Dag 1 - Presentation av mig själv

Okej då kör vi igång då...
Linnea heter jag, 13 årig tjej född i Värmland. Dock har jag inte den där klockrena rakt igenom värmländska dialekten. Jag bor lite för nära Närke för att de ska funka. Jag har alltid varit blond och det rä jag fortfarande, förutom att vara blond så är jag just nu ca 165cm-166cm lång och har gröna ögon. Dock är de väldigt obestämmbara och ibland ser de bara mest blåa ut på kort.
Annars ligger fotografering, grafik, redigering, hästar,
djur, bild, konst, vänner och familj mig väldigt varmt om hjärtat. Och till min familj och vänner: Jag älskar er, även om jag skriker åt er att jag inte gör det. Att jag hatar er o.s.v. Speciellt riktat till en person..
Jag är en tjej med olika sidor som behövs i olika lägen men jag är alltid mig själv, jag kan vara seriös och jag kan vara den mest naiva, flummiga och barnsliga människan i världen. ;}
Sen är jag en tonnåring som många fler, med problem och jobbiga tider. Ofta och tätt in på, men försöker kämpa mig igenom hur mycket jag än bara hade velat lagt mig under täcket och aldrig komma ut.

Och ni lär ju få veta mer om mig de här dagarna som kommer. Så det där får räcka. ♥

Hemskt charmig bild ;}

Lär känna mig på 30 dagar

Nu kommer jag efter ALLA andra här i bloggvärlden och kör en lär känna mig på 30 dagar. Mend et är meningen, annars skulle det vara bombat all over the blogworld med detta. Därför väntade jag lite men idag kör vi. :D

Dag 1 - Presentation av mig själv.
Dag 2 – Min första kärlek.
Dag 3 – Mina syskon.
Dag 4 – Det här åt jag idag.
Dag 5 – Min kärlek.
Dag 6 – Min dag i detalj.
Dag 7 – Mina bästa vänner.
Dag 8 – Mina passioner.
Dag 9 – En perfekt helg för mig.
Dag 10 – Det här hade jag på mig
Dag 11 – Mitt arbete.
Dag 12 – I min handväska.
Dag 13 – Den frisyr jag trivs bäst i.
Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.
Dag 15 – Mina drömmar.
Dag 16 – Fula ovanor.
Dag 17 – Min favoritresa.
Dag 18 – Min bästa födelsedag.
Dag 19 – Något jag saknar.
Dag 20 – Den här dagen för precis ett år sedan.
Dag 21 – Min önskelista.
Dag 22 – Det här upprör mig.
Dag 23 – Något jag önskar att jag gjorde mer.
Dag 24 – Det här får mig att gråta.
Dag 25 – Min skoltid.
Dag 26 – Mina rädslor.
Dag 27 – Min favoritplats.
Dag 28 – Min Dag 28 – Mina favoritskor.
Dag 29 – Mina ambitioner.
Dag 30 – Om jag blev tvungen att byta utseende med någon, skulle jag byta med

ME

Just nu

Sitter jag coh utseer finalisterna i fototävlingen. Och det är HEMSKT. Jag får ångest. :{ Ni är verkligen JÄTTE duktiga allihopa. *suck*

Diplom, check!

När jag vaknar hittar jag Ellinors diplom på mitt skrivbord. Mamma har skrivit ut det, thumbs up fort that?! :} Nu är det steg 2, plasta in diplomet. Då är det mormor vi snacka med. Snaaaaaaacka liksom. Haha nejmen, känner mig glad idag! SOLEN SKINER! Ska pallra mig ut så fort jag fräshat till mig.

Musikvideo?!

Igår var min pappas kompis och hans fru här. Då kilar hon upp till mig...

Eva: Hej Linnea. Får jag störa lite?
Jag: Jadå, inga problem.
Eva: Jo, Linus ska göra en musikvideo till sin skiva som han spelat in i studio...
Jag: Okej. :}
Eva: Jo, och då sa jag att jag skulle fråga dig om du hade någon sådan funktion på din kamera.
Jag: Ja, jag har full HD filmning på den :}
Eva: Vad bra, då ska jag hälsa Linus det. Så kanske du får filma det någon dag. Jag vet inte riktigt hur han har tänkt sig.
Jag: Oj, okej! :D

Så jag kanske ska spela in en musik video. :'} Dock hoppas jag att vi får någon form av regi. För jag kan då inte med hur vi ska få ihop en musik video. Men shit vad kul att göra :D Kommer bli gör spännande!

Shame on me

Nu tittar jag in efter att ha varit tyst som en mus HELA dagen. Shame on me, come on blame me! Haha, det rimmade. :} Nejmen jag är verkligen urkass på detta med blogg aktivitet nu. Pinsamt dålig. Längtar tills det blir lite sol ute. Det har fan varit mulet i flera veckor. Och när väl solen lyser så är det på skoldagarna när man inte hinner ut och njuta av solen. Det är skit tråkigt. Vi får vänta på bättre tider. Men anyway, I'm ALIVE bara så ni vet. ;} ♥

What to do?

I'll tell you!

1. Läsa på Spanska och Engelska glosorna.
2. Plugga till provet som är på fredag {SKIT OCKSÅ}
3. Kolla över diplomet
4. Läsa?
5. Be mamma skriva ut diplomet och plasta in det på jobbet.


Jag ligger verkligen HELT efter i min tidsplanering. Men skolan går före allt annat. Super ledsen för den hemskt långa vänte tiden på ditt diplom Ellinor. Men jag ska försöka fixa det!

