När lammen tystnar - min version

 
Original  - Min version

Vi hade en uppgift på bilden i skolan som innebar att göra en Parafras, en egen tolkning eller version på en bild. En parafras ska väl egentligen ha en liten twist i sig som gör att den skiljer sig något från originalet men gränserna var lite luddiga när man fick välja så man fick välja egen version eller egen version med en twist helt enkelt. Det var faktiskt riktigt kul när jag väl tog tag i det!

Jag fotade ett självporträtt i min lilla hemmastudio som består av studioblixtar och en svart sammetsbakgrund, sen var det retusch, färg och ljusjusteringar, dödskallefjärilen och texterna! Blev väldigt nöjd och lyckades kirra ett A på uppgiften wiiiiiiiiiiiiii!

Hundutställning

 
Jag var på en hundutställning i stallet idag i en timme ungefär innan vi drog vidare till Kristinehamn för lite shopping och reperation av mina Thomas Sabo berlocker. Svimmade nästan för en stund när jag sprang på den här krabaten, mopshundar är så förfärligt söta! En sådan har legat högt på listan över vad jag vill ha men mina föräldrar, pappa i alla fall, vill inte ha någon hund eller katt heller för den delen wää.

A zoo in our back yard

Vi har väl mer eller mindre fått ett litet zoo på våran baksida. Pappa bestämde sig för att köpa viltfoder till rådjuren så nu har vi både hjortar, harar och rådjur här hemma haha!

Seven monthsFörsta bilden av de här två är min favoritbild utav de jag fotade på Joel. Älskar älskar älskar ögonen så mycket. Förövrigt så har vi varit tillsammans i sju månader idag, wiiii.

Förkyld

 
Har gått och blivit förkyld som sagt var. Så har tagit upp mitt The Walking Dead maraton igen efter att jag tog en liten paus haha. Det kändes nödvändigt när jag vaknade på morgonen och var tröttare än på kvällen för att jag slagits mot zombies heeeela natten. Mamma kom hem med passionsfrukt till mig så jag överlever väl, så jävla gott med passionsfrukt åh.

Afternoon sunlight

 
Hoppas jag inte är to cheesy som bloggar om Joel men han gör mig så glad hela tiden. I Onsdags när jag kommer hem från skolan så får jag halvt hjärtattack och sen chock för att någon ligger på min säng och det tar en stund för min hjärna att återfå sin funktion. Världens bästa överraskning. Har käkat subway (igen har blivit addicted) och fotade honom igår också. Blev asnöjd med bilderna och han är snygg. Min favoritbild kommer ni få se senare!

Annars så har jag dragit på mig en förkylning gissar på att det är min lillebror som smittat mig som gått och hostat som fan. Har till och med blött näsblod för första gången i mitt liv idag?! Och hoppas att det aldrig händer igen för det var lika jobbigt som jag föreställt mig.