Monday Movie Night

 
Lite tröstsamt sådär på måndagskvällen, skolstarten var ingen höjdare kanske. Jag är så skoltrött och det verkar aldrig få ett slut. Åtminstone är Louise och Veronica så bra att vara med att jag krigar igenom och har roligt (för att inte tala om allt gnällande vi för). Dessutom kirrade jag mitt första F idag, det kändes ju lite sådär. Vet faktiskt inte vad jag höll på med på provdagen för det var riktigt pinsamt hur mycket slarvfel jag hade. Har aldrig gjort så många förut men jag är väl inte på topp I guess. Såg lite konstigt ut att få bedömningspappret där det stod "B" på provet från Kapitel 1 och sen "F" på Kapitel 2. Vad hände ens?!
 
Aja så jag lät mig trösta mig med årets första Ben & Jerrys och köpte min favoritsmak, Chunky Monkey, och hoppades att den skulle överleva en 40 min bussresa utan att totalsmälta och det gjorde den. Sen har Erika delat den och lite Strawberry Cheesecake med mig och kollat Paranormal Acitvity. Det visar sig att personen som introducerade mig till första filmen inte ens sett hela 2an och inte någon av de andra filmerna AAAAH inte okej! Så nu ska jag guida henne in till min besatthet av filmerna och detektivbeteende jag har när jag tittar hahaha. Well, nu ska vi slagga. Nighty.

Sverige VS Kanada

 
Har man en helt hockeygalen släkt så har man. Och även om man är på pisshumör hela den dagen har man inget val än att försöka vara med hahaha. Men såhär såg det ut hos oss under OS14s hockeyfinal. Mycket skrik och stoj och besvikelse. Riktig skitmatch det där, men färgglatt hade vi det!

Jobba jobba jobbaaaDag 2 av personalfoto genomfört! Inte många som är så taggade på att få göra skolfoto all over again men blev väldigt nöjd med bilderna ändå. Ska även fota grupper på en dansklubb inom en snar framtid så nu börjar det ta lite fart igen, roligt! 

Ullared

 
Kom hem från Ullared igår och jösses jag har handlat, fast tycker helt ärligt att vi klarade oss rätt bra jämfört med tidigare färder dit ner. Mycket pengar gick åt men vi slapp sitta med påsar upp i nyllet i knäna hahaha! Sen var bilresan förfärlig, jag blir så himla åksjuk men kan aldrig spy så sitter bara och mår illa i 4,5 timme. Om jag inte lyckas somna vill säga men det har jag också lyckats sluta lyckas med (...eeh?? fint formulerat).

Men men, vet ej om jag ska göra ngn "haul" med grejerna? Är det socialt accepterat om man inte är en beauty youtuber från england/usa? Äh, det är nog inte min grej idk.

Alla ♡ dag

 
Glad alla hjärtans dag vänner! Har spenderat eftermiddagen i stallet och ridningen börjar verkligen gå framåt nu. Och det känns fantastiskt roligt. Sen stod mamma och moster i caféterian och sålde lite alla hjärtans dag-fika, blev lite smått överambitiös igår och gjorde en girlang att hänga ovanför cafédisken också men det verkade vara uppskattat att vi mös till det lite extra i alla fall : )
 
Sitter just nu med ljus och en hel hoper tulpaner på bordet och fryser. Har så dålig blodcirkulation ut i fötterna och händerna det är hemskt haha, vad ska man göra åt det?? Hit me with your best shot!

Cherryblossom

 
Vi har något litet thing för körsbärsblommor som dekoration här i huset.

Grisigt

 
Efter att ha jobbat stenhårt i stallet hela dagen var jag mig välförtjänt av några grisiga saker. Haha, närmare bestämt griscupcakes som min lillebror och hans flickvän gjort!
     Gick himla bra i stallet idag faktiskt, av någon anledning brukar jag och min kusin alltid ta evigheter på oss att få klart allt fast vi jobbar effektivt hela tiden. Men idag flöt det på fint och vi hann smörja både våra ansvarshästars träns och tvätta en ponnys svans (tydligen har han inte riktigt kopplat att man ska lyfta på den när man gör sina behov) så det var framgångsrikt (så sitter ni säkert och rynkar på näsan hahah).
 
Hur som helst försöker jag peppa inför en sista skolvecka innan lov men det är lite trögt speciellt med en sjukdom som hänger över en. Mamma har dragit på sig en dunderförkylning och jag har nysit hela dagen :( Oh well, sen är det lov och då bär det av mot Ullared!

Våga levaKom hem för ett par timmar sen från en föreläsning vid namn "Våga leva" tillsammans med mamma. Det var otroligt starkt ämne som pratades om, en tragisk händelse som hände för drygt 1,5 år sedan. Men det var fint att höra familjens version och få förstå situationen. Mycket att tänka på och känna igen sig i. Kom i princip direkt från skolan så försökte fånga de vackra marschallerna på bild men är inte så van vid nya kameran än att jag inte riktigt får till det. Men men bara att öva på!

Serietittande
Hola vänner! Meningen med den nya designen var ju att jag skulle börja blogga igen. Och jag är verkligen sugen på det och att komma igång med nya kameran men det är så mycket att hinna med och efter skolan så är det mörkt och trist att man inte tycker det är kul att gå ut på någon promenad med den :( Men ska antagligen försöka inviga den i helgen med lite nattfotografering på skolans sleepover wiiihoo! Så länge får ni stå ut med att jag har lite mobilbilder till och från. 

Atm så sitter jag i skolans fönster och slösurfar på youtube medan jag väntar på att tiden ska gå framåt. Busstiderna är skittaskiga innan klockan 15 så blir en del väntande ibland! Har åtminstone buffrat ett avsnitt av Criminal Minds så jag ska kolla på bussen, mys. Är heltseriegalen numera. Vad har ni för favoritserie? CM var den första jag började kolla på men nu har en hel del fler adderats till den listan av favoritserier hehe.