Testinlägg kommer tas bort

Yakari följde med oss hemYakari är hästen som jag hade på mitt ridläger på Nybygget. Jag hade honom förra året också och önskade att få honom igen. Dock blev det inte så och jag fick Buster till en början. Vilket inte alls kändes bra eftersom han står på min ridskola och vi brukar inte funka jätte bra ihop.

Åsa (som tillsammans med Staffan, äger och håller i Nybygget och dess verksamhet) ringde därför tjejen som planerat skulle hämta Yakari den veckan jag var där på ridläger, för hon skulle köpa honom. När jag fick reda på att Yakari skulle köpas blev jag väldigt ledsen eftersom det skulle innebära att jag inte skulle få träffa underbaringen igen.

Men i alla fall efter att jag fick reda på det där med Yakari, hade Åsa ringt till tjejen och frågat i fall det var okej att jag hade honom den här veckan och hon kunde hämta honom sen. Det var okej så Åsa pratade med mig igen: "Jo jag ringde Ami och hon sa att det var okej att du hade honom så hämtar hon honom efter veckans slut."

Då blev jag genast glad av 2 anledningar:
1. Jag skulle få ha Yakari under ridlägret
2. Ami bor i Karlskoga så jag skulle säkert ha möjlighet att få träffa Yakari

Och det blev ju bara bättre, en kväll ringde pappa och berättade att Yakari skulle åka med oss hem,
jag trodde inte på honom eftersom att jag visste att Ami skulle hämta honom. Men efter att både min mamma, bror och pappa sa att vi skulle åka hem Yakari så visade det sig ju att det var sant och Ami skulle åka med dem och hämta mig och Yakari. Dessutom så bestämde hon att jag fick åka till henne och rida med henne ibland hemma. Även om jag inte rider Yakari så är jag överlycklig! ♥

Det är alltså det jag ska göra idag. Åka och rida med Ami och träffa Yakari. Samt den hästen jag ska rida!

Hoppas ni orkade läsa!

Paramore at Putte i parken

Här är en av mina bästa bilder från Paramore på Putte i parken. Fyfan vad jag längtar tillbaka! De var så sjukt grymma. Låter bilden tala för sig själv och så kan jag berätta vad som sker idag...

Förutom att jag ska städa mer än jag redan gjort eftersom pappa kommer hem imorgon. Jag och min bror är hemma själva i två dagar när mamma och pappa är på Malungs veckan, mamma åkte igår? Och Pappa i typ tisdags eller måndags. Tillbaka till vad jag skulle göra nu då, jag ska och rida! Med Ami, så grymt kul. Jag ska berätta i ett nytt inlägg för ni förstår antagligen ingenting nu. Ami, Yakari, ridlägret. Jag har ju inte bloggat om det ännu! Men whait and you'll see.

Liljeblad

Här kommer bilden jag lovade er i söndags! Jag fotade bilden när vi var ute på promenad med mammas jobbarkompis hundar. Jag hade dessutom fotouppdrag att fota dem. Så de kommer säkert upp när jag är hemma från ridlägret! Är själv extremt nöjd med bilden.

Ridläger status: Troligen är jag ute och rider morgonpasset eller käkar lunch!

Brb ridläger!

Nu så bär det av till ridlägret om några minuter, därav trolig inaktivitet på bloggen. Men vi hörs säkert i ett eller annat inlägg. Eller så gör vi inte det. Vi får se! Vet i alla fall att jag kommer fixa ett tidsinställt inlägg med ett foto som jag blev himla nöjd med igår!

Putte i mitt hjärta

Så det blir alltså festival för mig de kommande 4 dagarna. Sen på söndag bär det direkt av till ridlägret. Hektiskt? Ja. Värt det? Som fan! Men jag är sjukt trött så borde gå och lägga mig. Fast jag inväntar ett samtal och så måste jag reda ut mer saker inför Putte.

Blue as a balloon can be

Med temat blått så går jag med i Tvspelsweb fototävling! Man kan vinna en valfri kamera väska ur detta sortiment. Den här kameraväskan skulle jag vilja vinna: http://www.tvspelsweb.se/fancier-kameravaska-kong-31x215x25cm-p-2888.html!

Som vanligt har jag alltid lika svårt för motiveringar, men jag vill gärna vinna för att jag nu har ett större objektiv än kitobjektivet också som inte får plats i min "Lunch-box"-kameraväska i I am Nikon märket. Sen tycker jag min bild är så härlig. Jag har alltid älskat ballonger och ljuset är så härligt. Dessutom är bilden fotad på Karlskogafesten som var en underbar dag och är ett underbart minne!

Fågelfotografering

Igår var jag med Weronika, eller ja, hon sov över här från förrgår till igår :) Vid frukost blev det lite fågelfotografering. Det krävde a lot of tålamod, men jag fick några bilder och filmer på skatorna som åt mjölk och flingor ur den tallrik vi ställt ut!

Petter på Karlskogafesten 2011

Karlskogafesten var ju i förrgår blir det ju... Och Petter var den stora artisten som var där, det var helt awesome! Älskade det. Sen vilken underbar känsla det var när hela publiken sjöng med i Stockholm i mitt hjärta. Även fast vi har i Karlskoga, haha! Men det var sjukt, tror många blev lite starstrukk. Men ni kan ju förvänta er lite bilder på Petter framöver!