Ny bloggdesign, äntligen!

 
Efter säkert 2,5år har jag tagit mig i kragen eller tummen ur röven och gjort en ny bloggdesign!!! *applåder* Har suttit med det här sen jag vaknade utan huvudvärk imorse. Välspenderad måndag och har ändå hunnit göra skolarbete för att ligga i fas efter en sjukdag. Jag bestämde mig och jag genomförde det. Ville ha något som kändes mer proffesionellt och välorganiserat. Och jag är verkligen nöjd med den nu. Har suttit och suckat i flera timmar och mamma har förtvivlat försökt komma med idéer till vad som är fel även fast hon inte (citerar) "förstår ett skvatt av de där färglada texterna och tecknena". Men jag fick en snilleblixt tillslut och lyckades fixa mitt sista problem med designen, och då blev det sittdans på köksstolen och applåder från mig till mig. Det var jag väl värd ändå hahaha.
 
Om det ser konstigt ut prova tryck F5. Men om ni ser bilder som inte ligger korrekt beror det på att jag har lagt in en ny bildkod i designen där man inte får centrera inläggen. Då får ni mer än gärna kopiera länken till inlägget och skicka det i en kommentar eller i mitt mejlformulär! Ska ägna mig åt att fixa några nyare inlägg nu i veckan!

Ny bloggdesign påväg

 
Ja nu har jag en nästan heeeelt färdig ny bloggdesign på g! Det är 2 problem som jag bara inte får till ALLS och det är sjukt frustrerande för jag vill så gärna byta. Är supernöjd med allt och längtar tills jag får sätta in den här. Men tack vare Nya blogg.se så går allting åt skogen (höll på att skriva det där i caps också men det ser nog bra konstigt ut om jag ska betona ett ord i varje mening haha). Och deras automatiska anpassning för mobiltelefoner är ju helt fantastisk!!!! Eller nä, den är helt värdelös.
 
Skulle kunna ta en säkerhetskopia jag har på den gamla mallen av Fashiontemat så skulle det vara som vanligt men då måste jag koda om allting igen. Haha, hör ni mina hysteriska dilemman? Det är även nya blogg.se påhitt som är orsaken till 1 av de 2 (eller ja 3 om man räknar med mobilanpasningen) problemen. Guuud blir helt galen! Och det verkar bara vara jag som har problemen också?!
 

IT'S HERE

Har helt glömt bort att uppdatera er om detta fantastiska! MIN NYA KAMERA ÄR HÄÄÄÄR som jag köpt för mina helt egna ihoptjänade pengar. Det känns så. jävla. bra!!111
Satt i Onsdagskväll och basically fangirlade över den haha! Älskar hur den känns att hålla i, ljudet av slutaren, storleken på skärmen, skärpan, allt. Har inte hunnit tagit några ordentliga testbilder med den eftersom jag gått i skolan hela veckan, men idag eller imorgon ska jag ut på en runda med skönheten!

Winter wonderland

 
Fotade lite från busshållplatsen innan skolan i Fredags! Håller på att filmar en reklamfilm med Louise för vårat gymnasium som ett arbete på Mediaproduktionen. Blir faktiskt riktigt bra och då är det nog första gången jag gör någon liten film sedan en adventsfilm jag gjorde innan jag ens hade min första systemis. Förövrigt kommer den gå i pension, för jag har beställt min nya kamera oh my gooood!! Den kommer antagligen på måndag, tisdag eller onsdag. Helt sjukt?! Har lyckats samla pengar till att köpa den helt själv också. Så framöver ska jag försöka lära mig den så gott det går! Är mest fundersam över fokuspunketerna pga är så van vid det jag har och har provat en kamera med de nya fokuspunkterna och förstår inte hur men jag lär mig nog snabbt!
 

Höstporträtten ni gick miste om

 
Insåg precis att jag helt försummat er?!?! Vad är detta för tortyr att inte visa min vackra nuna för er här när porträtten var färska??? Är en hemsk människa.
Haha, skämt åsido men jag fotade några självporträtt en vacker höstdag som jag antar var på höstlovet eftersom vanligtvis när jag kommer hem från skolan är det ungefär såhär fint och ljust ute. Och har bara inte kommit mig för att posta dem tydligen. Så det droppar kanske ner ett och annat självporträtt i höstens anda här framöver. Hoppas ni inte misstycker för jag älskar hösten och skulle gärna kunna ha sådana här gula höstkvällar i solsken året runt!
 
Och förövrigt har jag spenderat hela natten vaken ett sista tappert försök att vända tillbaka dygnet en dag innan skolan. Vilket innebär att jag kommer må skitdåligt imorgon och idag, grattis!! Har verkligen försökt ställa det tillrätta flera gånger nu de senaste dagarna men det är helt omöjligt, klarvaken mitt i nätterna. Men har spenderat natten åt vettiga saker så som att kolla in varenda vrå av youtube och försöka göra en bloggdesign, med medelmåttig framgång. Har åtminstone rensat upp här i kategorierna och sorterat upp arkivet. Bloggdesignen strular jag jag vet inte riktigt vad det är jag vill uppnå för resultat ännu men det löser sig nog!
 
Tänkte även tipsa er om brokmakerskan.blogg.se pga älskar Elins blogg och att läsa om au pair-livet i Tyskland!

Less

 
Går mest runt i ett litet kludd, är det ens ett ord haha? Men som i en dimma sådär som man gör när lovet hållt på ett tag, dygnet är helt bakvänt och man bara myser runt. Saker jag behöver göra ställer sig på hög och det känns inte sådär jättebra när jag vet att skolan snart kommer lägga fler saker på högen. Meeeen det har jag ingen lust och ork till nu!

Är dessutom så trött på min bloggdesign usch! Sitter och väger fram och tillbaka hur vill jag att den ska se ut egentligen? Detaljrik men stilren? Simpel men fin? Sådär typiskt kal och lättsam? JAG VET INTEEeEeEeeeee. Hjälp hahaha!
 

Gott nytt år!

 
Gott nytt år kära vänner!
Har haft en supertrevlig nyår och traditionsenligt firat den i stugan tillsammans med familj och vänner. Vad jag dessvärre gav upp iår var raketfotograferingen, mjäh kände jag mest. Det blev inte mycket av det förra året heller när våran "tårta" blev en majbrasa istället för en fyrverkeriserie. Tack vare det missödet så hade ingen lust att köpa en fyrverkitårta för över 1000kr detta år, så jag gav upp på fotograferandet jag med! Men istället får islandshästarna hälsa er välkomna till det nya året. Även detta är en tradition för mig och min kusin, att 1 eller 2 januari bege sig ut på promenad för att titta på hästarna. Och det är så kul att se fölen ha vuxit upp varje år och de nya fölen ser nästan identiska ut som sina äldre syskon. Här har ni förra årets hestisar!
 
Ska även ta mig i kragen och göra en årsresumé av 2013! Det är lite tidskrävande att gå igenom massa fotomappar och sådant men ska försöka fixa till det : )

Förresten, har ni några nyårslöften? Det har inte jag ehehe