Jag får trösta mig med att min man är så jävla het! Eller? Äsch. I mina ögon är han alltid hetast. ;}

Läxor

Wishlist

Mycket tekniskt ;} But i Wan't it a lot! ♥

New from Dead by April ♥

Visste ni att jag faktiskt är ett fan utav Dead by April? Yes it's right. Och deras nya album, jag är käääär. Finns 4a låtar på spotify hitills. Älskar dem. Dock är de ju inte nya men ändå. Like it a lot. My Savior är favoriten, även om den inte är ny som sagt.

Fråga ang. fototävling

Folk har undrat när fototävlingen avslutas, alltså när finalisterna presenteras.
Och jag har nu valt att datumet får bli 30 Januari!

Och så här går det när man heter Linnea


Jag vet jag är duktig. Allvarligt stukad hand. Ofrivillig skotertur ner till sjukstugan. Jag är awesome? Eller?

Lördag betyder ut i backen!

Ut i backen! Nu drar vi mot Säfsen och lirar bräda.

Home is wherever I'm with you


| Nikon D3100 | Bländare F/5,6 | Brännvidd 55mm | Slutartid 1/8 sek | ISO-100 |

I feel the heat from the glow inside my heart


Fotad 2009 med min Lumix DMC-TZ5

Hysteriskt tråkig dag

Alltså, dagen i sig har väl inte varit tråkig. Tvärt om. Men bloggdagen har varit hysteriskt tråkig? Har noll insperation till bloggen. Och det är bara skolans fel. Jag vill fota. Och när jag kommer hem från skolan är det praktiskt taget mörkt. Jag längtar som in i bomben till sommaren!
Men nu ska jag ge mig på en bild från old times som ni kan få titta på. :}

Vill du lyssna du med?

Följ denna länken, kom ihåg Radio P4 och heja på bråten!

Vi i femman

Nu sitter jag och lyssnar på Sveriges Radio Örebro för min lillebror tävlar i Vi i femman med sin klass. Han är så kallad expert hjälp i sin klass. :} Så ni kan ju gärna lyssna om ni är nyfikna!

 

EDIT: GO BRÅTEN!

Våra uthomhus husdjur

Onsdag likamed dålig uppdatering

Onsdagar är verkligen dålig uppdaterings dag. Jag har fullt upp hela dagen. Men återkommer. Snart!

BTW! alla bidrag är fototävlingen är JÄTTE FINA kommer bli gör svårt att välja ut finalister sen! :o

Bättre humör

Okej kollade nyss dagens statistik och mitt humör blev genast bättre! 140 unika! PUSSSAR OCH KRAMAR! ♥

Tappade blogglusten

Vet ni vad, jag tappade blogglusten totalt idag. Det finns verkligen saker som gör mig så förbannad och bara vill skita i allt. Nu går jag och lägger mig med all ångest inför skolan. Tänk om man bara kunde försvinna under täcket?

Så jäkla dåligt humör nu.

Rensa dator

Nu är det dags att rensa datorn. Det är sjukt mycket skräp i den och har nästan 9 GB i mina dokument mappen! herregud! Måste få struktur på det hela i alla fall!

Huvudvärken följde med hem

Japp, ända sedan i morse har jag dragit med huvudvärk och den ville tydligen följa med hem. Fast jag tyckte den kunde stanna kvar och vara äcklig i våran lika äckliga skola. Den är verkligen inte fräsh. Nej diss på det. :{
Funderar på att inta sängen och dejta kudden så mitt huvud får vila. Sen... Ska jag ta hand om disken på mitt skrivbord. Grooooooooose. Jag måste lära mig att bära ner alla glas o.s.v. På en gång istället. Igen...

Har väldigt tråkiga bilder nu, ledsen för det!

Godmorgon

Nu är jag uppe med tuppen igen. Eller ja tidigare än så. Jag har bett mamma dra upp mig så här tidigt trots att jag böjrajr 09:45 och har sovmorgon. :{ Men jag känner mig själv och vet att jag aldrig skulle tagit mig upp i tid annars. Så får gå upp som en zombie och vara hur trött som hellst. Får hoppa in i duschen och så sen. Tisdagsångest idag faktiskt. Vill bara krypa under täcket och aldrig komma fram. Usch.

 


Glöm inte fototävlingen! Tipsa alla ni kan tänka er vill ha en IR kontroll till sin kamera. Tänk på att det finns kontroller för Canon, Nikon, Olympus, Pentax och Sony! Funkar alltså till i princip alla märken. Så kom igen, tipsa och/eller delta själv. Glöm inte att läsa reglerna noga. Klicka på bilden för att komma dit! :}

 

Mys kväll?

Jag funderar på att sätta på en film och mysa i soffan samtidigt som jag pluggar glosor. Är så pass lätt lärd att jag kan göra båda sakerna samtidigt. Sen är det ett tag kvar. Åh.. Jo det ska jag göra. :} Kolla om jag hittar en annan ansiktsmask tills jag hittar den jag fick från Louise. JAG VILL HA DEN!


Fotad med Nikon D80 sommaren 2009Glöm inte fototävlingen! Tipsa alla ni kan tänka er vill ha en IR kontroll till sin kamera. Tänk på att det finns kontroller för Canon, Nikon, Olympus, Pentax och Sony! Funkar alltså till i princip alla märken. Så kom igen, tipsa och/eller delta själv. Glöm inte att läsa reglerna noga. Klicka på bilden för att komma dit! :}

Weronika kan det här med skämt

 

HAHAHA! Och nej  jag har inte nya msn för att jag hatar det... :}

Sitter på bussen på väg hem nu. Direkt kol...

dsc00014 (MMS)

Sitter på bussen på väg hem nu. Direkt kolsvart ute nu ju. Och vet ni vad? Otrevliga busschafförer är det värsta som finns. Det ser ju ut som om de tänker ta död på oss som kliver på bussen. Inte ett leende, inte ett ord. Om jag ska bli busschafför ska jag le och hälsa på mina resande. Inte en vresig sur typ.

