Dem finns på riktigt

Igår blev det bekräftat - (med risk för att låta som en äkta fangirl) dem 5 mest fantastiska människorna på tellus finns verkligen. På riktigt. I full fysisk form. Och hjälp mig vad snygg harry är. Kort sagt har jag varit på One directions konsert igår och det här är det enda jag orkat ens säga om konserten sen jag kom ut därifrån. Känns fortfarande inte som jag någonsin kommer orka prata om det för jag vet inte vad jag ska säga. Har legat överöst med post concert-feels idag och mitt generella humör har varit "don't fucking touch me".
Satte mig i princip i bilen efteråt och ba gick in i min värld och satt och lyssnade på regn på spotify tills jag somnade och vaknade i Västerås när vi skulle släppa av Louise. Jag chattade med en tumblrvän på facebook en stund innan jag somnade och sen från västerås heeeela vägen hem i princip. Vilket var 1 timme och 10-20 minuter kanske?! Non-stop verkligen.
Så bortsett från henne så är det här allt jag orkat skriva om det överhuvudtaget. Har gråtit och varit förtvivlad (ALLTSÅ VERKLIGEN FÖRLÅT MEN NU FÅR NI TA DEL AV LINNEA THE FANGIRL OKEJ? OKEJ (bokreferens intended) ), för nu när det är bekräftat att dem finns på riktigt, speciellt Harry så är ALLT jag vill att få träffa honom eller helst av allt få vara en vän?? Av det vi ser som fans så är det nog egentligen mest deras personligheter jag är intresserad i, älskar musiken och sådant. Men jag tror det är tack vare one direction communityt på tumblr som deras personligheter har blivit det viktigaste. Det är gifs, bilder, videos och ljudinspelningar där dem säger saker, gör roliga saker osv är i fokus hela tiden. Man vill bara vara med där och lyssna på deras skitdåliga skämt skratta med Niall och hans skrattframkallande superskratt och skutta omkring som man är 5 och inte 20+ som hela gruppen nu blivit.
 
Varsågoda nu har jag blottat min ömkliga fangirl själ för er haha.

KOMMENTERA
KOM IHÅG MIG