Midsommarhälsning

 
 
Har precis kommit hem från midsommarlunchen hos mormor och morfar samt midsommarstångsdansandet uppe i Hyttan. Har haft med mig kameran runt överallt så det blir lite bilder senare imorgon antagligen. Ville bara hälsa alla en glad midsommar med en instagramselfie haha! Finns väl på min instagram under kvällen @limecrime.

Like a cinderella story

 
Inte riktigt en cinderella story kanske? Men vi har åkt med Viking Line - Cinderella från Onsdags till idag (eller ja torsdag men jag har inte lagt mig ännu haha). Tog med mig kameran och det resulterade i lite dokumentation. Tyckte att bilderna från kvällen inne på båten fick tala för sig själva i ett eget inlägg för mer enhetlighet.

Hur som helst är jag inget big fan av båtar tror jag. Även om jag skulle göra om min konfaresa alla gånger. Men jag mådde mestadels illa och var lite smått uttråkad till och från. Jag buggade faktiskt med mamma en gång och det var ganska roligt. Ibland vill jag också lära mig dansa bugg men jag vill bara inte dansa med främmande människor, obehagligt läskigt hjälp. Haha vad är det här?? Bara för att jag började skriva om att jag mådde illa känns det som hela mitt rum gungar. Dags att besöka sängen tror jag!
 

Studentkusinen

 
Jag ligger lite dåligt till med uppdateringen kring vad som hänt i avslutningsveckorna. Och såklart så var jag på en student, för att inte säga vilken som helst utan min kusins student. Gjorde något litet pill i Photoshop. Är så nattkreativ just nu. Hur som helst, GRATTIS PHILLE! (igen och i efterskott)
 

Puss i solnedgång

 
Om jag fick det perfekta bildscenariot i huvudet när jag såg Jonna och Rasmus stå bredvid varandra i sanden efter vi fotat klassbilden? Näe, eller kanske, eller ja det fick jag. Om jag mimade "PUSSAS DÅ" för att jag så desperat ville ta den fina bilden? Kanske. Och må säga att de är otroligt söta de där ungarna. Jag tror de tyckte jag var ganska fånig men är en sucker for love. Älskar verkligen att ta parporträtt det är så himla mysigt.

Instagrammat från Stockholmsweekend

 
Något som jag inte tror många av er vet är att jag har dille på stående bilder. Älskar stående bilder. Men herregud vad opraktiska de är och det är helt enkelt av den anledningen jag aldrig lägger upp några på bloggen. Men instagram däremot har fått sig en riktigt släng av stående bilder nu i helgen. Kameran låg i koma fram till fototräffen men det gjorde inte så mycket för jag älskar att fota med min iPhone sen jag började använda appen Afterlight. 

Sammanfattat kring bilderna, vi var på grönalund och bestämde oss för att det första vi gör innan vi fegar ur är att ställa oss i kön till Eclipse. Vi vågade och jag var inte ett dugg rädd förän det började bli högt och Jonna säger "Vi är inte ens halvvägs upp ännu!!". Jo tack en tredjedel upp bara och när jag skrek som värst, ja då var vi fortfarande inte ända uppe. Haha det känns lite patetiskt så här i efterhand att skrika i en slänggunga. Men jag är faktiskt riktigt höjdrädd och en av mina största rädslor/fobier är att ramla ner i en sådan här trapp som går runt runt efter väggarna och falla ner rakt ner i mitten. Den specifika scenen tackar jag skräckfilmen Rec för.
Vi åkte tunnelbana hemåt till Bredäng från Östermalmstorg. De får priset för underligaste väggkonst. När vi kom till Bredäng möttes vi av en vacker sommarhimmel. Och de två resterande bilderna är från Speedlight-workshopen på fototräffen 2013.

Fototräff 2013

 
Jag och Jonna var på fototräffen i Hagaparken nu i Söndags. Anledningen till att jag flängde iväg i husvagn med Jonna och hennes familj och blev en jätterolig weekend i Stockholms trakterna. Vi har spelat Bredängstil i bilen när vi insåg att vi hamnade på Bredäng camping, gått på Grönalund och fototräffat.

Tillbaka till fototräffen, vi kom dit ungefär först av alla kanske var tre andra fotografer som satt där. Vi är nämligen inga tidsoptimister och åkte från campingen en timme i förväg. Hur som helst, hade jätteroligt på fototräffen och många brast ut i skratt under rättningen av tipspromenaden. Exempel från den är bilden där en korv flyger i ett snöre haha! Kan lova att övriga parkbesökare tittade fundersamt när Ottilia, Michaela och Elin juckade för att få korven flyga mot sin "frivilliga" från publiken som skulle fånga den med munnen. Workshopen med Speedlight blixtarna var riktigt intressant och rolig och fick mig att klicka hem någon speedlight och ställa mina studioblixtar på vinden. Så mycket smidigare än att konka upp mina åbäken till blixtar.

Stort tack Elin, Michaela och Ottilia för en superkul fototräff ♥
 

Solnedgång


Det var en så otroligt fin solnedgång igår på klassfesten att det var sinnessjukt. Blev helt overexcited över det haha. Nu i alla fall håller jag på att packa och fundera på vad jag glömt och vad jag kan strunta i tills fototräffen. Vilka kommer vara där förresten? Ska åka ikväll/inatt så är i Solna, Stockholm imorgonbitti.

farväl

 
Igår slutade jag nian, sprang ut och skrek, trampade på min klänning, fick skavsår på fotsulorna, var trött, var glad, gick på klassfest, hade mysigt, hade roligt, fotade, pratade, detta eviga skrattande åt nipple coach, skrattade mer, sov ute på en balkong, åt mackor. Det är äntligen slut nu, som jag har längtat efter att få slippa Österleden. Många bråk och tjafs i klassen men ändå kommer jag sakna det lite, klassen inte skolan haha.
 

Summertime

 
Seg uppdatering igen men nu ligger jag i slutspurten av skolan och kommer förhoppningsvis igång snart igen! Ska vara lite hästvakt nu i slutet av skolan också så ska försöka ta med kameran lite dit, lite mer vardagsbilder kanske!