Listor

 
Listor är faktiskt himla kul tidsfördriv, inte för att jag tror i slutändan denna blev så himla intressant. Och att jag var för lat för att hämta hårddisken och försöka hitta något att posta. Men det finns inte så mycket bilder på den heller, eftersom min actual hårddisk är totalpaj om jag inte vill betala 10k. Vilket jag vill, men inte har råd med.

Vad har du på dig?

Aprikosrosa trosor och en ""jumper"", varför är det en av de absolut fulaste svengelska orden? På engelska låter det bra men på svenska näää.
 
Hur mår du?

Sjukligt, har slemhosta deluxe och har nu hicka för 3 gången idag, ingen bra kombo.
 
Vad önskar du just nu?
1. Att få halloweenpynta i stallet imorgon 2. Pizza imorgon (fast jag inte ens gillar pizza?? men äta pizza i stallet är ngt speciellt) 3. Jullov 4. Att bli stabil igen.
 
Vad ska du göra imorgon?

Hålla i ett halloweenevent med spökrunda för barn i stallet. Mkt roligt!!
 
Och på fredag?
Ja nu råkar det ju vara fredag imorgon så ska göra ovanstående men hmm... något mer jag ska göra imorgon? Ingen aning tbh
 
Vad skrattade du senast åt?
Antagligen något vi sa i stallet idag, kan inte direkt pin pointa det. Det senaste jag vet jag skrattade hysteriskt åt var Goat Simulator och Happy Wheels kl 3 inatt. Samt #spökspecial på aftonbladet.
 
Vad grät du senast åt?
Oj, det var ändå längesen nu. Brukar gråta mycket mindre när vi har lov faktiskt för jag ofta stressångestgråter. Men senast grät jag antagligen pga av saker som har med skolan att göra.
 
Senaste köp?
En fantastisk kjol, croptop och jumpern jag currently är klädd i.
 
Vem sov du senast med?
Mamma när pappa var bortrest<3
Annars min kusin
 
Vad läser du just nu?
Ingenting faktiskt
 
Senast sedda film?
The Conjuring för andra gången
 
Vem var den senaste som ringde dig?
Jennifer ang halloweengrejen imorgon
 
Senast 3 inkomna sms?
"Tack <3"
"Japp!"
"Hahahaha tack *generad emoji*"

Säger er säkert jättemycket hahaha
 
Vem skrev senast åt dig på facebookchatten?
Mamma
 
Vart vill du åka just nu?
London och USA typ LA eller New York. LA passar mig nog bättre nu när det blir liiiite svalare där. Tål verkligen inte värme uscha. Vill shoppa, sightseeing och fota.
Eller någon historisk plats?? Älskar historia.
 
Nästa planerade resa?
None, eller ja kanske en Londonresa i vår om vi har råd men det är ju inte direkt planerat haha.
 
Dagens bästa?
Halloweendekorationsshopping. Älskar dekorera. Samt nu är det dags för Criminal Minds!!1

Catch up med fika

 
Det bästa med höstlov förutom just att det är lov är väl ändå när man fortfarande kan åka på gymnasiekortet på vardagarna. Tycker det är så jäklarns dyrt att åka med rabattkortet. Och vill inte ens tänka på att börja åka in till Örebro när man är 20+ när det kostar typ 85kr för en enkel resa. Hur som helst så åkte jag in och träffade MEMMMMMEEELIEEE, vi hade nog inte setts sen i september på Örebro Pride (som jag fortfarande inte postat bilder ifrån...?).
 
Men vi promenerade till ett café som vi båda sett men aldrig kommit oss för att äta på, Creperiet heter det och det var verkligen jättemysigt. Från utsidan när man bara ser valv-skylten ser det jättemysigt ut men sen när man kommer till ingången och går ner i någon källare så blev jag skeptisk, men själva lokalerna var jättemysiga och fina! Känner mig dock så otrevlig för just nu är jag inne i en sådan period där hjärnan slutar fungera vid 16.30-tiden. Jag blir jättetrött och har inte svar på något? Så när Emelie hade massor att prata om kände jag mig mest "öööööh" i hela hjärnan. Så. Himla. Otrevlig. Haha! Tur som Emelie sa att hon kan prata med en vägg ändå. Nu sitter jag här vid 22-tiden och är som mest kreativ/vaken fast fortfarande trött. Precis som jag sa att det skulle vara, ahaja det får väl vara så då.

The 1975 // STOCKHOLM //

 
Hängde en sväng om i Stockholm för det helt fantastiska bandet The 1975, det är verkligen det helt underbaraste bandet någonsin. Är evigt tacksam Louise och Ingrid Nilsen (youtube.com/missglamorazzi) för att ha fått mig hooked på dem. Så åkte efter lunch från Örebro och var i Stockholm vid 15.30 så tog vi en liten promenad runt på Götagatan och sen åt på Pizza hut. Och något som jag inte tror jag skrivit så mycket om här är att jag är BESATT av Lush. Så sörjde att jag inte kunde hitta ett Lush i närheten av Medis men sen kollade jag hemsidan och det fanns banne mig visst en butik på Götagatan så jag sprang ut från pizza hut och lämnade mamma för att hinna in där innan stängning. Offrade alltså en plats i kön vid ca 30 pers för att vara bland de typ 300 pers sen istället haha. Köpte en bubble bar fast den som är Magic Wand så man ska inte smula ner den i badet utan swirlie swirla den runt i vattnet, en badbomb med jultema som liknar min favoritbadbomb som heter Twilight. Samt den fantastiska Tea Tree Water Toner/Mist. Ä l s k a r.
     Men fantastiskt nog efter att ha spenderat en halvtimme i lush så hamnade jag väldigt långt fram på själva konserten, kom till kön kanske 18.35 och insläppet var 19.00. The 1975 är helt ärligt en av de banden med bästa live framträdandet och scennärvaron.