Nästa trip till storstaden

 
Vad har vi nu hittat på jag och Jonna?! Vi har anmält oss till fototräff både till modellfotograferingen och fototräffen den 15-16 juni. Så himla taggade! Nu är nästa trip med andra ord bestämd. Hur var när och sådant kommer med tiden. Bestämt är att vi ska vara där i alla fall. Ska du dit?

När man har lite för tråkigt

 
Idag har jag och Veronica gjort en liten spontan roadtrip, om man nu får kalla det för det. Vi var uttråkade så vi började med att åka till stan. Alla affärer var stängda, det är ju söndag men vi är lite sådär korkade. Slutade upp med att jag åt lunch på Som Hemma. Sen var vi uttråkade igen så vi hamnade på en buss till Degerfors och köpte kinderägg på Coop som vi förövrigt inte hittade ingången till först och sen gick in genom fel dörr i entren. Höll på att försöka betala med busskortet, hej förvirrad och sen hamnade vi tydligen på alkisbänken enligt Veronicas kompis som bor där hahaha.
Det var ett tag sen jag skrev något blogginlägg enbart om min vardag? Känns som det är ganska ointressant, men men what so ever.

Stockholm

 
Kortfattat om Stockholmsresan: asbra.

Hej Stockholm det var ett tag sedan sist


 
 De två första bilderna från i augusti och den sista från mars


När du läser det här har jag faktiskt ingen aning om vad jag gör, kanske är jag påväg till Stockholm i en trång högljudd buss, kanske är den tyst för alla däckade av sömn och klockan är ca 06:50 på morgonen. Kanske springer jag i samma stund som du läser det här runt i gamla stan med min kamera, eller står inne på Urban Outfitters och dreglar men försöker spara på pengarna till det nya kamerahuset. Kanske sitter jag i Riksdagen som åskådare, och där har jag faktiskt ingen aning om hur det är. Kanske sitter jag på Cosmo Nova och är åksjuk, eller så sitter jag på en buss hem igen och har jätteont i fötterna men är ganska glad ändå. 

Kort och gott, vi ska till Stockholm med klassen idag och det är första gången jag är i Stockholm sedan sportlovet. Ska bli intressant och se hur jag har det med lokalsinnet, kanske hittar jag till Subway i mitt undermedvetna? Hoppas det. 
     Vi ska som du kanske listat ut om du läste min lilla "kanske gör jag"-text så ska vi åka till Stockholm för att vara och kolla på Riksdagen och gå på Naturhistoriska muséet. Sedan även lite fritid som jag tänkte spendera med kameran tillskillnad från alla shoppingtokar där ute (okej jag vill också shoppa egentligen, lite, men vill verkligen ha en ny kamera nu). Vill tillbaka till mina älskade gränder i Gamla stan, nu ska jag utforska varenda en av dem som jag går förbi för denna gången behöver jag inte oroa mig för att få dåliga platser på en konsert i alla fall.

Warm, green and sunshine

 
Har suttit och gått igenom arkivet de senaste dagarna, redigerat lite bilder som blivit bortglömda och hittade den här pärlan jag fotade på miniatyrhästutställningen i Storfors i somras. Älskar hur den suddiga förgrunden som blev av staketet ramar in hästen och ger ett varmt ljus. Är du intresserad av fotografering av din ponny/häst (eller annat) och bor i Karlskoga, Degerfors, Örebro, Kristinehamn trakterna? Hör av dig via mejlformuläret!
 
I övrigt försöker jag fortsätta kämpa igenom vardagen med skolan, är så himla taggad på gymnasiet. Och jag kom in (preliminärt) på mitt förstahandsval! DÄ Ä PARTY, så att säga haha. It-gymnasiet här kommer jag!

Sommarlängtan


Längtar som en galning till sommaren och starkt kvällsljus i motljus på foton när jag ser den här bilden. Take me back? Ja tack. Fotad på en fotopromenad med honom i Lunedet.

Du gör mig galen

 
Hängde lite i biosalongen i Örebro idag tillsammans med kusinen. Tog mig i kragen och kollade på Du gör mig galen tillslut, hade velat se den sedan det blev premiär men i samma veva rasade mitt liv ihop som dominobrickor och jag hann liksom inte med att tänka på annat än att ta mig genom dagen. Idag har jag i alla fall sett den och den var helmysig! Lite småtrög ibland kanske men jag är svag för kärleksdravvel så jag kan inte motstå sådana här filmer. Näst på listan står The Host (när jag hittar någon som har läst boken eller när jag forcerat någon att läsa den lol), Warm bodies senare i april och Studentfesten. Biomani? Ja tack!

Mommy

 
Fotade lite porträtt på mamma igår innan hon drog iväg på dansen hon och pappa skulle till, så här blev det!