Bröllopsfotograf

 
Mitt andra bröllop är genomfört, är det nu jag kan titla mig som Bröllopsfotograf? Den här gången är det Anna och Johannes (eller Jojje som han kallas) som har gift sig. Det var riktigt roligt att få vara med om ett bröllop där man var med om alla förberedelser och sådant. Det är lite av ett vackert kaos!
     Så nu så redigerar jag som en galning bilder och ska göra leverans av porträtten som är färdiga, och när allt är levererat ska jag lägga upp lite mer bilder här.
 
Jag har bloggat väldigt väldigt dåligt men det beror på vårat internet, vi har haft problem med det sedan i början på förra året om inte längre. Så nu när det verkar som vi fått ordning på det så verkar det som min stationära dator har bestämt sig för att lägga ner istället. Eller ja nätverkskortet i alla fall. Hur som helst har jag fått min skoldator nu så jag får sköta uppdateringarna är ifrån, men det gör mig inget! Påminn mig förresten om att jag måste köpa en ny extern hårddisk... Vart hittar jag dem bästa samt billigaste?!
 

Such a powerful light

 
Ljus, vad sätter inte pricken över i:et som en mäktig ljusshow på din favoritartists spelning? Effekten och det lyriska förstärks när ljuset sätter liv på scenen. Som belyser kvällens huvudattraktion. Därför tolkade jag temat såhär, scenljus är otorligt roligt, speciellt för fotografen när man lyckas fånga den där jättesnabba spotlighten eller färgbytet. Dessutom är jag otroligt nöjd med den här bilden från Kents spelning på Putte i Parken 2012.
 
Den här bilden är jag med och tävlar med hos Amanda, temat är ljus. Jag skulle gärna vilja vinna detta från Kamda.se ett CloseUp-filter, kika in det här.
 
Vill du också delta? Klicka här!