Det här är svårt att förklara, kanske inte bara en vanlig låt om min vardag

 
JAG HAR TRÄFFAT MASKINEN AAAAAAAAAAAAAAAAAH!!!11! Det är galet och lite smått orealistiskt. Att så många låtar som jag gråtit till, sjungit till, lyssnat på när livet varit piss men även när livet varit underbart. Det är något med Maskinens låtar som får mig att aldrig tröttna på dem, av någon anledning slutar det alltid med att deras låtar ligger på min spotifylista varje gång jag skapar en ny. Det bara blir så, de hör hemma där.

Jag och Weronika var på stan för lite mer än en vecka sen innan hon skulle åka till Frankrike för att spendera lite kvalitéts tid innan hon stack och samtidigt passade på att träffa Ando. Vi gick omkring där och sen såg vi affischerna ovanför på en anslagstavla och hoppade upp och ner, skrek lite, var ledsna för att vi inte var 18 år så vi kunde se dem också. Minns hur Ando stod på andra sidan vägen och skakade på huvudet som han gör när han tycker vi är knäppa haha! Då kom i alla fall idén att vi skulle åka till stan och sitta och lyssna utanför även fast jag visste att jag aldrig skulle få göra det.

Dagen kom den 29, efter en massa jävla tjaffs och bråk så hade jag bestämt sagt nej jag ska inte med, inte när det är så här. Men så fick jag en konstig känsla i magen så jag frågade ändå när bussen till stan gick och jag bestämde mig för att åka dit ändå. Vi såg anslagstavlan igen och det satt 2 affischer istället för 1 där den här gången och eftersom de säkert ändå skulle gå till waste så tog vi dem och sen gick vi mot hotellet där Statt och Borggården ligger. Precis när vi kommer dit kommer även några kompisar till Frej och Afasi dit. Vi följer efter dem in på hotellet och lite trevliga människor frågade om vi ville ha autograf, ja det var det och foto vi var ute efter så vi sa glatt ja och de hälsade att de skulle komma ner senare. 

Helt fnissiga stod vi där och pratade om att vi faktiskt gjorde det?! Aldrig trodde jag att vi faktiskt skulle få träffa dem. MEN VI GJORDE DET. Och jag är så förbannat glad för det. Vi såg Frej först men vågade inte fånga honom haha men när Afasi kom ner så frågade Weronika om vi fick ta bild med honom och det gjorde vi med iPhone kameran. Envist stod vi ändå kvar, att gå därifrån utan en bild med båda skulle vara en förlust.
 
Det var en till tjej där som kände eller var släkt med hotellets ljudtekniker och när hon fick sin tröja signerad valde vi att också våga kliva in på Borggården och då fick vi ta bild med både Afasi (till vänster) och Frej (till höger) samt fick våra affischer signerade. Nämnde också att jag sett dem på Putte -11. Det känns så fantastiskt. Vi halvkramade Afasi när vi tog första kortet, åh lycka haha! Och min lycka syns väl lite på bilden eller? Haha muppflinet!
 
Skulle kunna skriva en ännu längre Wall of text men jag avslutar här. Love my life.

Pizza med mera

Tyvärr suger blogg.se's kvalité...

Vår lunch på Salladsbaren fick allt leva med att vara med på bild haha. Kommer visa er några galna bilder i ett senare inlägg kan bara säga: LML!

Lunch med mamma & bror

Veronica knäppte kort på mig på Karlskogafesten i onsdags

Nu ska jag snart åka och luncha med mamma och min bror på Salladsbaren, evigheter sen jag var där men är assugen nu. Det är en liten belöning för att jag och Pontus rensade plattorna, hängde tvätt och fixade med disken igår!

Förutom lunchen ska vi väl även ta oss till Team Sportia så jag kan få ett knäskydd till knät så jag känner mig tryggare på ridläger osv. Vill bara bli av med knäproblemen någon gång men hatar att åka till det dumma gymmet som jag varit på en gång. Man känner sig så utlämnad på något sätt, usch.

Blå Jungfrun

 
Visar er lite underbara bilder från Konfaresan, ni anar inte hur mycket jag saknar det. Man är typ "skadad" för livet så fort man hör något som relaterar till segling, båt, skepp osv så tänker man tillbaka och vill dit igen! Aldrig kunde vi ha anat att det skulle bli så bra som det blev.
 
Bilderna ovan är i alla fall från Blå jungfrun som då sägs vara riktiga Blåkulla. Enligt kaptenen så är det inte många människor som varit på ön då det är väldigt svårt att lägga till vid ön. Vågorna går höga runt hela ön och det finns en del grund har jag för mig. Men vi lyckades! Vilket var skitkul, det var så vackra utsikter. På bild två ser ni utsikten från Blå Jungfruns absolut högsta punkt, så vackert!

Nya blogg.se en positiv överaskning?

Var midsommarfin igår med en egengjord krans och allt! Eftersom jag fortfarande inte kan ladda in bilder i datorn så får instagram duga. Heter limecrime där förresten!

Loggade precis in här och såg att jag också fått nya blogg.se nu. Var förberedd på det värsta och mitt första läte när jag loggat in var: NEEEEEEEJ och nu när jag äntligen hittade hit till nytt inlägg-sidan blev det: JAAAAA!
 
Något jag längtat efter i en hel evighet är att man ska kunna publicera sina inlägg i fler än en kategori och även tagga inläggen, nu är båda möjligt. Oh happy days! Ska utforska detta yttligare och se om jag fortfarande kommer ha en positiv inställning till det hela.  Wait... Upptäckte nyss att blogg.se verkar säkerhetskopiera inläggen medan man skriver. Hur bra?!

Nu ska jag leta upp stilmall och kodmallarna och se hur koderna ser ut. Det är denna biten som kan få allting att falla isär...

Bloggdesign ångest!

Arkivbild för att det inte ska bli lika triiiist

Igår natt hade jag tråkigt och jag hade ingen lust att sova så jag bara spontant gjorde en bloggdesign till ingenting. Nu till problemet: DEN BLEV SÅ FIN att jag vill använda den på bloggen. Men jag har nyss bytt ju?! Världens dilemma det här. Funderar på att spara den tills i höst eller till skolstarten kanske. Kan ju inte byta nu direkt, kommer sakna den jag har nu i så fall haha. Dessutom måste den kodas om lite eftersom jag gjorde den mindre än vad bloggen är nu men det är ju lätt ordnat.

Hur som helst behöver jag inte oroa mig för att inte orka göra en bloggdesign när jag tröttnat på den här. Har ju en på lagret nu haha! Har lite seglingsbilder jag ska lägga upp här också ;)

Kolla vad lite kurvor kan göra
Före - Efter, en helt annan bild! Eller vad säger ni? Det bästa är att det inte ens är svårt att göra, gå in på Layers > Adjustment layer > Curves och prova att dra lite i kurvan så ska ni se att det kan bli en stor förändring och piffa upp hela bilden super enkelt!

Förlåt för min inaktivitet men jag kan säga att den lär fortsätta, min stationära dator har krashat och min laptop är inte alls rolig att ha och göra med. Kan inte ladda in bilder som det ska göras och den är galet seg. Följ mig på Twitter och Instagram istället! Där är jag mycket aktivare hela tiden typ.