Cocoo :: Mina favoriter just nu

 
Klocka / Halsband och örhängen / Solglasögon / Armband / Ring
 
Tog en sväng om på Cocoo.se och tittade in några favoritsmycken, är extra sugen på tunna guldhalsband som den med pilarna på bilden. Och de hade fått in massor av tunna, lager-på-lager halsband i både silver och guld som jag vart jättesugen på. Och klockan också, vet inte om jag skulle kunna pull it off men gillar det sportiga blandat med vacker guld. Och vet ni vad??? Det är fri frakt ända till Valborg, den 30 april alltså. Skynda fynda!

Toasted blekfis

 
Jobbade i stallet idag men min jobbkamrat kom inte så fick extra hjälp av ridlärarna och då gick det superfort (ni kan ju tänka er skillnaden på mig som ridit och hållt på i stallet i typ 8 år mot 20-40 år om inte mer i rutinhastighet). SWOSCH så är de klara med 3 st boxar medan jag kämpar med en av hästarna som stökat ner ordentligt under tiden. Men det var skönt för då kunde jag äta och sen sitta i solen och filosofera, la mig på bänken vid skjulet mot hagarna en stund och blundade så halvsnosade en halvtimme och då blev Linnea Blekfis Olsson röd som en tomat på kinderna och pannan. Inte tänkte jag på solkräm imorse?! Men nu är det väl dags att ta fram dessa också. Är det förresten någon som vet en bra solkräm för acnebenägen hy? Skön avslutning på helgen dock, var inte alls peppad på det igårkväll men det kändes produktivt och skönt att gå upp 6.40 på en söndag och jobba och sen ha möte med ungdomssektionen.

Det tog lång tid

 
... men nu är den här, min nya bloggdesign. En beta version vill jag påstå, den har några faults som jag planerar att fixa så fort jag får tag på en kunnig person. Några av er kommer antagligen inte gilla den i jämförelse med den gamla. Och jag själv är inte riktigt säker på hur jag känner än. Planerar redan på en kombination av min gamla och den här nya som ska vara mer simpel. Just nu kände jag för att testa något nytt och jag gillar den ändå rätt mycket! Tog tillbaka side-menyn men till vilket syfte vet jag inte riktigt. Insåg sen att jag ändå inte hade mycket att stoppa i den så vi får se om den hänger kvar och förnyas något.
 
Annat nytt är kommentarerna, jag har gömt kommentarsfältet så man får trycka på "Lämna en kommentar" för att få fram den. Jag har tagit tillbaka att ha bakgrundsfärg och en mindre header. Två nya kategorier har äntligen (!!!) tillkommit och det är "skönhet" samt "inredning" som fick hamna tillsammans med en gammal dammig kategori "Kläder" under samlingsnamnet "livsstil". Ska bli kul att ta med lite mer av det i bloggen då jag känt ett tag att jag velat inkludera det men inte tyckt att inläggen haft sin plats någonstans. Jag tog med min instagram-widget vid sidan vilket känns ganska kul att testa på. 
 
Säg gärna vad ni tycker och om ni har förslag på ändringar! Det här är nog den designen jag känt mig mest osäker på hitills. Det har tagit en lååång tid att ens få fram något och jag har gjort om den nog 4 gånger nu tills jag blev någorlunda nöjd. Ville vara mer minimalistisk men med mer navigation än förut ändå. Dessutom borde den här designen passa bättre för er som inte använder sig av adblocker. Den förra höll inte måtten då.
 

Inspirerad :: Elliot Erwitt

 
Delkurs 3 - Välj en erkänd fotograf ur boken The Photobook, skriv om hens bildspråk och gör en analys. Fota bilder inspirerade av deras bildspråk.
 
Och jag har valt Elliott Erwitt, älskade hans bilder när jag kollade upp dem på hans hemsida. Önskade dock att jag fick mer som verkligen var Elliott-stil om man tittar på motiven. Men det är lite skillnad på motiv mellan New York 70-80-90-tal och Örebro 2010-tal. Elliott Erwitt fotar nästan bara svartvitt när han fotar för sitt eget nöje. Vanligt återkommande på alla hans bilder är hundar, roligt fångade stunder, människoben med djurben osv. Jag rekommenderar verkligen att ni går och tar en sväng om på hans hemsida och så får ni säga om ni tycker jag gjort bra ifrån mig. Publicerar nog fler bilder på fiskmåsarna sen, fick mååånga med där när en gubbe började mata dem.

Bloggpaus och full rulle


Hej hallå long time no see. Har loggat in här konstant under den (nästan) månad som gått men bara inte känt mig inspirerad till att skriva någonting. Jag har velat berätta allt möjligt som hänt men det är så mycket skola, stall och hemmakring som tar upp mycket tankekraft just nu. Så det var lite av en ofrivillig bloggpaus detta. Det känns som ända sen jag fått reda på att kameran är trasig så försvann all inspiration, och jag har fotfarande inte tagit tag i det ännu. Men jag ska ta tag i det snart, jag måste ta tag i det snart. Innan hela våren har försvunnit under näsan på mig och jag inte fotograferat en enda vitsippa, snödroppe eller krokus som jag vanligtvis gör varje år. Inte de mest intressanta bilderna att fota blommor men våren är alltid lika härlig.

Jag har velat reformera min blogg ett tag nu och att ta in några nya kategorier så som inredning och skönhet för det är två andra saker jag verkligen gillar. Men jag har känt att jag ville byta design till något enklare eller annorlunda mot vad det är nu för att det ska passa in. Men det är svårt att hitta rätt, samt jag skulle vilja uppgradera mig till ett PRO konto så man slipper reklam. Det blir lite lättare och snyggare att designa då och styra om man vill annonsplacera något själv. Men det blir något jag får köpa efter sommarjobbet i sådana fall. Och då måste jag vara mer ihärdig med bloggen så att det gör pengarna värt.
 
Vill börja läsa bloggar kontinuerligt igen men har verkligen inte känsla för det heller nu efter bloglovin's uppdatering. Vad i hela friden är den där bannern?! Helt värdelös och fyller ingen funktion och tar upp halva sidan det är mer en struggle än något bra. Har ni tips på något annat verktyg än bloglovin'?