MangomatLagar mat med mamma och brorsan just nu! Det blir lite tapasaktigt med plock mat. Mango, gurka, morot, päron, tomat, banan, tacochips, dipp, kyckling, köttbullar, vitlöksbröd, champinjoner. Det blir säkert grymt gott! Idol ska också tittas på!

Uppgraderat mig

Vet ni vad?! Jag har uppgraderat mig från mitt Photoshop CS2 till CS5! Och jag kan inte annat än säga att jag är tokigt glad i det. Dessutom så funkar det här med Camera Raw nu. Så det är nu min Raw-karriär drar igång!

Ska prova på en sak, problem med bloggen kan uppstå

Hej på er! Jag bloggar knappt för tillfället jag vet. Har ingen större lust om jag ska vara ärlig. Men jag har uppdaterat designen med en ny bakgrund och header (som jag förövrigt inte är jätte nöjd med och ska kanske bytas ut om jag får bättre bilder). Men ska prova en sak med menyn bla och det kan bli strul så jag ville bara varna er om några länkar inte funkar eller om bloggen ser hel knas ut för en stund. Men då vet ni vad det beror på!

EDIT: Det funkade utan problem! En förändring i designen kommer dyka upp inom kort tid.

Bloggar jag följer del 1

Håhå ja ja, tänkte ta upp det här med bloggar jag följer. Varför jag följer dem, vad bloggen handlar om, hur jag hittade dit. Vi utgår från... dam dam daa, mitt bloglovinkonto!


Tinkerbella
- http://tinkerbella.blogg.se/
Isabellas blogg är väldigt inspirereande foto- och stilblogg! Här berättar hon om sin vardag i fina bilder och roliga videosar. Jag hittade hit genom blogg.se's framsida där hon uppmärksammades. Jag minns inte för just vad det var men när jag väl kom in på bloggen så fastnade jag direkt. En mycket söt tjej med vackra bilder att titta på! Jag följer bloggen för att den är, som sagt, inspirerande. Från hela början fastnade jag för den för fotonas skull. Numera är det även hennes outfits som tilltalar. För det finns ingen tvekan om att hon klär sig mycket snyggt!

Annas foto
- http://annasfoto.webblogg.se/
Annas blogg är en fotoblogg som även den inspirerar mig! Hennes bilder fotade i motljus är extremt snygga. Annas blogg hittade jag också genom framsidan på blogg.se. Om jag inte tänker helt galet så var det så att hon hade en annan blogg förut, den som jag hittade genom framsidan och efter det så hängde jag med till den nya bloggen hon gjorde! Följer denna bloggen för inspirationen, fotona och tipsens skull.

Antons foto
- http://antonsfoto.webblogg.se/
Även detta är en fotoblogg, denna drivs utav en kille som nyligen börjat gymnasiet. Jag hittade till Antons blogg via en fototävling på Tvspelswebs facebook sida tror jag. Minns inte riktigt. Jag följer bloggen för att han fotar skit bra bilder och som jag kommer säga om alla (foto)bloggar är den inspirerande. Dessutom tycker jag det är asfräckt med killar som är fotointresserade. Kanske bara är jag, men det känns som om det är tjejerna som dominerar fotograferandet? Började följa Anton för någon månad sen och även på instagram!


Ellinor Sjöberg
- http://ellinorsjoberg.blogg.se/
Ellinor är en foto- och stilblogg! Hon bloggar till stor del mest om sin vardag som hon avbildar i ord och foton. Jag började följa Ellinor efter en kommentar på min blogg har jag för mig! Jag följer Ellinor för att hon är intressant, himla söt och fotar fina bilder!Felix Schyllert
- http://hff.webblogg.se/
Felix bedriver en fotoblogg med härlig humor och fina bilder! Även här har vi en fotointresserad kille, asfräckt som sagt! Jag hittade till Felix blogg genom Anton som jag nämnt där uppe. Felix är också en stor inspirations källa då han fotar supersnygga bilder och har en del roliga videosar att kolla på! Har följt Felix någon månad också, och även han på Instagram!