Hästsemester och hagbus

 
SEMEEESTEEEEER!!1 Är ungefär vad jag föreställde mig att alla dessa polleskruttar skrek inombords när dem flög in som bomber in i sommarhagen. Tjohej vad roligt! Ja så idag knallade jag upp trött som attan tidigt imorse (ja kl 9 är tidigt) för att dra mig till stallet och hjälpa till att släppa ut alla hästar med sprittiga ben ut i hagen. Fick även passa på att dokumentera det. Älskar att fota hästar, det är något med det som är så himla roligt?! Charmiga djur som har så olika personligheter. Men jag vet att många tycker hästbilder är dem tråkigaste bilderna att titta på också. MEEEN det tycker inte jag! Enjoy.

Nytt objektiv

 
...som jag provade på grannens hund när jag gick dit medan pappa och han byggde hundgården. Det är himla klurigt faktiskt haha. Ett Sigma 70-200mm f/2.8 APO HSM MACRO II som väger drygt 1,5kg så jag är minst sagt lite ostadig på handen med det. Och bokehn ser ut som något streck-aktigt nu när jag tittar i datorn. Vet inte om det är för att jag är skakis med objektivet, då är dessa ändå fotade på 200mm och 1/640s i slutartid. Vet faktiskt inte?! Men jag får fortsätta prova och öva. Har ju sett flera andra bilder med det här objektivet på Nikon hus som är jättefina så det ska gå att bemästra det! Måste bara få igång min fotolust igen. Den har liksom lagt sig lite där i bakhuvudet och är svår att locka fram. Jag gillar fotojobb och sådant för det mesta men den där kreativa spontana fotograferingen blir allt mer frånvarande... tyvärr!
 

Dem finns på riktigt

Igår blev det bekräftat - (med risk för att låta som en äkta fangirl) dem 5 mest fantastiska människorna på tellus finns verkligen. På riktigt. I full fysisk form. Och hjälp mig vad snygg harry är. Kort sagt har jag varit på One directions konsert igår och det här är det enda jag orkat ens säga om konserten sen jag kom ut därifrån. Känns fortfarande inte som jag någonsin kommer orka prata om det för jag vet inte vad jag ska säga. Har legat överöst med post concert-feels idag och mitt generella humör har varit "don't fucking touch me".
Satte mig i princip i bilen efteråt och ba gick in i min värld och satt och lyssnade på regn på spotify tills jag somnade och vaknade i Västerås när vi skulle släppa av Louise. Jag chattade med en tumblrvän på facebook en stund innan jag somnade och sen från västerås heeeela vägen hem i princip. Vilket var 1 timme och 10-20 minuter kanske?! Non-stop verkligen.
Så bortsett från henne så är det här allt jag orkat skriva om det överhuvudtaget. Har gråtit och varit förtvivlad (ALLTSÅ VERKLIGEN FÖRLÅT MEN NU FÅR NI TA DEL AV LINNEA THE FANGIRL OKEJ? OKEJ (bokreferens intended) ), för nu när det är bekräftat att dem finns på riktigt, speciellt Harry så är ALLT jag vill att få träffa honom eller helst av allt få vara en vän?? Av det vi ser som fans så är det nog egentligen mest deras personligheter jag är intresserad i, älskar musiken och sådant. Men jag tror det är tack vare one direction communityt på tumblr som deras personligheter har blivit det viktigaste. Det är gifs, bilder, videos och ljudinspelningar där dem säger saker, gör roliga saker osv är i fokus hela tiden. Man vill bara vara med där och lyssna på deras skitdåliga skämt skratta med Niall och hans skrattframkallande superskratt och skutta omkring som man är 5 och inte 20+ som hela gruppen nu blivit.
 
Varsågoda nu har jag blottat min ömkliga fangirl själ för er haha.

Fotat student

 
Försöker verkligen dra igång porträttfotograferingen nu till studenttider och för någon vecka sedan fotade jag Lisa. Och det var så otroligt kul för jag blev verkligen superdupernöjd med bilderna. Ni får titta på min favorit här! Så får vi se om det kommer upp några fler senare.
Ska även fota min kusin någon gång nästa vecka tror jag så det kommer lite nya bilder då också!
 

Äventyr med Pysen

 
Hej hallå, hade en supertrevlig nationaldag. Även om jag inte kan påstå att jag faktiskt firade nationaldagen för dess innebörd. Fick det ultimata finbesöket, Johan (tossetoss på sociala medier), som jag inte sett på eeeevigheter. Utbildade honom i One Direction (ja eftersom det var ganska ounvikligt att inte prata om det ämnet med min full size cut out av Harry Styles stående i rummet, inramade biobiljetter och album ståendes). Allt detta ledde till en massa talangjakts tittande på youtube, jag är så dålig på att se sådana tv program. Men det känns som dem amerikanska/brittiska (ok mest brittiska) är alltid dem intressantaste så kanske börja följa dem istället för sveriges som känns så b.
 
Vid midnatt kom vi på att vi skulle åka till Mc Donalds och köpa milkshake/dricka men as usual med Pysen blir det ändrade planer och nya äventyr. Nästan vid E18 kom vi på att vi skulle åka hem till min vän Veronica och hitta på något prank. Vilket slutar med att jag låtsas att jag måste prata med henne och kommer dit, medan vi står och pratar flyger Johan ut ur buskarna, Veronica gallskriker och han ropar "NI HAR INTE SETT NÅGOT". Livrädd låser hon in oss i hallen och släcker alla lampor haha, johan hoppar in i bilen och kör iväg. Sedan kommer han direkt tillbaka och jag öppnar dörren varpå han kommer in och Veronica säger upprört "NEJ LINNEA GÖR DET INTE!!" (väldigt kortfattad version och inte alls lika rolig som den fullständiga). När vi avslöjat oss och hon fått återhämta sig och jag slutat fnissa hysteriskt smider vi nya planer - denna gången är Veronicas pojkvän offret.
Vi åker hem till honom och låtsas att jag träffat en kille på twitter som verkade normal men som nu börjat stalka mig. Vi säger till Filip att vi behövde komma ifrån Veronica för twitterkillen hade varit där och försökt ta med mig i hans bil. Precis som Filip säger att vi ska gå in och det är ingen idé att stå ute kommer Johan återigen tillbaka med bilen och jag kvider "D d det är han!!". Han kör upp vid oss (med rånarluva) och hissar ner rutan, ber mig hoppa in i bilen. Jag spelar med och ska låtsas bli """kidnappad""". Vi hinner dock inte så långt i planerna för Filip var redan påväg in i bilen och skulle skalla Johan hahahaha. Fort som attan drog Johan av sig luvan varpå Filip utbrister "DIN jääääävla idioot" sedan skratt och återföreningskramar.
 
Haha så underbart rolig kväll/natt. Och extra eloge till er som orkade läsa!!