I welcome the fall

 
Igår kom mamma äntligen hem från en 4 dagars lång utbildning och pappa drog då med oss ut i skogen för att plocka svamp men jag plockade nog mer foton än svampar! Först när jag redigerade bilderna i början så satt jag och var ledsen över att jag tappat stinget i fotograferandet men sen trillade favoriter fram och jag fick fram fina redigeringar så jag ångrade mig lite. Har nog stinget kvar trots allt.

Allt jag kan säga är i alla fall endast tre ord; Jag. Älskar. Hösten. Blir så glad inombords alla fina färger, jag itter i mina zebrapyamasbyxor, stickad tröja, slappistofs i håret, redigererar höstbilder, kollar ut genom fönstret, lyssnar på musik, har en underbar pojkvän som jag ska till i helgen, skitbra vänner, världens bästa människor i min närhet. Kan inte förstå hur jag kunde ha höstdepression förut.


Ny höstdesign


Nu har en ny fräsch och lättare höstdesign kommit till bloggen. Woho! Superskönt tycker jag, det händer inte lika mycket i nya designen som gamla vilket ger lite mer plats till fotona. Samt att min gamla bloggdesign gick sönder 2 gånger på något sätt så jag tröttnade och tog mig i kragen och gjorde en ny istället för att laga den igen. Bilderna i headern och menyn känner ni säkert igen... Det är foton på mig som Weronika fotade på Karlskogafesten jag fuskade fram hösten men det blev himla fint tycker jag!

Happy 15th birthday

Woooho nu är jag 15 hela år gammal! Faktiskt 15 år 2 dagar 11 timmar och 32 minuter för att vara exakt! Men i Måndags fyllde jag 15 år och det var väl fint. Dagen var helt okej men min "födelsedagshelg" var skitbra! Joel kom till mig på fredagen och på lördagen så hade jag släktkalas som bilderna ovan kommer ifrån. Söndagen så blev vi några blåmärken, skrapsår och en rejäl träningsvärk rikare tack vare Boda borg. Jag, Joel, Weronika och Louise hade himla kul och klarade totalt 12 banor. Eller ja weronika och louise klarade säkert någon mer eftersom de stannade en timme till när vi åkte hem!

Tackar hela släkten, familjen och Joel för alla jättefina presenter är supernöjd!

Glassgalna fåglar
Passar på att lägga in lite gamla bilder som inte kom upp när min dator var trasig! Innan Joel kom hem till mig så var jag i Nora med familjen för att äta noraglass som förövrigt blev så mycket att jag slängde typ hälften till fåglarna som blev överlyckliga. Det är alltid fåglar också haha, gjorde så på ICA maxi en gång också.

I Nora promenerade vi omkring kollade in i alla små hörnbutiker, loppisar osv. Och det pågick en filminspelning där också så det var lite fränt att se softboxar riggade i fönster och klädställningar.

Lunedet #1

 
Lite bilder från Lunedet när jag var där med Joel, mamma och Pontus. Har verkligen fått något för att ha blått i mina skuggor. Känns så himla jag haha.