Halvårsresumé 2014 | Juli 2014

 
Kickstartade juli med att fota ett bröllop, blev fantastiskt fina porträtt
/ I kick started july with some wedding photography, resulting in fantasticly beautiful portraits /
 
 
Och cirkus en vecka senare var det dags för min lillebror och hans flickvän att konfirmera sig

/ And about a week later it was time for my little brother and his girlfriend to take their confirmation /
 

Jag sommarjobbade några dagar, sen blev det minisemester; Jag och Johan bar iväg till Grästorp för att hälsa på Susanna, Johannes och Daniel. Detta var den enda bilden jag fotade med kameran under hela den vistelsen.

/ I started working at my summer job for a bit, then it was time for mini-vacation. Me and Johan went of to Grästorp to visit friends /
 

1. Påväg 2. Frukost i solen en av dagarna 3. Selfie med Susanna när vi var i Trollhättan 4. Selfie med Johan vid frukostbordet.
5. Solnedgång när vi roadtrippade tillbaka hem. 6. Trippelselfie med Johan och Susanna.
 
Det ser ut som vi bara umgicks med Susanna vilket inte alls stämde, Johannes och Daniel fastnade inte på bild KNAS. Måste göras bättre till nästa gång.
 
 
Hemkomna mitt i natten från Grästorp så spontanslingar vi Johans hår. Det slutar med att vi bleker Johans hår. Dagen därpå åker vi till Marieberg för att köpa silver schampoo till Johans hår.
 
/ In the middle of the night hair bleaching. Next day were out to buy silver schampoo. /
 
 
Första badet för året.  / First beachday of the year /
 
 
Jag fick nästan två kattungar. / I nearly got 2 kittens /
 
Juli, också en jättebra månad. Ett bröllop med foton jag blev jättenöjd med det enda jag var mindre nöjd med var bastun aka hotellrummet jag vaknade upp i morgonen efter. Vaknade i tron om att jag var på bråvalla och var fullt redo att göra min morgonrutin - vakna jättefort, kvävas av tältvärme, kasta mig ut på backen utanför tältet. MEN JAG KUNDE INTE KASTA MIG UT??? Det var ett dödligt varm hotellrum istället.
Sedan min lillebrors konfirmation som innebar jättemycket jättegod pastasallad. Och fin kyrkcermoni och nostalgi från min konfirmation som var världsbäst (se här, här och här).

Jag började sommarjobba på ett hotell här i stan. Det flöt på det var trevligt. Sen minisemester till Grästorp med Johan. Vi hade sleep over och äventyr med Susanna, Johannes och Daniel. Lite senare där på också Albin som kom kvällen innan vi skulle åka hem. Bland annat var vi ute och grillade marshmellows i ett skogsbryn. Tittade på någon film. Åkte till Trollhättan på några marknadsdagar där vi satt i solen och pratade om livet och annat. Sen skulle vi åka tillbaka hem till Susanna och jag blev NERBAJSAD av en jävla duva så jag höll på att börja tjuta. Tack och lov att Johan är ca hypokondriker och att vi hade vatten kvar i muggarna från Mc Donalds. Fram med våtservetter, vatten, servetter och handsprit så var det totalsanering.
En annan rolig grej med den saneringen var att vi tog av mig min klocka jag hade på mig för att kunna skölja mina armar i vatten, klockan la vi sen på biltaket och glömde där. Så klockan åkte på biltaket från Trollhättans centrum till deras tågstation där vi hämtade Albin, hela vägen tillbaka till Grästorp (tror farten går upp i 100-110 km/h en bit där emellan), till ICA i Grästorp, hem till Susanna och DEN LÅG KVAR!?!? Vi upptäckte det ca 4 timmar efter att vi kommit tillbaka till Susanna haha.

Sen skulle vi slingat Johans hår i Grästorp egentligen men det hanns inte med. Så vi bestämde oss för att göra det mitt i natten hemma hos mig. Och vi blev aldrig riktigt nöjda så tillslut åkte hela blekningen i håret haha. Vi åkte till Marieberg dagen efter för att hitta antingen brun hårfärg, blond hårfärg eller silver schampoo.

Jag badade och blev väckt av två kattungar. Då grät jag nästan lyckotårar. Våra grannar hade fått kattungar för någon vecka sen och jag är allmänt känt helt kattbesatt. Så en sommarmorgon när jag sov till typ 13 på dagen så kom mamma med grannbarnen och la två kattungar i famnen på mig när jag sov. SURPRISE. Och efter det var de kattungarna det enda resterande juli månad och början på augusti månad min värld kretsade kring. Jag lyckades nästan övertyga madre och padre om att jag skulle få köpa dem. Men vi har någon här i huset som inte är en kattmänniska..... hur det nu ens är möjligt.....
 
Haha, juli var helt enkelt en händelserik och rolig månad. Och grattis om ni orkade läsa allt!!

KOMMENTERA
KOM IHÅG MIG