Liveblogg till veckan?

Stockholmsbild fotad av Weronika

Som rubriken lyder så funderar jag på att ha en liveblogg till veckan. Alltså en videoblogg där jag svarar på frågor, snackar lite allmänt osv. Mest fundersam är jag över om några ens skulle titta så det är väl lika bra att vara ute i tid med en intressekoll eller vad man ska kalla det? 

Tycker ni att jag ska prova på livebloggning?

Spring feelings

Nu har mitt internet legat nere i en halv evighet känns det som men har äntligen fått tillbaka det och jag har varit ute och fotat våren. DET ÄR SÅ FIIINT. Helt lycklig över att värmen kommer tillbaka och bilderna på blommorna är en av riktigt få bilder som jag lyckats fota i motljus. Är lite glad över det också. Mys mys mys.

Våren är fångad

Jag har fångat våren på bild men bilderna kommer inte upp för än vårt internet börjar funka igen.. Och när det är har jag ingen aning om men förhoppningsvis snart!

Sandor/Ida

Jag tyckte det var så vackert att jag var tvungen att föreviga det med kameran.

Nu är jag igång igen

Mindre än jag trodde

Jag som trodde jag låg efter med minst 1000 inlägg eller något! Har inte läst på gud hur länge som helst haha!

Foton från Stockolm

Hejsan hoppsan! Nu lägger jag upp några bilder från när jag Weronika (som inte bloggar utan ni kan hitta henne på dayviews V-eronica) var i stockholm med hennes fader också. Har några favoritbilder inne från gamla stan men vågar inte lägga upp dem ännu när jag inte har koll på hur lagarna lyder för publicering utav gatufoto med identifierbara personer på. När jag tagit reda på det så kommer de eventuellt upp. Hoppas det är okej för är jättenöjd med en av dem haha!

Stockholm var asroligt. Här hemma är det ingen som springer runt med en kamera på stan och fotar allt de ser. I Stockholm finns de överallt. Så himla roligt haha, ingen bryr sig där men går man omkring här hemma så får man en del snea blickar då och då. Sen är jag helt kär i gränderna i gamla stan! Så mysiga att gå omkring i. Gamla stan överhuvudtaget är rätt mysigt. 

Förhoppningsvis kanske Weronika skickar lite bilder från sin kamera som jag kan visa här sen också. Jag har bilder på henne och hon har bilder på mig ni veeet!

Avicii är här

Imorgon är det Avicii som gäller och nu när jag ska sova går hjärnan på högvarv. Sprang nyss ut i jacka och underkläder för att hämta telefonladdare att ha i bilen. Sen skev jag en aslång lista på vad jag inte får glömma. Blir galen snart måste sova!!

Tänker inte be om ursäkt för inaktiviteten för jag har loggat in flera gånger men inte kunnat skriva något. Det tar stopp! Men har massa bloggbilder haha.

Nej natti på er!