Eac design, nya smycken och rabattkodJag gav ju ut en rabattkod hos Eac design innan jul. Den rabattkoden håller fortfarande så läs ovan och stega in på Eac design och shoppa loss på billiga och riktigt snygga smycken!

Om ca 1 vecka kommer även nya smycken upp. Så håll utkik och var först med att beställa de nya smyckena.

Rabatt kod 15% : Mylifeaslinnea ange det i ditt köpmejl.

Kulturskolan

Nu snart bär det av mot Kulturskolan efter en ganska nice första måndag i skolan i år. Började ju i tisdags förra veckan. ;} Jag har verkligen längtat efter att få dra igång med bilden & flöjten igen! Så awesomeness kul, i love it.

Och vet ni! Jag vill tacka för de 101 st besökare jag fick igår. Ni är sjukt underbara! Och i Lördags fick jag 91 st. Jag vill återigen pussa er men ni får ta del av mitt puss inlägg som jag postade för några dagar sedan. Glöm inte att om ni trivs får ni gärna komma tillbaka via RSS eller Bloglovin'! {♥}

De är söta svanarna gjorde jag förra året och tog kort på för Ragna ville se hur den mini lilla svanen såg ut ;}

Min man

Tillåt mig presentera min man. Flin heter han och är en hyena. Vi tänker på samma sätt, beter oss på samma sett och pratar ungefär likadant. Jag är så glad att jag funnit min älskling! Min riktiga själsfrände.

Flin is the worlds most handsome man! {}


Happ, nu sitter vi i skolan och det är ka...

Happ, nu sitter vi i skolan och det är kaos. Som varje måndag. :} vi ska snart ha spanska. Inte speciellt kul. Halva so lektionen pratade vi, dock för att vi är klara med allt. The worlds mest ointressanta inlägg.

Vad gör vi? Nu drar vi!

Nu drar vi till skolan, cheo. ;}

Skoldag igen

Upp tidigt på morgonen för här ska det gås till skolan. Jajjamän. Peppad som tusan! Eller inte... :{ I alla fall, Godmorgon på er allihopa jag ska snart pallra mig iväg... eller ja det är ungefär en och en halv timme kvar, till skolan. Är itne alls speciellt peppad som ni förstår. Mycket skönare att vara hemma. Bu oh well, what to do? Jag får gå tillbaka och se glad ut över mitt underskåp, erhm. ;} Just nu sitter jag med en kopp kaffe och det har jag haft oboy och mjölk i, gott! :} Men nu i veckan får ni räkna med lite sämre uppdatering än nio inlägg om dan som det varit nu i helgen. Duktigt? :'D Och idag är det fullt upp på eftermiddagen också.

Finalist i fototävling


Deltog ju i en fototävling hos Julia. Och jag är en av 4 finalister. Ni får gärna rösta på mig här!

Facebook status

Inga kommentarer... ;}
Solsidan nu i  alla fall!

Sara

Nikon D3100| Bländarant. F/5,6 | ISO-100 | Slutartid 1/30 sek | Brännvidd 35mmDet här fotot tog jag på Sara uppe vid stugan vid nyår. :} Grymt söt men bestämd och ganska irriterande unge ibland. Även om han kan vara jordens jätte ängel. Här har Sara precis vaknat efter en tupplur i pulkan hon blev dragen i. Jag, Selma och Erik drog ut en sväng för att ta luft och stötte ihop med mamma, Petra, Lena & Sara.

Orginalbilden är den översta då den är upp och ner. Jag gick bakom pulkan och tog kort rakt ner på henne. ;}
Btw, så älskar jag Saras ögon. De är så mörkt bruna att de nästan är svarta.

Mammas mat är bäst!


Har ganska nyligen ätit och är proppmätt nu. Jösses det här är verkligen en av de godaste maträtterna mamma gör! :} Fetaostkyckling med tillbehör. Men oftast har vi någon form av pommes till. Typ potatisbollar/mosbollar om ni vet vad det är? :} Det här var faktiskt den första maträtten Adam åt hos oss. Long times ago. :{

Hur som hellst är det galet gott. Kycklingfiléer man lägger i en ungsform, och så har man någon form av fetaost sås på? Om ni är intresserade av att prova maträtten någon gång kan jag fråga mamma om recept.

Visste ni att mamma aldrig lagar mat på recept? Hon hittar på allt i huvudet.. Man tager vad man haver!
Och det brukar bli supergott dessutom!

Tråkigare än tråkigast

Just nu sitter jag och har jätte tråkigt. Jag chattar på skype och lyssnar på musik. Imorgon börjar flöjten och bilden igen, tjoho! :D Sen på tisdag ska jag nog ta lite självporträtt. :}

Mot bibliotektet

Nu ska jag springa iväg på stan för att hämta egoboost och mamma ska lämna in en bok (och inte en blogg som jag råkade skriva förut, haha ! Tack Vilja!). Glöm inte tävlingen!

Tävling i sammarbete med Johan Pixels webbshop


Nu mina kära läsare kan jag glatt meddela att här kommer en tävling i sammarbete med Johan Pixels webbshop! Det är jätte kul att få chansen att arrangera detta. :}
Och ingen tävling utan pris right? Så priset för denna tävling står Johan Pixels för ! ♥ Ni har chansen att vinna en valfri IR kontroll {länk} till Canon, Nikon, Olympus, Pentax eller Sony.

Okej men för att delta finns regler! Och NI MÅSTE LÄSA DETTA NOGA!

REGLER:

- Temat för fototävlingen är VINTER.

