För nu är jag konfirmerad för nu är jag konfirmeraaaad

...fy fan vad jag är bra! Eller något sådant haha ;)

Idag tog jag min konfirmation och det kändes lite vemodigt för resan med alla söta människor har varit helt underbar men det blev ett bra slut eller en bra början på det hela. Har inga bilder än eftersom jag vanligtvis är fotografen och min inlånade fotograf får jag bilderna av till veckan så då ska vi se om det är något som duger åt kräsna lilla mig haha.

Kelly More Boy en dröm

The Kelly Boy - Brown

Har hittat min absoluta favoritkameraväska i Kelly Mores väskkollektion. Jag fastnade faktiskt för enkeheten och stiligheten i denna varianten Boy Brown och den finns att hitta på www.fotobag.se. Vet ni vad som är ännu bättre? Jag får chansen att tävla om den hos Lina i hennes tävling där man kan vinna en valfri Kelly More kameraväska. Håll tummarna för mig!

Oh happy days

Vi står upp i båten, panna mot panna.

Att planka på Alster

...är ganska så busigt men Weronika och Jonna grejade det ganska bra! Haha ;)

Vad gör vi nu? Skulle gissa på att vi förbereder oss för hemfärd eller strax ska anlända till Oskarshamns hamn vid det här laget. Konfaresan drar sig mot sitt slut!

Förresten om någon bild ska tas bort så får ni säga det snällt till mig sen

HockeytrappenMorfar samlar på hockeyhalsdukar och gör därför byten med motståndarlagets klack när han går på hockey! Han köper en tröja från vårat lag BIK Karlskoga och byter den mot motståndarlagets halsduk. De sätter han sen upp i trappen som troféer!

Vad gör vi nu? Seglar ute på det stora blå eller grå... Haha. Kanske sitter vi på båtens däck i en ring och gör en övning eller pratar om livet? Who knows!

Valborg
Ligger ju lite efter med det här att blogga, men nu är jag igång och uppdaterar er om det ni missat! Så här såg del ett av min Valborg ut. Den traditionella riseldningen som sen slutar i korvgrill. Hann faktiskt med 4 ställen detta årets valborg. Först var jag hos mormor och morfar (bilderna), sen stora majbrasan där klassen sålde kakor, sen hem till Louise och kolla film, sen hem igen!

Vad gör vi nu? Som vissa av er kanske inte vet så är jag på konfaläger/resa med mina vänner och jag har tidsinställda inlägg att underhålla bloggen med samtidigt som jag skriver något om vad jag tror vi gör där ute på havet. Just nu kanske vi planerar att äta lunch och hjälper därför åt att göra maten osv!

SpiderwebEn av de här magiska vårkvällarna som varit så upptäckte jag en sak där jag låg och njöt av den sista kvällssolen. Vad är det för nät som är i hela gräset?! Spelar ljuset mig ett spratt? Men faktiskt så fanns det, vad jag tror är spindelväv i gräset. Eller spindelnät kanske man säger. Haha fattar inte funktionen, gör det så här av en anledning?

Vad gör vi nu?
Seglar någonstans ute på Östersjön! Förhoppningsvis är vi inte sjösjuka... Även om jag vet att vi alla fyra har en tendens till att bli VÄLDIGT sjösjuka. Haha herregud vad har vi gett oss in på?! (Inlägget är tidsinställt)

Still on the bus

Kan meddela er om att vi fortfarande åker buss! Vi lär inte vara framme för än typ 23 segt värre.

Lite skam att man varit instängd i en buss när solen skinit så här? :(

Min spotifylistaFör att jag inte gillar bildlösa inlägg så slänger jag in en helt irrelevant bild på mina skor sådär fejnt. Förresten bara jag som har det där satans problemet med plösarna? De viker sig och åker åt sidan hela tiden haha. Jäkla Converse...

Till det inlägget faktiskt skulle handla om, tänkte dela med mig av min Spotifylista, egentligen delar jag aldrig med mig av den, vet inte riktigt varför? Men nu gör jag det! Mysmusik' heter den och den är väldigt blandad men och vad som passar in tycker väl alla olika men mysiga låtar finns det. Favoriten just nu är Safe & Sound.

Vad jag gör just nu? Troligen åker jag buss fortfarande eller så kanske vi kommit fram och ska på båten? Har faktiskt ingen jäkla aning! Inlägget är med andra ord tidsinställt för att ni ska få något att läsa medan jag är borta på konfaresa. Kommer hem på Söndag igen!

Var köpte jag min fjärris?


Jag kunde inte fått en finare stillbild va?

Link in the description down below HÖHÖ haha nejmen häääär köpte jag den!

