Stalljobb

 
Hade stallet idag och ville fota hästarna efter vi släppt ut dem. Ljuset var så fint! Men dem stod så himla långt bort och min 70-200mm är så oskarp på 200mm att det inte blev som jag villeeeee. Hur som helst så jobbade vi på bra i stallet men kände mig ändå stressad över att inte vara klar med det i tid haha är så knäpp ibland. Det var dressyrtävlingar i stallet också, tittade på Sara och Rossi som var superduktiga!
 

Harry Potter Exhibition bildbomb

 
Den 7 augusti om jag inte missminner mig så var vi på Harry Potter exhibition och ja det var amazing. Jag tog nog längst tid på mig av mamma, Pontus och jag. Lyssnade på varenda guide-snack-grej som fanns och tittade läääänge på alla saker. Ångrar dock att jag inte valde att ha guiden på engelska för USCHA vad irriterande det var att få börja höra lite av den engelsktalande personen ur harry potter film-teamet och sen en svensk röst dubba ovanpå den engelska rösten. Inte ok. Men annars helt fantastiskt! Blev även sorted av hatten och blev ravenclaw<3 sen på hemvägen åt vi glass  (och längdskillnaden på mig och min lillebror blev väldigt påtaglig på den instagrambilden) och hoppade in på cloetta affären. Har nog inte varit så socker illamående i mitt liv som då haha, kan dessutom bero på att jag inte hade ätit överflödigt socker på flera månader vid det laget. Lättpåverkad blir man då kan jag lova!

Födelsedag och dimma

 
För några nätter sen vaknade jag och skulle gå på toa och tittar ut på balkongen och ser denna FANTASTISKA DIMMA!!11!! Och ville bara dokumentera den så himla mycket men det var klurt när man inte kunde knacka mamma på axeln och be henne åka med mig för att leta reda på en roligare fotolocation. Så klev ut på balkongen och fotade det jag kunde. Vilket var vårt halvdöda körsbärsträd, grannens tallar, min hand, såpbubblor och försök till lite flygande hår (men kunde absolut inte fokusera, trycka av och slänga håret samtidigt för att få något sånär vettig bild så det blev helt enkelt bara suddiga silluetter).
 
Sen var det min födelsedag igår och jag önskar jag kunde säga att jag var jättekreativ och fotade fina bilder på mig själv med ballonger och grejer. Men vet ni vad en onsdagseftermiddag är jag inte fullt så ambitiös utan jag begav mig iväg till stallet och red ett riktigt bra pass istället. 17 år i staden där jag växte upp och så (nä nu fick jag nästan lite ånger över denna brist på självporträtterande men jag har ändå 364 dagar på mig att fota en 17 års självporträtt på mig själv så det får väl vänta, känner jag mig rätt så kommer jag ge mig ut i asplöven när hösten kommer igång påriktigt).

Brownies med salt

 
Kalasbra blev det. Brownies istället för tårta alltså. Och så läste jag på receptet att ha salt på jättesöta brownies måste vara hur gott som helst??? Typ som att doppa pommes i chokladmilkshake (ni måste prova någon gång). Eller när man ätit för mycket godis och mår sötilla och byter till salta popcorn eller chips. Att det balanserar ut varandra och det gjorde det verkligen. Så salt och björnbär toppades dessa fudgebrownies med. Samt passade på att ta lite stökigt dekorativa matbilder. Tycker det är så himla charmigt när det ser helt stökigt och kladdigt ut men ändå är på något vis snyggt. Här är förresten receptet.
 

Tårt- & bloggfunderingarHåller på att kikar på en ny bloggdesign. Eller ja den är väl inte helt ny utan går mycket i stil med min nuvarande den är mindre förändringar bara. Problemet är att den kommer bara se bra ut på min 13" Mac book och typ telefoner. Större och mindre datorer kmr se underliga ut uuugh. Önskar jag var mycket bättre på att koda så jag kunde göra en responsible design. Just nu har jag knappt en vision om hur den ska se ut. Har länge velat ha panoramaheadern och nu har massor av bloggare den så känns som jag kommer kopiera deras designer men what to do what to do. Om ni vill kan ni ju bomba mig med bloggdesign inspiration i kommentarerna.

Hur som haver så ska jag väl resa mig upp ur mitt paradis ska sängen för att göra mig iordning. Ska ha lite early födelsedagsfirande här hemma idag. Blir säkert mysigt, hade alldeles för mycket chokladcravings igår så blev maffiga chokladfudgebrownies och grejer. Är ju verkligen inte en tårtperson så skulle hellre ha olika kakor och bakelser i mängder. Vilket brukar göra min lillkusin mycket besviken haha. Får se om det blir något tårtigt eller inte. Vill göra en tårta från bloggen simplysweet (tror jag skrev rätt nu) men vet inte om jag hinner det. Kanske kanske!