Kycklingbröst och fetaostkräm

 
Blev superinspirerad av Sannas bilder på sin restaurangmat, så jag pinnade bilden och gav mig an försöket att laga det själv. Jäklar i bomben vad gott det är. Kycklingbröst med fetaostkräm serverad med pommes och tomat, paprika & ngt mer relish blev det för min del. Medan i originalet är det någon mycket mer lyxig potatis, men till min stora besvikelse hade vår potatis blivit gammal, mjuk och möglig. Och jag var alldeles för trött för att vilja gå ut i ösregnet och handla ny potatis. Så jag tog vad jag hittade i frysen och det funkade det med. Tack Sanna för matidéen! Tänk att jag som är totalt ointresserad i att laga mat faktiskt också kan när jag vill :')

Västkusten

 
Mår så fruktansvärt bra på dessa karga stränder och klippiga omgivningar, i havsluften och det gröna mot det gråa. De vindbitna husen och supergod glass och mat på en restaurang som nästintill ligger i vattnet. Om jag någon gång i mitt vuxna liv fortfarande inte bott nere på västkusten eller spenderar somrarna där så får ni ta mig i örat och säga åt mig att rycka upp mig. Faktiskt. Jag tror på att det är själsligt bra att vistas på västkusten.

Första sommarlovsdagen

 
Eftersom jag inte haft blogglust på ett tag så tänkte jag att jag bloggar om de saker jag hunnit gjort hitills under sommaren så jag kan se tillbaka och minnas det sen. Nu tänkte jag berätta om min första sommarlovsdag. Vilket egentligen är en lögn för det var inte alls min första sommarlovsdag, men det kändes som det. Första dagen det kändes som att det var sommarlov. Johan ringde mig och undrade om vi skulle hitta på något. Han ville vara ute och jag var så jäkla trött och ville vara inne och sova efter jobbet.
     Men tillslut kom vi på den briljanta idén att vi skulle gå och sätta oss vid näset (stranden vid vår sjö Möckeln) och ha picnic. Vi bestämde också att Erika var tvungen att vara med, och bara en stund senare smsar Veronica mig och undrar vad jag gör. Så det slutar med att vi alla fyra sitter och njuter av kvällssol och äter grillad korv till middag. Det kändes så otroligt jävla skönt och som något det bästa jag gjort i år. Det är en sådan liten grej men kan fortfarande få mig känna mig helt överlycklig. Också att jag hade saknat ihjäl mig efter Veronica som varit borta på alla möjliga häftiga saker och det var första dagen vi sågs sen skolan började.

Polyvore frenzy

Outfit #56 - Chevron and yellow
 
 
Outfit #57 - Euphoria

 
Outfit #55 - Lunch & Work
 
1 / 2 / 3
 
Som ni kanske märkt så har jag tagit en liten sommarsemester härifrån. Inspirationen tryter och jag spenderar mestadels av min tid med att jobba och sova. Däremot har jag under några lediga timmar fått dille på att kombinera outfits på polyvore. Om ni hänger där får ni mer än gärna följa mig och så ska jag titta in er också!
 

Mellanmål

 
Var tvungen att prova ett mellanmål som jag sett många youtubers och bloggare göra. Naturella riskakor, mandelsmör, skivad banan och kokos på. Det var gott men ganska torrt då mandelsmör är mycket mer trögflytande än vanligt smör. Annars helt okej! Är för tillfället huuuur sjuk som helst det är inte ens lite roligt. Trodde det var halsfluss men var till vårdcentralen igår och det var inte streptokocker så jag kan inget mer göra än att försöka vänta ut det. Det som är mest frustrerande är att jag missar massa sommarjobb nu, speciellt då det var "min" vecka som kommer eftersom Erika åker bort på lite semester så skulle jag jobba, gaaah. Förstår verkligen inte poängen med att man ska bli dundersjuk på sommarloven och sen lite smygsjuk hela skolterminerna. Ska försöka lägga upp inlägg med bilder från Göteborg och en liten video jag filmade när vi var ute och gick en sväng vid kusten snaaart.