Uppe på berget

 
Branäsberget är otroligt vackert på hösten, och nu vill jag bara ännu mer för alltid bo på ett berg. När jag blir pensionär är det precis så jag ska leva. Även fast vi suckade över hur jobbigt det måste vara att bo i en liten isolerad by så skulle jag kunna leva med att handla på ett litet nedgånget ICA om jag fick titta på sådan utsikt i en sådan tystnad varje dag. Där naturen förbluffar en alla tider på dygnet.

Hello Stevie

 
Fick i uppdrag att fota lite bilder till en slidern hos webbshoppen Hello Stevie. De två översta bilderna är dem som valdes ut tillslut och de två nedre är två till av mina favoriter. Tänkte inte skriva så mycket mer om det än att det var kul och jag är defintivt en upplevelse rikare och känt att jag lärt mig lite nytt på redigeringsfronten också.

Favoritkossor

 
Har äntligen fotat mina favoritkossor. Eller "Det är inga kossor, det är faktiskt tjurar." "Men det är ju ändå kossor." "Nej det är nötkreatur." som Erika mycket riktigt förklarade. Men för mig är dem alltid kossor och dessutom mina favoriter. De står i hagen påväg till stallet och jag blir alltid lika glad när de kommer tillbaka ut i hagen efter vintern och alltid lika ledsen när de får gå in igen för man saknar att titta på dem när man åker förbi. Även fast jag nu misstänker att det är olika kossor varje år då det verkar vara en tjurhage, men ändååå... Kanske är det min favorit-kohage istället? Är glad att jag har fotat dem nu innan de får gå in igen. Hoppas dock att jag hinner dit en dimmig solig morgon innan det är dags för vinter. Sen måste ni ju kolla på den här gifen jag fick till.
 
 
Haha så underbara.

Studiedag och bloggfunderingar

 
Studiedag i all sin ära. Åt lunch med mamma på stan efter jag varit inne på utvecklingssamtal i skolan. Bestämde mig för att prova min studielycka på biblioteket för en gångs skull. Förutom att jag nu sitter och skriver ett blogginlägg istället för att plugga så går det väl ganska bra. Men som vanligt med gratisinternet så går det i slow mooootiooooon. Helt otroligt att det aldrig ska finnas ett vettigt internet som går åtminstone lika fort som ens mobilnät haha. Förresten så är jag helt kär i hösten just nu. Varje gång man går ut så är luften sådär underbar att andas in och jag önskar löven kunde se ut såhär för evigt. Finns det någon plats på jorden med evig höst? Jag antar att det inte gör det men en vacker dag kanske. Haha!
 
Känner just nu att jag är otroligt dålig på att blogga och egentligen så vill jag ju blogga. Mest hela tiden men jag vet inte vad jag ska säga riktigt. Vill inte posta sådana här tråkiga inlägg med mobilbilder och information om att livet bara rullar på. Känns som det inte är något man egentligen bryr sig om att läsa i alla fall. Kanske blir jag mer pepp när jag blir klar med min nya bloggdesign och om jag tar mig i kragen och törs publicera någon av mina utkast som är lite djupare inlägg om saker jag funderar på. Det känns lite läskigt att utlämna sig sådär för allmän kritik men det hade vart kul att publicera något mer väl genomtänkt inlägg ibland. Svårast är bara att hitta bilder till det? Jag älskade ju när jag publicerade det där inlägget om mig som fotograf. Ett mer genomtänkt inlägg som jag använde till en fotouppgift.