Vinter, snö, kalltUngefär så här kul tycker jag det här med snö nu. Alltså okej om snön är mysig och inte som halvt frusna regndroppar som piskar mig i ansiktet och gör mig endast iskall och jätteblöt och sminket rinner och snoret rinner och allting bara rinner och är pissigt. Har aldrig haft något stort emot vintern förut (förutom typ tjocka kläder) men nu fryser jag konstant och vårat hus är iskallt och allting är fruktansvärt jobbigt.

Kära snön, jag tänker här med ställa krav på dig:
  • Var inte sådär blöt och äcklig och slaskig vill ha riktigt gosig pulversnö som man inte dör av.
  • Du får endast snöa ner tomter, hustak, träd etc allting som inte är vägar och trottoarer för jag HATAR att gå till skolan och helst ska jag slippa slösa pengar och sovtid på bussresa. Vill cykla året runt.

Jobbat


 
Hela gårdagen spenderades i Träningslagrets sällskap då jag jobbade åt dem igen. Igår var det nämligen 1-års jubileum så jag fotade lite på Träningslagret och sen på festen i Kupolen. Mycket roligt och blev riktigt nöjd med några bilder som ni får se om en vecka kanske, ja efter att bilderna är leverarade i alla fall.
 

Underbar pojkvän

 
"LINNEA DU FÅR KOMMA NER EN STUND!" Hade precis lagt mig i sängen och pillade lite på telefonen men fick dra en filt runt benen och gå ner och se vad mamma ville. Hörde att någon pratade med mamma men kunde inte fatta vem. När jag kommer ner står en okänd kvinna i dörren med ett blomsterpaket. Förstod verkligen ingentning. Har jag varit med i en tävling för att vinna det här? Har jag fått dem från någon jag jobbat åt? Har de kommit fel? Men nej inget dera. Inte heller var det min födelsedag som blomsterbudet undrade.

Tog i alla fall emot paketet och blomsterbudet åkte vidare. Öppnade och förstod fortfarande inte men när jag läste kortet bröt jag ihop totalt visste inte riktigt vart jag skulle ta vägen, stod och snurrade runt i en cirkel kring mina egna fötter innan mamma stoppade mig och kramade om mig.
 
"Du betyder allt för mig, jag älskar dig. Massa kärlek, Joel." stod det på kortet. Förstår inte vart jag fick tag på denna underbara person. "Eftersom du var så nere och sen började gråta så mycket igår natt." Hur omtänksam kan man bli? Förstår ni varför jag älskar honom?! Är otroligt lyckligt lottad.

Min bild på fotomässan?

 
Nu är det så här att jag har anmält mig till Japan Photos fototävling och priset är att ens bild kommer med på fotomässan 2012 i Stockholm som jag dessutom kanske har möjlighet att gå på eftersom jag är i Stockholm då. Det skulle vara guld värt om ni röstade på mig i fall att ni tycker om min bild eller gillar Kent eller vad ni nu har för anledning till att rösta på mig. Vill ni rösta så klicka häääär!

iPhone 5

 
Har gått och blivit med en iPhone 5 nu också. Min iPhone 4 sa ju tack och godnatt i September så i Fredags fick jag äntligen en ny telefon. Den svarta såklart för den är snyggast!
     Hitills har jag inte märkt någon speciell grej som ger mig en "oh wow"-känsla det roliga är väl att jag fått Siri nu. Upplever dock att iPhone 5 drar fruktansvärt mycket batteri men vi får se hur det blir!