Starbucks i Sverige

 
Det blev dubbla kaffebloggar nu men ni får leva med det, jag tänkte klämma in ett annat inlägg emellan men men redigerar man inga bilder så blir det inget inlägg haha ;)

Gick in i en kaffeperiod där med jag köpte min nya kaffemugg och provade då de här Starbucks kaffet som jag köpte på Ica Maxi. Det finns i någon Caramel smak och en till tror jag? Det var väl helt okej! Drack inte upp hela tror jag, hade velat haft den varm och inte kall så nästa gång ska jag nog prova att värma den även om det står att den ska serveras kall!

La upp en bild på instagram på den här och fick en kommentar från en tjej som bor i USA och frågade vad här är för något för det fanns inte i USA jag blev lite förbryllad så kollade på förpackningen och den här ska tydligen Arla ha gjort i Danmark? Men de måste väl ha något sorts samarbete med Starbucks för de kan ju inte få kalla det för Starbucks annars.

Ett roligare kaffe

 
Har skaffat mig en jättefin kaffemugg som jag velat ha hur läääääänge som helst och äntligen fick jag den! 79 kr på Partaj en liten butik vi har här i Karlskoga med allt möjligt i. Dricker inte kaffe jätteofta men det går i vågor, ibland dricker jag jätteofta ibland tar det jättelång tid emellan gångerna. Fast det smakar definitivt bättre i den är muggen!

Smög mig in med ett självporträtt med felfokus och allt men jag gillar det lite ändå. Passade på att ta lite självporträtt samtidigt som jag fotade muggen men det blev typ inga bra! Jag har för lite tålamod med att fota mig själv haha.

Kent

 
Kent detta fantastiska underbara band! Och det är sant som det sägs, ingenting kan slå livemusik. Från att vara jättebra låtar till att bli galet underbart bra genom att bara spelas live. Känslan att stå där och sjunga var underbar och är så himla nöjd med bilderna, speciellt första!

Det enda minuset är att fansen är så sjukt otrevliga, det var armbågar i huvudet, rumpor som knuffades, huvuden som buffade och det var det enda som drog ner känslan att stå där betydligt. Extra irriterad blev jag på en tjej som kommer in ungefär mitt i konserten ganska lång och jag får en välplacerad armbåge mitt i huvudet, sen en rumpa som knuffar mig en meter bakåt och sen står hon med sin hårknut och står och knuffar frenetiskt med sitt huvud mot min arm (jag höll på att filma med mobilen just då). Hade lust och bara skrika: "Vad är ditt problem?! Jag var trots allt här före dig!"
 
Alla bilder är det strängt kopieringsförbud på, jag har slutat med vattenstämplar för jag vill inte förstöra bilderna men det betyder inte att det är fritt fram att använda bilderna utan tillåtelse och att jag får credit för dem.

Vart jag mig i världen vänder

 
Var ju på PIP i alla fall de tre sista dagarna för jag fick reda på att vi skulle gå samma dag som det startade på kvällen men det gjorde inget eftersom jag bara hade behov av att se artister torsdag-lördag! Här är i alla fall en video på när Den svenska björnstammen sjunger vart jag mig i världen vänder, kommer kanske upp fler videos senare. Och kan garantera er att bilder kommer, blev så jäkla nöjd med Kent-bilderna!

Autumn summer

 
Jag älskar de här träden hemma hos min kusin Erika, som att ha höst mitt i sommaren! Löven är så underbart fina i sina röda och orangea färger så jag knäppte lite kort på dem. Vilken av bilderna är din favorit?

Vampyrvideo ala Caty

 
Var tvungen att dela med mig av den här videon för jag tycker sådana här videos är så roliga. Bloggare som bjuder på sig själv! Någon gång kanske jag också vågar haha?
Sen förutom att jag faktiskt tycker videon är skitrolig så delar jag även med mig av den för att det är ett tävlingsvilkor. Caty tävlar nämligen ut biobiljetter för att man ska kunna se den här filmen på bio woho! Delta du med?

Karlskogafesten

 
Här är lite bilder som sammanfattar årets Karlskogafesten upplevelse, och ja ryktet om Loreens katastrof stämmer. Kvällens stora artist var sämst haha. Och förresten vill jag helst gråta över blogg.se's kvalité....