- Ny skapar ett inlägg på er blogg där ni postar bilden samt en liten text om att ni deltar, länk till detta inlägg ska vara med. ÄVEN EN LÄNK TILL JOHAN PIXELS I TEXT FORM! DETTA ÄR ETT MÅSTE ANNARS ÄR BIDRAGET OGILTIGT. Länken ska alltså se ut så här: http://johanpixels.se/webbshop


- Glöm inte att ange e-postadress när ni postar erat bidrag i en kommentar i detta inlägg. Det är bara jag som kommer kunna se e-posten. Detta är till för att jag ska kunna kontakta vinnaren.

- Jag plockar ut 4-10 bidrag som finalister när denna anmälan avslutas. Jag meddelar alla tävlande när finalisterna är dragna.

- När röstningen sker så är det endast 1 röst per IP adress som gäller. Jag har koll.


ANMÄL ER NU OCH TIPSA GÄRNA FLERA OM TÄVLINGEN! :}

This is CRAZYY

Helt gal1 ! Jag kanske kommer få ett till sammarbete nu. Men det återstå att se. Hur som hellst är jag så galet nervös! Can't believe it. IIIH! Helt sjukt. Jag skrattar ihjäl mig. Men måste sansa mig och starta upp photoshop nu.

Hörs senare! {♥}

Drömmar

Vet ni vad som är frustrerande? När man drömmer massa saker och sen så är det inte så när man vaknar. Jag drömde att jag hittade ansiktsmasken jag letar efter. Men när jag vaknar så bara, naaae den finns inte. Jag blir frustrerad! Bara att fortsätta leta då. :{

Blir en arkiv bild bara för att den är så vacker ! {♥}


My best friend's girl

Sitter som sagt och tittar på film. My best friend's girl. Haha, den är faktiskt bra men lite skum. ;} Men roar mig med att sitta här i pausen. Jätte mysigt att titta på film. Men vi hörs senare. Glömde av vad jag skulle säga.

I saw a movie and it was good

Haha, random rubrik. :}

Funderar på att gå och titta på en film eller något? Har så grymt tråkigt nu. Sen ska jag försöka hitta ansiktsmasken jag fick från Louise. Jag vill ha den nu! Dock är den helt putsväck, *sadface*

Återkommer! :D

Awesomeness!

Jag är som i extas nu. Det är kommer bli aaaaawesomeness ! Jag har planerat in en fotografering med Louise. Och det kommer bli galet bra. Ni får veta mer när allt är klappat och klart. Måste även kolla upp väder. Vill så gärna ha ett bra väder. :} Vad som än händer fån snön INTE töa bort. Då tar jag självmord. Åh jag längtar är så himla peppad! {♥}

Den där länningen kaaanske kommer användas!

När jag flyttar hemmifrånDå ska jag göra om ett rum till en fotostudio. Så det så! :} Helt awesome liksom. Där ska jag ha mitt lilla kontor också. Ett stort rum med bakgrunds duk, kamera stativ, skrivbordet, datorn, reflexskärmar, kameran, alla tillbehör och allt awesome stuff där inne :}

Man längtar ju nästan... Eller?

Porträtt fotografering

Jag har värsta idéen nu om en porträtt fotografering. Det enda som gäller är att det finns någon modig nog att ställa upp då jag inte tänker ha fotograferingen hemma i trädgården. Och jag har tänkt att det ska spökas ut lite. Okej, nej inte spökas ut. Det ska bli vackert. Hm...

I'm in love with shoes

 

Alltså, ge mig skorna? Jag är helt förälskad hur snygga är de inte?! +1 at Linneas wish list. Dessutom 200kr billigare än de jag såg nere på stan. Och de här är dessutom kanske till och med ÄNNU snyggare. ♥

Deltar i fototävling


Nu deltar jag i en fototävling hos Julia Larsson med denna bilden ovanför. Temat är vinter. Och den här bilden fotade jag för några dagar sedan och är faktiskt rätt nöjd. Älskar solnedgångar och den där promenaden var rena mys drömmen.

Vill du också delta? Klicka här!

Kiwi breakfastGodmorgon på er! Nu har jag käkat lite frukost och försökt få mitt photoshop fungera med camera raw plug in. Men det är helt hopplöst?! Ska försöka lite till. Om någon av er som läser äger ett Photoshop CS2 och har Camera raw som fungerar till det. KOMMENTERA det skulle betyda guld värt. {♥}
Och på bilden kan ni ju se vad min frukost, till en del, bestod av. Mjölk, müsli, dels några K-special flingor och kiwi :} Jag fick en del konstiga miner från min broder när jag satt och tog kort på maten. Haha, han tyckte det var konstigt. :}

Frukost time

Nu ska jag pallra mig ner till köket och ta lite frukost :} Godmorgon på er! Och tack för alla kommentarer jag får! :D

rött ögaTo Moa:
Som sagt det tog en jävla massa tid att sätta in dem på egen hand. Och när de fastnade på ögonlocket och var påväg bakom ögat var det inte lika roligt. Haha så det blev bara en lins denna gång. Men sådär så jag ut. :D Synd att jag inte hittar några bilder från när jag var utklädd till Jane i Vulturi klanen The Twilight Saga ;}

Winter is beautiful ♥

Kebab

Sitter nu och väntar på att mamma och pappa ska komma hem med maten. Ska äta kebab rulle. Hur gott som hellst!

Bilder kommer sen ;)

Gör kommentarförfattarens namn till en länk till bloggen

Lång rubrik... :}

Ändra till 720p för bästa kvalité!


Klistra in den här istället för $CommentAuthor i kodmallen (inläggssida):


Klistra in denna under Commentheader i stilmallen
för att kunna ändra utseende på namn->blogg länken:
Kommentera om vad ni tycker om videoguiden, vill ni ha fler, tips på vad eller var det något ni inte förstod? Saknar ni en kod ovan? Bara att fråga på så ska jag hjälpa er. :}


På G: Kodnings guide

Jag ska nu starta upp och prova på att koda lite. Har fått en idé och ska kolla om det funkar. Jag lovar att jag skriker av lycka om det funkar. ;} Om det funkar så ska jag dela med mig av det i en guide sen. Footer kommer någon dag, men ska göra den här först. Är jätte pepp på det!

