Längs med vägen

Två av bilderna som jag tog från bilen på väg till Ullared. Har MASSOR så kommer säkert dyka upp lite i efterhand sådär! 

Har blivit helt galen i att fota vägar, eller det kanske jag har sagt? Men då säger jag det igen haha! Det blir så fint i alla fall med lite vacker natur till. Ni som bor där nere kanske inte tycker det är vidare speciellt men det gjorde jag. Det är sådan skillnad på olika ställen imo.

Happy birthday guuurl

Grattis grattis Louise som fyllde 15 år igår hoho. Det var helt kaos eftersom både jag, Jonna och Weronika har varit bortresta under lovet och inte kunnat handlat tillsammans. Och Jonna blev lite krasslig och kunde inte hänga på sen efter skolan som planerat heller. Därför fick jag och Weronika lämna presenten själva och äta tårta. 

Som vanligt när Weronika är i farten/i närheten händer det massa olyckor haha. Jag lyckades tappa müsli paketet rakt ner i min yoghurt så den gjorde en volt och all yoghurt ut på mammas nystädade köksbänk, (documented on Instagram). Sen kommer vi hem till Louise och det första Weronika gör efter paketöppningen när vi ska äta tårta är att riva ner Louise ros som hon fått så den gick av och allt. Standard. 

Louise blev mestadels dokumenterad på film och inte bild igår och de får inte komma upp så jag bjuder på några bilder från när vi gick till henne istället! Jag och Weronika alltså :)

Cupcake

Nomnom
Sitter och käkar denna och kollar på Big brother, lite sådant söndagsfördriv. Skönt att vara ledig imorgon också, även fast hela morgondagen kommer gå åt till plugg bläää. Det suger.

Ullared via Instagram

Lite instagram bilder från Ullareds resan tjoho, heter LimeCrime på instagram. Är dock sugen på att byta namn men ni hittar mig där än så länge!

Är hemma från Ullared men har inte bloggat ännu, allt påskfirande och sådant gjort har gjort mig upptagen! Men ska slänga upp lite bilder från kameran från resan senare. Eller ja... Alla bilder är från bilen påväg ner. 168 bilder tror jag jag fotade på bara dit vägen. Haha standard! Men vi körde på en del småvägar och Småland är så sjukt jävla fint. Kunde inte låta bli liksom!

Ullared nästa

Imorgon bär det av till Ullared, om det blir någon liveblogg får vi se. I sådanafall blir det någon kväll i stugan på Pontus dator.