Fototräff 2013 i video

Saknar saknar saknar. Det var helt perfekt just den dagen, jag är en sådan som tycker det är jobbigt när det är för varmt och vill helst ha jeans året om. Så det var helt perfekt jeanssommarväder den dagen! Sen saknar jag nonni jättemycket också. Hahaha och älskar hur videosnutten på när hon håller kameran beskriver henne, skadad mer eller mindre jämt och ständigt, med kameran. Fattas bara en kaka och ett grimskaft! Och om du läser detta jonna, hej jag saknar dig massa mycket!

Verran

 
Verre-verran kom promenerande förbi vår lilla fotolektion i förrgår så jag passade på att knäppa lite bilder på'na. Fin och fotogenisk som hon är!
Har haft en superskön dag med inställd medialektion så vi hade svenska på medialektionen istället så slutade vi innan lunch! Att komma hem innan det var mörkt och det fortfarande var hyfsat varmt ute var riktigt behagligt. Mindre roligt hade vi när vi fick reda på att de gjort om vårt fredagsschema så vi har 3,5 timmes (!?!?!) hål på fredagen och slutar 16.30. Hell no, ain't doing that shiiii. Så nu ska vi gå protesttåg i korridoren och strejka fredagar om inte annat.
     Och för att hålla er uppdaterade på fangirl fronten - har följt liveuppdateringen av Tracklisten för nya albumet Midnight Memories och jag älskar namnen på låtarna och längtar supermycket tills singeln släpps nu i Oktober. Och så har jag passat på att förboka Midnight Memories på CDON med gratis frakt tack vare studentkortet, fabulöst.
 

Fotolektion med 13DE

 
Igår hade vi våran första praktiska fotolektion också, vilket var riktigt roligt! Hade med mig min egen kamera så jag slapp ha kitobjektiv wohooo! Lägger upp lite av bilderna jag fotade i ett annat inlägg så ni slipper bli så fotobombade japp
 

3 ÅRS JUBILEUM

 
Insåg precis att min kära blogg har sitt 3 års (och femdagar) jubileum idag! Jag är en mycket dålig blogg-mamma till min blogg. Glömmer bort dens födelsedag varje år och kommer med en dålig grattishälsning i efterskott hela tiden. Och hur mycket jag än intalar mig att inte glömma bort min bloggs födelsedag varje år jag glömt bort den så är den lika bortglömd nästa år haha. Vill ju fota skojiga bloggfödelsedagsbilder någon gång!
 
Men i alla fall idag för exakt 5 dagar och 3 år sedan skapade jag denna blogg, som inte alls var början på min bloggkarriär då jag tidigare hållt hus på devote.se. Tyvärr har den bloggen blivit helt borttagen nu så kan inte ta någon resa så långt bak i arkivet till 2007 eller 2008. Att jag har huserat i bloggvärlden i ca 6 år är väl rätt galet. Hur många tioåringar kommer på att de ska starta en blogg? Och dessutom faktumet att min första blogg hette linneasphoto betyder dessutom att jag velat blogga om mitt fotograferande i 6 år och jag håller fortfarande på. Även om jag är extremt duktig på att ha bloggsvackor, som är nästan konstanta i vissa perioder.
 
Och förresten! HALLÅ JAG ÄR 16 ÅR NU MED! Ni har verkligen fått missa mycket. Men den 24 september fyllde jag i alla fall år och hade en superbra födelsedag både släktfirandet i helgen innan min födelsedag (jag var ett tisdagsbarn i år). För att summera allt mitt födelsedagsfirande så fick jag pengar som skulle gått till kameran men som gick till One Direction VIP biljett i Juni WHAT IS LIFE???? Är världens lyckligaste. Så om 246 dagar står jag och Louise på front row och tjuter, förhoppningsvis svimmar vi inte men skulle inte bli förvånad heller. Och ja detta är också en del ni har missat i bloggen för jag har aldrig bloggat om det förut vad jag minns. Men min toplist på Spotify består 19 One Direction låtar och 1 annan låt som är Poisin & Wine av The Civil Wars.
Nu spårade jag ur lite känner jag oh well, kortfattat har jag haft ett superbra sweet sixten utan en mega fest och utan dyra bilar ala MTV anda.
 
Kanske kan trösta bloggens försendae födelsedagsfirande med att jag födelsedagsfikade på lussekatter nyss...?
 

Long time no seeHar hänt loads and loads av saker sedan vi senast hördes av. Jag har börjat skolan, fotat ett till bröllop och fått en ny dator och allt sådant! Fyllt år har jag också gjort. Ska uppdatera er snarast mer detaljerat kring allt ni missat. Tänkte mest låta er veta att jag fortfarande lever och inte glömt bort bloggen helt. Har i princip varit inne här varje dag och kollat men inga inlägg har kommit ut. Hur som helst, ni får beskåda hur mitt kontor ser ut idag. Skrivbord gjort av prydnadskuddar i soffan! Back to work, ska leverera massor med bröllopsbilder snart!