EDIT: DET FUNKADE! Omg, är så stolt över mig själv! :D Guiden är klar och den håller på att laddas upp på yt ;}

Watch out, I'll bite you

My heart is shaking like a earthquake

Fullmåne? ♥

My heart goes boom boom do it
My head goes stop stop don't

Tilt-shift

Har precis provat på Tilt shift effekten på bilden här över. Det är lite roligt men svårt att få till! :}
Bilden är tagen med gamla kameran :}

Foto på g.

Jag ber om ursäkt för denna urusla uppdatering. Verkligen jätet dåligt av mig, men skolan har börjat och kan inte göra så mycket åt det :{ Ska i alla fall slänga upp ett inlägg med fotografi i och tidsinställa några inlägg med ett foto i för varje dag. Det låter väl bra? Nya som gamla bilder. :}

SegarN

Är jätte seg nu, har varit i stallet och ridit idag. Fick Lillan för första gången och jösses vilken svår häst att rida. Alldeles vimsig och inte helt utbildad för hon är så ung. Hoppas på Prins nästa gång, hoppas alltid på honom. Jag tror jag växt ur ponnyerna och tycker inte alls att det är lika kul att rida dem längre. Trist men sant. :{

Sitter i pyjamasen och myser, väntar på att Adam ska komma online så vi kan lira lite wow. Haha ja ni tro det eller ej. ;} Och från och med nu så ska mitt minneskort i kameran föralltid sitta i datorn när jag inte använder kameran. Annars lägger jag ju aldrig upp bilder? Dåligt av mig yepp. Hörs senare peeps. {♥}

Veckans blogg VINNARE!Vinnaren av Veckans blogg är Ellinor! Jag fastnade faktiskt för hennes blogg men fina bilder och trevliga stil. Enkelt men kvalitéts fullt. Alla som var med och deltog var super duktiga och det var faktiskt svårt att avgöra. I promise. Men fick lite hjälp av min jury på skype och fick fram två finalister. Varav Ellinor var en sedan fick slumpen avgöra.

Grattis Ellinor du vann Veckans blogg vecka 1 hos My life as Linnea!
Är du intresserad av ett diplom så hör du av dig så ska jag försöka fixa ett sådant. Kram!

First day

First day at school idag då. :} Ganska soft, men det var lite kaos? Alla hade så mycket att snacka om att det blev helt kalabalik. Kommer slänga upp en inlägg med dagens outfit som bestod av min shopping på KappAhls mellandagrea. Super bra köp igår alltså. Men nu ska jag utse Veckans blogg vinnaren!

Nattblogg får det bli nu från mobilen. Det...

dsc00004 (MMS)

Nattblogg får det bli nu från mobilen. Det är helt hopplöst. Jag kan inte sova går inte kunnat på jätte länge ändå så lyckas jag hålla mig vakenhela dagen och halva natten. Crazy? I alla fall så går jag precis läst ut elsas mode. Skit bra bok, bara att vänta på att elsas värld ska lämnas tillbaka på biblioteket ett x antal gånger tills jag får läsa den... Stod ju på plats 7 i kön, remember? Ego boost får jag väl före det i alla fall. Nu ska jag fortsätta mina tappra försök till att sova. Sleep tight. :}

Veckans blogg - information!

Ber om ursäkt men skolan börjar imorgon och vi såg på super filmen så hann inte lägga upp vinnaren. Ni får titta in imorgon kram!

Blåsfisk ♥

Foto: Weronika Kaleta , min kompis :}

Alltså erkänn att blåsfiskar är söta? Jag typ dog lite när jag såg Weronikas bild på blåsfisken som hon fotade i Thailand. Skulle gärna köpa ett akvarium och stoppa ner en sådan varelse i den. Så söt. Dock är väl problemet hur jag ska få tag på den och vad gör man när den blåser upp sig? Förresten, finns det ogiftiga blåsfiskar? :}


EDIT VIKTIGT: Veckans blogg avgörs senare! Ska titta film nu så ni har ännu mer tid på er! LÄS REGLERNA NOGA!

The last songthe last song <33


Snart ska jag och mamma titta på The Last Song. Jag har sett den innan, men kan inte låta bli att titta igen för den är så sjuuukt bra! {♥} Rekommenderar verkligen filmen. Så mysig. Ska käka det sista av godiset också. Åt ju ingenting i helgen. Alla andra åt men inte jag, haha. :}

Vinnaren för Veckans blogg avgörs runt 21:00. Hold on. Fram tills dess kan ni fortfarande delta!

Mot stan

Jag ber om ursäkt för den skitdåliga uppdateringen idag, skärpning på det. Men nu ska vi åka till stan och hämta min skor som blivit lagade.

Nu är det absolut sista chansen att anmäla sig till veckans blogg.

OCH NI SOM INTE LÄSTE REGLERNA ORDENTLIGT ÄR INTE MED ÄVEN OM NI KOMMENTERAT ATT NI ÄR DET.Klicka på bilden för att ta er till tävlingen!

Doft suddigum


Visst är jag fin?! x} Jag satt och skrev lite här förut, och har mitt suddgummi (som sitter fasttejpat på min kind på bilden) som luktar jordgubb. Alltså ett suddgummi med doft. Och omedvetet sitter jag med det i handen och luktar på det, haha! För det luktar ju så sjukt gott?! Och flummig som jag är just nu bestämde jag mig för att tejpa fast det på kinden, så jag kan lukta hela tiden. Haha! :D 
Min sniffa doft suddgummi uppfinning. Ska nog ta me' tusan, ta patent på den, haha!