Konfaläger här kommer vi

Bilden är fotad 15 april på Erikas konfirmation

Jaaa nu kör vi: jag, Weronika, Jonna och Louise och massa andra i vår konfagrupp drar iväg på vårat läger/resa imorgon. Segling på Östersjön är det som gäller! Vi är galna eftersom vi alla 4 är riktiga landkrabbor. Vi blir sjösjuka lätt som tusan. Men jag tänker fortsätta underhålla bloggen och har därför några tidsinställda inlägg som väntar.

Vi drar imorgon eftermiddag och är borta tills på Söndag! Tills dess så är det tidsinställd och kanske något blogginlägg från telefonen som gäller. Lånar mammas telefon undertiden vi är borta eftersom min fortfarande inte har kommit hem efter en massa krångel. I varje tidsinställt inlägg kör jag en "Vad gör jag/vi nu?" och skriver en ungefärlig gissning på vad vi sysslar med. Lovar att jag har 99% fel alla gångerna haha! Men nu vet ni i alla fall!

Använder du GIMP?

...och vill lära dig mer? Då kan du kolla in min artikel som blev publicerad på http://bildbearbetning.se/ klicka på bilden för att läsa om hur du gör en bild svartvit i GIMP.Ny bloggdesign


Nu kom äntligen den nya bloggdesignen som ni fått vänta på ett braaaaaaa tag!
Den gråa var ju sommardesignen som kom upp i höstas för att jag aldrig orkade göra klart den i somras. Så nu har ni sett 2011's sommardesign ända tills igår kväll (woop woop tidsinställt) då jag bytte. Känns mycket bättre nu, lite uppfräshning. Mer detaljer men det känns mysigt! Tackar Weronika för bilderna på mig i headern och i menyn som hon fotade när vi var i Stockholm. Det var headern som avgjorde vilka färger det skulle bli hoho.

Våriga tävlingar hos TvspelswebDeltar med denna bilden i Tvspelswebs tävling med temat Vår. Min motivering är väl lite som en berättelse om hur det var när jag tog den här bilden:
Det var de absolut första vårdagarna, snön hade försvunnit och alla blommor började titta fram, krokus, snödroppe, vitsippor. Sittandes på altanens terass och njöt av solstrålarna samtidigt som jag lyssnade på vårat trogna vindspel som sitter i körsbärsträdet. Då är det verkligen vår.

Med värdechecken på 400 kr som man vinner skulle jag använda till att delbetala den här kameraväskan: http://www.tvspelsweb.se/nest-kameravaska-athena30-brun-14-liter

Predator soundKänner mig bara tvungen att visa det här för er för att jag tyckte det var så fränt haha! Som ni kanske hört i filmer och så när det är dinosaurier som låter sådär. Pratade med en kompis på skype och jag gjorde något growl ljud då visade han mig den här videon. Har försökt själv men tror inte jag lyckades. Det som låter närmast hennes gör jag på ett annat sätt haha.

Mårbacka kissemissar och föggel


Second stop: Mårbacka gård! Här var stora favoriten djuren som tassade omkring och knallade runt. Annars tyckte nog de flesta att Alster var bättre, guidningen på alster var mycket bättre och jag gillade trädgården mer där!

Måste säga att jag gillar katter... massor.

Kärlek på Alster

Hej hallå mitt internet har varit upp och ner och har inte haft möjlighet att komma hit trots att jag velat.

Vi var hur som helst på studieresa i Värmland igår. Jag tyckte det var skitkul alltihopa och fotografuppgiften passade mig utmärkt. Vi började med att åka till Alster där vi lärde oss om Gustav Fröding såklart, sen vidare mot Sunne och Mårbacka där vi fick lära oss om Selma Lagerlöf. Fick inte fota inne i Mårbacka dock men fotade lite ute så bilderna ploppar väl upp här och var snart!

På Alster gick grupp 2 runt och hade lite fritid ute på gården medan grupp 1 var inne och var på rundtur och så i huset. När jag, Weronika och Jonna gick runt där så såg jag att baksidan i trädgården var ju en fin fin plats för bröllopsfotografering tyckte jag i alla fall! Så jag och Weronika stod modeller medan Jonna fick knäppa lite med min kamera. Tackar då Jonna för de här bilderna!

www.flugfiskeonline.se

Nu har webbutiken jag fotat för öppnat och alla ni fiskegalna människor kan ju rusa dit och kolla om ni hittar något intressant. - http://flugfiskeonline.se 

Flugfiskeonlines egna märke är Gutzy Flyfishing som jag även gjort loggan till utifrån kundens önskemål!

Och för att inte ta åt mig all ära så måste jag påpeka att jag inte fotat: Fiskerullarna, håvarna, västarna eller naturbilderna. Allt annat har jag fotat! Och de kommande fiskespöna ska jag inte heller fota :)

Vila i frid min älskade vän

Nu har vår älskade hamster bestämt sig för att somna in, vi visste att det var nära för han började bli trött och sliten. Vila i frid min älskade vän.