Fotopromenad

 
Tystnad på bloggen har det varit, yes men ni borde vara vana?
Haha iaf, Joel kom hit för 2 dagar sen och på kvällen samma dag som han kom drog vi ut på fotopromenad med Weronika, Fegge, Erika och Jonna en liten stund.

Först var det meningen att vi skulle gå ut på promenad typ vid 14 tiden men så slutade det med att ingen kunde förutom Erika så vi kom ut någon gång vid 17.40 och det kändes som det var bättre för jäklar vilket fint kvällsljus det var ute! Blev asnöjd med de här bilderna efter en stunds redigerande och gnällande. Jag gnäller sjukt mycket har jag insett haha! Oh well, Joel och jag var inte hemma förän 22 och då hade vi säkerligen gått mer än en mil i alla fall. Började i Bråtenspåret mot bullerdalen och ända ner till Immetorp och tillbaka upp till Norra bråten ungefär och sen hem till mig. Bara fram och tillbaka mellan mig och Weronika som bor typ i norra bråten är det 3 km. Men det var skönt! Även om min benhinneinflammation inte tyckte samma sak nästa dag haha.

↳ 

Fina bilder det där! ^^

Svar: Åh tack :D
Linnéa

↳ 

Hej du fina! :) tänkte fråga om du hade lust att lämna en kommentar om vad du tycker är fint i höst osv, kanske det är precis det jag tycker? :) vore roligt om jag fick se din syn på höstens plagg :) kram! http://jennifernilssoon.blogg.se/2012/august/fint-till-host.html#comment

↳ 

Jätte fina bilder:)

Svar: Tack du!
Linnéa

↳ 

Hej, okej jag ska kolla med Emelie Ohlssons fotokurser & hennes tidning. Tack för svar! Kram Ebba.

Svar: Låter bra det! Varsågod :)
Linnéa

↳ 

fin blogg! kika gärna in på min :)

Svar: Tack!
Linnéa

↳ 

svar:
tack så mycket!!!

finfina bilder :)

Svar: Tack!!
Linnéa

↳ 

Uur fiina bilder :)!

Svar: Åååh tack :D
Linnéa


KOMMENTERA
KOM IHÅG MIG