Örebro Pride 2015

 
Igår gick jag Örebro Pride igen, i år med RFSU. Hade med mig Veronica också så vi gick med i paraden kollade en snabb runda i stadsparken innan vi fick bege oss för att hinna äta mat innan vår parkeringstid tog slut. Så det hanns inte med mycket kalasande i parken tyvärr. Men det var fint i alla fall! Önskas mer party till nästa år dock, dåligt med musik tillskillnad från förra året.
 
Kolla in bilderna på min facebooksida från förra året här!
(Jag som trodde jag bloggat om bilderna men tydligen inte?!?)

En helg som jag kommer minnas när jag sitter på hemmet

 
Allt jag kan säga är att fyfasiken vad jag älskar Veronica och Johan. Och mina fantastiska hästar och stallmänniskor. Den här helgen har jag mått så fruktansvärt bra och jag kommer för alltid minnas den. Känner mig verkligen helt tillfreds inombords. Ni vet sådär så det värker av lycka och lugn ända ner i benmärgen. Det har varit sådana här dagar då man på ett sätt verkligen stängt ner allt det här digitala. Vi har faktiskt gjort riktiga saker. Spelat minigolf, varit i stallet och fodrat hästarna på kvällen, stannat bilen och gått balansgång på järnvägen, ätit middag, gått på fest, ägnat mig åt hästar hela förmiddagen, Johan har fått provrida. Vi har fikat på balkongen i solskenet. Åkt till stranden för att filosofera, andas, ta in den sista kvällssolen, bada. Klättrat omkring på högar av sten och hittat fina stenar. Delat sådana små minnen som egentligen är så så så små i jämförelse till alla stora saker man gör i livet. Men i jämförelse är de här små stunderna så mycket mer värda ändå. Ja ni hör ju, det har varit helt fantastiskt. Sen kan ni ju också ta en stund och uppskatta hur jävla snygga mina vänner är som bara blir bra på bild utan att ens försöka. Ja båda fotona är bara jag som tog upp telefonen och tryckte av i språnget. Jävla supermodeller. Nu ska jag sova med denna underbara känsla i kroppen. Godnatt.
 

Förändringar

Nya bilen hämtad!

En Örebrovistelse

 

Genom bussfönstret.

Det är mycket som händer såhär i slutet av sommaren. Vi har skaffat oss en nyss bil och jeepen har fått flytta till Jämtland. Kommer sakna "min" jeep massor, man blir otroligt bortskämd med de fördelar man får av en bil som är hög, stark motor, extra starkt helljus osv till att sätta sig i en liten golf.
     Sen har tiden tickat på fruktansvärt fort också så Emelie och Thea ska flytta till Göteborg om ynka två dagar. Hemska tanke (typ). Även fast vi inte ses varje månad eller pratar med varandra stup i ett så är det betryggande att veta att de bara är en 40 minuters bussresa hemifrån eller en promenad bort efter skolan. Men nu blir det helt plötsligt jättelångt bort istället! Så jag åkte till Örebro i tisdags och vi drack kaffe, gick inne på Lagerhaus i 30 minuter och åt take away mat på en bänk. Samt igår en parkvistelse med flera av deras vänner och så imorgon ett sista hejdå innan själva flytten äger rum.
Sen den sista förändringen äger rum om lite mindre än 2 månader. Jag blir 18 år?! Hur mycket har man inte drömt om den här magiska åldern men nu är man inte alls redo eller vet vad man ska göra av det. Nä det är mycket för mig, som inte gillar förändringar allt för mycket, att ta in.