Äventyr med Pysen

 
Hej hallå, hade en supertrevlig nationaldag. Även om jag inte kan påstå att jag faktiskt firade nationaldagen för dess innebörd. Fick det ultimata finbesöket, Johan (tossetoss på sociala medier), som jag inte sett på eeeevigheter. Utbildade honom i One Direction (ja eftersom det var ganska ounvikligt att inte prata om det ämnet med min full size cut out av Harry Styles stående i rummet, inramade biobiljetter och album ståendes). Allt detta ledde till en massa talangjakts tittande på youtube, jag är så dålig på att se sådana tv program. Men det känns som dem amerikanska/brittiska (ok mest brittiska) är alltid dem intressantaste så kanske börja följa dem istället för sveriges som känns så b.
 
Vid midnatt kom vi på att vi skulle åka till Mc Donalds och köpa milkshake/dricka men as usual med Pysen blir det ändrade planer och nya äventyr. Nästan vid E18 kom vi på att vi skulle åka hem till min vän Veronica och hitta på något prank. Vilket slutar med att jag låtsas att jag måste prata med henne och kommer dit, medan vi står och pratar flyger Johan ut ur buskarna, Veronica gallskriker och han ropar "NI HAR INTE SETT NÅGOT". Livrädd låser hon in oss i hallen och släcker alla lampor haha, johan hoppar in i bilen och kör iväg. Sedan kommer han direkt tillbaka och jag öppnar dörren varpå han kommer in och Veronica säger upprört "NEJ LINNEA GÖR DET INTE!!" (väldigt kortfattad version och inte alls lika rolig som den fullständiga). När vi avslöjat oss och hon fått återhämta sig och jag slutat fnissa hysteriskt smider vi nya planer - denna gången är Veronicas pojkvän offret.
Vi åker hem till honom och låtsas att jag träffat en kille på twitter som verkade normal men som nu börjat stalka mig. Vi säger till Filip att vi behövde komma ifrån Veronica för twitterkillen hade varit där och försökt ta med mig i hans bil. Precis som Filip säger att vi ska gå in och det är ingen idé att stå ute kommer Johan återigen tillbaka med bilen och jag kvider "D d det är han!!". Han kör upp vid oss (med rånarluva) och hissar ner rutan, ber mig hoppa in i bilen. Jag spelar med och ska låtsas bli """kidnappad""". Vi hinner dock inte så långt i planerna för Filip var redan påväg in i bilen och skulle skalla Johan hahahaha. Fort som attan drog Johan av sig luvan varpå Filip utbrister "DIN jääääävla idioot" sedan skratt och återföreningskramar.
 
Haha så underbart rolig kväll/natt. Och extra eloge till er som orkade läsa!!
Mammis❤️
↳ 

:-D


KOMMENTERA
KOM IHÅG MIG