My new bestfriend

Som jag troligen inte berättat så hade min iPhone pajat och jag levde med det ett bra tag. Men eftersom min garanti snart skulle gå ut så fick vi lämna in den. Mitt problem var att när folk ringde till mig via "Telefon" så hördes jag inte. Men alla andra mickrofon-krävande appar och funktioner fungerade. Så jag lämnade in den. Och tydligen så repareras aldrig iPhones så jag fick en sprillans ny efter en veckas väntan.
Så hej och välkommen nya bästa vän! Ska försöka att inte införskaffa några repor på dig. Har lärt mig att separera telefonen från nycklarna nu. 

Och ang bilden så har jag försökt få en bra bild på min nya kompis flera miljarder gånger men gav upp och så fick det bli såhär. Bättre än så blir det inte!

Hopplös på det här med designerna

Headern till höstdesignen som skulle kommit upp i höstas men aldrig kom upp för jag är förjävla hopplös, haha jag orkar verkligen inte. Funderar nästan på att slänga upp den en snabbis nu bara för att ha den gjord. Slöseri med tid att inte använda den :(

"Bloggdesigenn har uppdaterats! Dock är detta sommardesignen som aldrig blev klar och kom upp pga av strul. Ni får njuta av en sista pust utav den. Sen lägger jag på det höstiga, förhoppningsvis innan vintern tagit kraft.

Linnea - 18/10-2011"

Ja jo jag lyckades verkligen med det där känner jag. Eller?

Vardagsirritationer

När jag nyss städat handfatet så ska jag självklart lyckas spotta all tandkräm på kranen också. Dumma dumma mig. Bara putsa om igen. CILLIT BANG. Och smutsen (eller tandkrämen) är väck. Wäh.

Godnatt


Innan jag tar natten så tänkte jag läsa igenom dikthäftet som ingen annan tänkte göra. woho plus i kanten! Lite musik skulle sitta fint också nattiiiiii.

Gissa objektivet

Här är en bild jag alldeles nyss tog med det nya objektivet jag fick i julklapp. Kan någon gissa vad det är för objektiv jag fått? Jag snackar om exakta namnet nu alltså! Den första som listar ut det får en fet länkning!

Kameraväska

Kollage gjort i Photoshop CS5 Bilder från google (Sökningar: Kameraväska/Kameraväskor/Camera bags)

Nu ni! Det är dags för er att hjälpa mig. Jag är i behov av en kameraväska nu när jag har alla grejer 3 objektiv (oj oj! Glömt berätta om det jag fick i julklapp.) Så är verkligen i behov av en nu. Därför vill jag att ni rekommenderar massa kameraväskor till mig. Skulle vilja ha en snyggväska som inte ser ut som en kameraväska egentligen men kanske ska sy det själv (säger till om jag hittar den fiffiga guiden jag sett)! 

Så in med er i kommentarsfältet och posta länkar eller rekommendera en affär. Eller kanske ni har en riktigt fin kameraväska hemma som ni vill bli av med?! Just let me knooow!

Lokalfotografering för TräningslagretBildbomb var det här! Jag ville inte publicera några bilder från lokalfotograferingen innan alla var klara och levererade vilket de är nu (för någon vecka sen). Därför är det eran tur att ta en kik på dem! 

Jag är faktiskt nöjd med bilderna. Det är min första lokalfotografering jag gjort och lokalerna är jättefina! Träningslagret fick sig verkligen ett lyft efter flytten. Jag ska ta mitt första pass nu i veckan tror jag. Skulle gjort det den här veckan egentligen men så blev jag förkyld och fick skippa de planerna. Hur som helst ska jag försöka få tag på Weronika så vi kan boka ett Zumba pass (wohoo mainstream as fuck! Men det är jätteroligt så det skiter jag i.)

Besök Träningslagret hemsida här: http://traningslagret.com
Se mina bilder från invigningen här: http://traningslagret.com/lagretlank.asp?lagretID=14

Edit: Älskar när blogg.se dödar bildkvalitén <3<3

Fikar med Weronika

Sitter på Som hemma med Weronika. Himla vacker eller vad säger ni?

Mest spelade just nu

Tänkte dela med mig om vad som spelas mest i mina hörlurar just nu:
  • Paradise - Coldplay
  • Fix you - Coldplay
  • The Longer I Run - Peter Bradley Adams (Tack för tipset Cornelia!)
  • Holocene - Bon Iver

    Har riktig akustiskmusik fetisch just nu. Så underbart mysigt, grymma artister och texterna! Ännu en påbörjad spellista på spotify. 


Nyårslöften är nog inte min grej ändå

Ja rubriken talar ganska väl. Jag har redan lyckats bryta min en bild om dagen löfte jag hade. Yes, alltså nej, nyårlöften är inte min grej känner jag bara. Tills dess så får ni nöja er med en dos instagram under den tiden! 


Gott nytt 2012

Gott nytt år allihopa! Har varit oaktiv i massor men jag ska försöka bli bättre. Har nämligen skaffat mig ett nyårslöfte. Nej inte att blogga varje dag, men jag ska fota minst ett foto om dagen och det resulterar ju i att jag antagligen kommer lägga upp mer bilder här.
Blev inga bra fyrverkeribilder iår eller haha. Fyrverkeri är inte riktigt min grej i fotoväg men det är ganska fint att titta på, dock hade det kunnat smälla lite lägre. Så ha överseende med hur det ser ut!