Lush

 
Är fräääälst. Mamma med arbetskamrat var på en tripp till Stockholm förra veckan och jag i princip tvingade dem att besöka Lush och även dem blev frälsta haha! Alltså det är så mycket grejer och man vill bara ta allt och bada och hoppa omkring och aaah. Dessutom börjar jag misstänka att dem stalkar mig på twitter... Råkade igår ha ner badbomben ur skåpet så den gick sönder (i påsen som tur var) och jag skrev det på twitter (ha ha follow linnea for more meningsfulla tweets). Nämnde inte ens dem i min tweet men dem svarade ändå på tweeten!

Mellanmål

 
Hemma efter en längre dag i skolan, har varit så duktig och gått på studiestödet tidigt på morgonen vilket är skitjobbigt att vakna vid 5 (våga inte klaga på att ni alltid gör det det är synd om mig ok är inte van :(((( ). Hur som helst det gick bra och sånt där. Har börjat gå på Zumba med mamma på Torsdagar och måndagar (om jag hinner) och det är faktiskt himla roligt! Man känner sig ganska tafatt första gångerna men ändå väldigt roligt!

Bli fotad av mig, modell/fashion

 
Till ett kommande projekt i skolan ska jag fördjupa mig inom modell och fashionporträtt. Så om du är intresserad av mode/kläder (kille eller tjej spelar ingen roll) och gillar att modella och bor i Karlskoga, Örebro eller Degerfors (kan vara med omnejd då jag verkligen behöver allt intresse jag kan hitta!) mejla mig på linnea.olsson@elev.it-gymnasiet.se eller skicka ett meddelande på facebook.com/fotograflinneaolsson. Och om det är någon MUA som vill göra sammarbete feel free att höra av dig. Det blir lite portfolioutbyte kan man säga!

Bli gärna inspirerad av dessa bilder
[1] [2] [3] [4] [5]
 
Tillsammans ska vi försöka hitta riktigt coola locations och få till balla bilder, let's go!

Flooding water

 
Besökte svartälven och fångade lite forsande vatten på bild sådär.