Och vad säger ni, ska man inte bjuda på sig själv eller? För det där är en ytterst osmickrande bild... HAHA!

Superdupermega kul!

Jag vet att alla tycker om rubriken. Men vill ni veta vad? Detta inlägg är endast tillägnat er mina läsare! Jag skulle kunna pussa på er alla. För jag ahr fått så mycket fina kommentarer på senaste tiden. Jag älskar när ni kommenterar och när statistiken rusar. Hoppas ni fastnar för bloggen! Jag gör mitt bästa för att få er en trivsam lässtund och jag hoppas jag lyckas? :} ♥ Ni får gärna följa bloggen via RSS eller Bloglovin' om ni vill fortsätta titta in här regelbundet.


Image and video hosting by TinyPic

Eftersom jag inte kunde pussa på er på riktigt får ni en internetpuss!

Och lite extra tack till Pontus som agerade knapp klickare när bilderna skulle tas. :}

Aktuellt.nu

Aktuellt.nu är en jätte smart sida. Där kan du hitta massa nyheter om diverse grejer, ibland anordnar de tävlingar i sammarbeten med andra företag. Det finns även en TV tablå så du kan se vad som pågår i TV rutan just nu.

Nyheterna du kan läsa är internationella nyheter så väl som nationella, och de flesta är nyheter som du inte vanligtvis ser på TV:n eller i tidningarna. Vad sägs om att ta ett kliv utanför lådan och får reda på mer annorlunda nyheter?

Kolla in sidan nu vet jag och delta i tävlingar eller läsa nyheter. :}

Hoppning på världens bästa häst

Har varit i stallet idag för att jag fick en gratis hopplektion eftersom jag varit ledare på prova på ridningen. Och jag kan säga att det här är vinnaren för priset roligast på jullovet. För shit vad kul det var! :} Och prins älskling är bästa hästen i hela världen. {♥}


Får bli en gammal bild till detta inlägg. På bilden är det Clabbe och lilla fjordingshettisen Hubbe.

Svar på talJo visst kan jag göra det! :} Ska försöka göra en video här snart om hur ni gör en footer till eran blogg :}
Jätte kul att ni vill lära er saker ! :D

Bondägg, ensilage bal?

Nikon D3100 | ISO-400 | Slutartid 1/80 | Bländare F/8 | Brännvidd 55mm

OH!

Something has happened, but the question is what?


Det får ni se senare när kamera batteriet laddat klart ;}

LaddergoatFörsök att inte skratta ;) Du kommer totalt misslyckas hahah!

Ldb lover

That's me jag älskar Ldb's kräm: LdB Creme rich Lotion with Shea :'} Lutkar supergott och är bra för torrhud. Gjorde sig rätt fint på ett foto också. Eller?

Mellandagsrea var det ja!Och jag som inte trodde att det skulle bli någon mellandagsrea för mig i år. Kändes som om jag aldrig skulle orka komma iväg. Men mamma släpade iväg mig till stan för att lämna in mina skor och sen köpa en BH och mamma skulle ha en bok på Spongs. Sen skulle vi hem, det var allt. Men icke son icke. Vi blev fast där (så klart) och jag fick lite stuffs med mig hem. Tyvärr inte de urläckra skorna för 600 riksdaler. Får väl tigga lite till och försöka få tag på lite jobb-mot-pengar. Typ köra in ved åt mormor och morfar, kanske ska gå upp till coop och annonsera om att jag skottar åt folk?! Hm...

Aja, jag köpte in en BH, foundation, tröja och en bok. Mascaran har mormor köpt åt mig, tack så mycket!  Och boken som heter Synvilla lånade jag på biblan. Egentligen skulle jag låna Ego boost och Elsas värld. Men jag fick ställa mig på kö. 7:nde plats i kön på Elsas värld...

Stallet

Kom hem från stallet för en stund sedan. Mysigt var det. Men inte fattade jag att vi skulle börja rida redan den här veckan. Men så var det i alla fall. Det gick väl sådär på ridningen. Kunde verkligen inte trappa ner ordentligt i stigbygeln idag, helt hopplöst. Och Party är så stor, så det är svårt att få igång honom ordentligt. Men nu gav jag mig fanken på att det skulle gå och få fart på honom, och jag tror jag lyckades. För i traven så bara kröp han ihop och exploderade i en bakutspark sen försökte han skena iväg med mig som värsta galningen. Jag blev lite förvånad men satte mig ner och tog det lugnt och försökte få stopp på honom.  Så kan det vara, men snart ska jag duscha och äta lite. Vi hörs senare! Glöm inte veckans blogg.

Veckans bloggYes box, bilden talar. Nu startar jag en veckans blogg på min blogg. Om detta bli populärt så kommer jag kanske börja med Dagens blogg. Och eftersom reglerna är olika från blogg till blogg och på min blogg så kan villkoren vara olika för att delta i veckans blogg. Men det här är reglerna för denna vecka.

REGLER för Veckans blogg vecka 1:

- Du skriver ett inlägg på din blogg om att du är med och tävlar här, med en länk till inlägget/min blogg. I inlägget ska även en länk till www.eacdesign.blogg.se finnas med!  (Skriv till exempel; Linnea sammarbetar med Eacdesign som skapar väldigt vackra smycken. )

- Skriv en kommentar där du har länk till inlägget du skrev och även någon rad om varför du ska/vill vinna här på min blogg.

Vinnaren presenteras på måndag vecka 2.
(10/1-11)

Så nu önskar jag er alla ett stort lycka till!

