studiedag och bloggfunderingar

 
Studiedag i all sin ära. Åt lunch med mamma på stan efter jag varit inne på utvecklingssamtal i skolan. Bestämde mig för att prova min studielycka på biblioteket för en gångs skull. Förutom att jag nu sitter och skriver ett blogginlägg istället för att plugga så går det väl ganska bra. Men som vanligt med gratisinternet så går det i slow mooootiooooon. Helt otroligt att det aldrig ska finnas ett vettigt internet som går åtminstone lika fort som ens mobilnät haha. Förresten så är jag helt kär i hösten just nu. Varje gång man går ut så är luften sådär underbar att andas in och jag önskar löven kunde se ut såhär för evigt. Finns det någon plats på jorden med evig höst? Jag antar att det inte gör det men en vacker dag kanske. Haha!
 
Känner just nu att jag är otroligt dålig på att blogga och egentligen så vill jag ju blogga. Mest hela tiden men jag vet inte vad jag ska säga riktigt. Vill inte posta sådana här tråkiga inlägg med mobilbilder och information om att livet bara rullar på. Känns som det inte är något man egentligen bryr sig om att läsa i alla fall. Kanske blir jag mer pepp när jag blir klar med min nya bloggdesign och om jag tar mig i kragen och törs publicera någon av mina utkast som är lite djupare inlägg om saker jag funderar på. Det känns lite läskigt att utlämna sig sådär för allmän kritik men det hade vart kul att publicera något mer väl genomtänkt inlägg ibland. Svårast är bara att hitta bilder till det? Jag älskade ju när jag publicerade det där inlägget om mig som fotograf. Ett mer genomtänkt inlägg som jag använde till en fotouppgift.
↳ 

Jag upplevde också att det blev lite sådär i trean på gymnasiet. En är så bunden till alla tider som ska passas, lever liksom inte sitt egna liv. Men det blir bättre, snart är det ju student för dig. Kanske är det bäst att bara hoppa över att blogga om du inte känner att du har något att säga, så kanske du kan spara energin och kreativiteten och lägga upp inlägg då och då istället? Nu när det är mycket menar jag :)

Din nya design är superfin! Och våga; publicera de där inläggen som ligger som utkast. De kommer förmodligen ge dig jättemycket, för trots att det känns som att en lämnar ut hela sig själv så finns det så mycket kärlek i bloggvärlden som liksom stannar till och lämnar ett avtryck. Det upplever i alla fall jag :)

Svar: Tack för de fina orden Sanna <3 Det är skönt att få lite utomstående reflektioner så man kan titta på det hela i andra vinklar.
Ja lite så är det ju. Längtar ändå efter studenten! Även fast jag ser alla arbeten som ska vara klara innan dess haha ;) Skulle vara kul att komma igång med något återkommande inlägg varje vecka. Sitter och kolla på pinterest om man hittar några bra bloggtips. Annars får den så på lite viloläge. Ska kolla igenom de där inläggen och se om jag kan färdigställa dem och få ut dem så småning om :)
Linnéa Olsson


KOMMENTERA
KOM IHÅG MIG