Coldplay

Bildkälla: Fotograf / Aftonbladet

Vad jag gör just nu? Sitter och pratar med Joel i skype och tjuter tills jag nästan kräks. Jag sitter och lyssnar på P3's livestream av Coldplay i Söderstadion och skulle göra allt för att få gå på en av hans konserter. Ska nog be på mina bara knän och betala biljetten och resa och skit för att få gå på Coldplay i typ Tyskland eller något. Startade livestreamen och bara bröt ihop, än värre när han började spela Yellow en av mina första favoritlåtar med Coldplay som jag gråtit, skrattat, varit ledsen och glad och arg till. Sådana här låtar som jag skulle dö för att få höra live.
 

Vet inte om ni har hört men...

 
Jag är väldigt kär

Fotopromenad

 
Tystnad på bloggen har det varit, yes men ni borde vara vana?
Haha iaf, Joel kom hit för 2 dagar sen och på kvällen samma dag som han kom drog vi ut på fotopromenad med Weronika, Fegge, Erika och Jonna en liten stund.

Först var det meningen att vi skulle gå ut på promenad typ vid 14 tiden men så slutade det med att ingen kunde förutom Erika så vi kom ut någon gång vid 17.40 och det kändes som det var bättre för jäklar vilket fint kvällsljus det var ute! Blev asnöjd med de här bilderna efter en stunds redigerande och gnällande. Jag gnäller sjukt mycket har jag insett haha! Oh well, Joel och jag var inte hemma förän 22 och då hade vi säkerligen gått mer än en mil i alla fall. Började i Bråtenspåret mot bullerdalen och ända ner till Immetorp och tillbaka upp till Norra bråten ungefär och sen hem till mig. Bara fram och tillbaka mellan mig och Weronika som bor typ i norra bråten är det 3 km. Men det var skönt! Även om min benhinneinflammation inte tyckte samma sak nästa dag haha.