PresenterIgår var ju som sagt Louise här hemma hos mig och hon hade med sig lite presenter. Ångest här såklart. Men kommer allt ge tillbaka. Det är lite svårt att veta vad de vill ha när man aldrig hinner fråga när hon var bortrest. Armbanden på bild 2 är födelsedags present likaså ansiktsmasken på bild 1. Har en känsla av att ansiktsmasken kanske smakar gott?! Haha :} Eftersom jag var opeppad i september p.g.a. massa skit i mitt liv så blev det ingen fest. Så fick mina presenter nu av henne. Sötnosen. ♥
Sen fick jag ett armband från thailand, I love it. Älskar sådana där armband. Och ett par jätte mysiga benvärmare :}
Tack Louise!

Fotografera djur

Jag är väldigt sugen på att fotografera djur just nu. Men vet inte riktigt vart jag ska vända mig. Typsikt. Vill fota hästar, katter, kaniner och hundar. Har verkligen jätte dåligt med hästbilder just nu. Och älskar att fota hästar. Fast skulle vilja utöka breddenpå mitt hästfotande. Istället för att stå utanför hagen varje gång och ta kort på samma hästar varje gång. Jag tar mig mer än gärna ut i paddocken utomhus och fotar lite på hästen. Eller i hagen, eller så. Trist.

Halvkass bild. Utanför hagen såklart.

Lollo ♥

Jösses vad jag saknat kvinnan. Nu har hon i all afall varit här och det har varit awesome. Och brun var hon! Vi har sjungit kareoke på kareoke party (ägde alla, helt ärligt.), flummat, kastat kuddar på varandra, tittat på MTV, bakat kladdkaka och jag fick julklapp plus födelsedags presenter som jag aldrig fick i September eftersom min fest aldrig blev av. Vet ni hur opeppad jag var till en fest då? Ni kan inte ana. Allt det strulet den månaden, nej usch det vill vi inte tänka på...

Jag kan förresten lova att jag har köttat henne p.g.a. en bild på hennes blogg. Haha usch.

Visst är hon söt?! ♥
www.louizes.blogg.se

Godnatt

Nu ska jag gå och lägga mig med min iPod i öronen och studera kamera i mina kamera böcker. Trevligt! Återkommer imorgon.

Nikon D3100 / AF-S Nikkor 18-55mm 1:3.5-5.6G / Lekte med slutartider

Eac design

Kommer ni ihåg att jag gav ut en rabatt kod för Eac design? Den får ni definitivt inte glömma! Jag har sedan i December sammarbetat med Eac design. Hennes smycken är verkligen jätte snygga med låga priser, priser som lätt skulle kunna stiga över hundralappen i en affär. Så jag tycker ni ska ta lite tid på er och kika in på hennes hemsida. För jag lovar att det finns massor av snygga smycken. Örhängen, armband, halsband och den eftertraktade kamera ringen hittar n i även här! Så kolla in Eac design nu och utnyttja rabattkoden på 15%.
Bilderna är lånade från Eac design och det finns massa mer snyggingar att titta på där!

RandomÄr lite kär i bilden faktiskt!


Such a cutie

Det här fotot fotade jag när vi var på Gotland i sommras. På bilden så är det barn barnet till dem vi bodde hos. Grymt söt var han! Så var ju tvungen att ta en bild. :} Alltså är denna fotad med min Lumix DCM-TZ5

Snowy

Nikon D3100 / AF-S Nikkor 18-55 mm 1:3.5-5.6G (kitobjektiv)

Carros bloggdesign

Återkommer senare idag med uppdatering, jag gjorde klart min design beställning ikväll istället...

Haha, det blev great när jag välte glaset. Och jag låter inte lite trött... Men enjoy. :}

Hemma igen

Sådär ja, nu är man hemma efter att ha spenderat part one av nyår uppe i stugan. Tyvärr är allt jag kan bjuda på sen skitbilder och en video eftersom jag inte hade hunnit fått tag på fototips för fyrverkerier eller något. Så tror jag fick 2 fyrverkeri bilder och en video. Kasst eller vad säger ni? Hoppas min bror hade det bättre med våran så kallade super zoom kamera som har en inställning för just fyrverkrier. Det har jag ju också på min gamla super zoom kamera. Men den slarvade jag bort under hysterin för min D3100. Men den ligger väl i någon påse och sörjer att jag har dissat den. Usch man får ju nästan dåligt samvete...

Okej nu blev inlägget halvt deprimerande. Men jag återkommer med ett seriöst inlägg och kanske en årsresumée som alla andra gör. Men det kan ju vara trevligt ändå? Right.
Tusan, det där gjorde inte inlägget bättre... Vi gör en smiley så vi ser lite glada ut.

HAPPYFACE! :D Tagga inför 2011!

Kamera och kamerautrustning

 
 
Kameran jag för tillfället använder heter Nikon D610 och jag köpte den i januari 2014 för helt egna pengar. En mäktig känsla att uppnå något sådant!
 
Jag fick den i julklapp 2010 och blev överlycklig! Min första systemkamera. Jag satt och grät när jag fick den haha! Och jag fick många fler i släkten att gråta, oj oj vad lycklig jag var. Nu tjänar den som en extra kamera och familjekamera.
 
Objektiv
 • Nikkor 50mm f/1.4G AF-S
 • Nikkor 18-55mm f/3.5-5.6 VR 
 • Sigma 10-20mm F4-5.6 EX DC
Övriga tillbehör
 •  Reflexskärm 5 i 1 80 cm     
 • Fjärr- & trådutlösare Phottix Plato 2.4 GHz
 • Trådutlösare Shoot MC-DC2
 • Trebensstativ vitt Fancier 167 cm
 • Lunch Box kameraväska I am Nikon
 • Filterväska från Kamda
 • UV-filter 52Ø
 • Närbildsfilter +4 52Ø 
 • Pop-up Blixt Diffusor från kamda
 • JJC Micro 4/3 Gul Vit blå
Nästa köp
Thirst Relief camera bag by Kelly Moore

Gamla kategorier

Jag är en typisk minnesparare som aldrig kan ta tag i livet och faktiskt kasta bort saker. Så därför lägger jag alla gamla kategorier här för att städa undan i min bloggmeny.
 

Om mig

 
Ny text skriven 7 januari 2014 (hahaha ska vi göra detta datum till en tradition?):

Linnea heter jag som sagt var, född -97 och ska i skrivande stund om en dag börja min andra termin på gymnasiet. It-gymnasiet närmare bestämt, på It-design programmet som är Estetik & Media. Karaktärsämnena för programmet är Foto, Design, Mediaproduktion, Media & Samhälle, Estetisk kommunikation och även Film & Tv-produktion som vi inte börjat med ännu. Efter många om och men och säkert 5 olika skolor och program på min gymnasieansökan riktade jag in mig på fotograferandet. Sen vad det blir av det i framtiden är inte säkert, jag vill hinna med så mycket innan jag bara jobbar och blir en svensson svensson. Om jag ens tänker bli det.

Min fritid ängnar jag mycket åt ridning och att vistas i stallet, ännu mer att gosa ner mig i sängen och streckkolla på serier så mycket jag kan. Är helt besatt av Glee, Criminal Minds, Pretty Little Liars, Ravenswood, Storytellers och American Horror Story. Och flera serier står redan på kö för att få tittas på haha!

Sen ska vi inte glömma det jag i flera år nu har ängnat ALL THEM FEELS too men inte nämnt något nämnvärt på bloggen. Är hopplöst förälskad i den där killen känd för sitt lockiga hår och sångröst. Ja det är Harry Styles vi pratar om hahaha. Så detta pojkband vid namn One Direction får även en stor del av min lediga tid. Och i JUNI SKA JAG STÅ PÅ FRONT ROW I FRIENDS ARENA *skriker*

På fotofronten har jag haft ett mycket händelserikt 2013 och kan nu kalla mig för bröllopsfotograf. 3 fotade bröllop har jag i bagaget och det är en underbar upplevelse att få vara med och dokumentera en sådan dag. Och fotojobben jag fått möjlighet att genomföra i år har gett mig chansen att uppgradera mig. Nikon D610 här kommer jag! Min lilla bebis Nikon D3100 får gå i halvpension och serva som extra kamera och familjekamera from now on.

Det summerar mig nog rätt så bra, om ni inte vill läsa ännu mera detaljer men jag tror ni klarar er bra ändå haha!

 
 
 
 

Ny text skriven 7 januari 2013:

Jaha det här var väl lagom pinsamt att kolla tillbaka på! Har förändrats lite sedan 2011 som jag tror det är skrivet min förra text. Men för att uppdatera er lite så skriver jag en ny Om mig text.

Linnea Olsson heter jag fortfarande, född -97. Att jag är blond och allt det där behöver jag väl inte berätta ändå för tycker bilden talar ganska bra för det. Har skaffat mig 2 cm i längd så är nu mera ca 168 cm lång. Har fortfarande ganska torr humor. Tror jag ses som sympatisk och lider av empatibesvär då jag får medkänslor för allt och alla till den grad att jag nästan kan känna deras ångest haha! Har världens bästa pojkvän, Joel, som jag träffade genom fotograferingen och han är superduktig på foto och video. Här är hans hemsida!

Mina fritidssysslor har väl inte förändrats speciellt mycket. Jag rider fortfarande, spelar flöjt och fotar. Bildkurserna har jag dock lagt ner då jag tröttnade och mest satt av tiden utan att göra någonting. Och numera pendlar jag varannan till varfjärde helg till Joel i Stockholmstrakterna. Kämpar mig igenom sista tiden på högstadiet och ska antagligen söka IT-design linjen på IT-gymnasiet i Örebro eller Sam Beteendevetenskap på Möckelngymnasiet.
    Mina framtida yrken verkar ha skalats ner till fotograf, grafisk designer, psykolog eller veterinär.

Mitt fotograferande går framåt och jag har börjat göra fotojobb (vid intresse så är det bara att mejla via kontaktformuläret i menyn). Fotojobben jag gjort är lokalfotografering, 3 eventfotograferingar för Träningslagret i Karlskoga, produktfotografering för min morbrors webbutik och egna företag Gutzy Flyfishing med inriktning på fiske och sen diverse porträttfotograferingar.

Välkommen hit till min blogg!
 

 

Linnea Olsson heter jag född 1997. Jag är en blond (utseendemässigt, haha!) tjej som är ca 166 cm lång. Mina vänner beskriver mig ofta som galen. Jag kanske är lite galen ändå? ;) Haha, men alla är väl lite galna på något sätt till viss grad. Min humor är ofta (läs nästan alltid) rätt dålig. Fast många har ju den sortens humor nu för tiden? Skrattar åt allt, och ibland är det inte så snällt heller, dessvärre! Men situationen kan ju bli komisk i de flesta tillfällen. Ni lär ju få se mer av min humor och min galenskap här i bloggen.

Annars är jag en estetisk tjej som både trivs med en penna i handen som en kamera, eller varför inte en datamus? Jag spelar flöjt, går bildkurs och rider. Förutom de aktiviteterna så hänger jag med kompisar, fotar, bloggar, sitter vid datorn i allmänhet, umgås med familj, går i skolan, lyssnar på musik, tittar på filmer... Ja ni fattar? Jag gör det mesta vilken vanlig människa som helst gör!

Förutom galen så blir jag ofta beskriven som mogen för min ålder och har till och med träffat på en person som trodde jag var 18 år. Sen är väl omtänksam ett ord som kan stämma in, jag älskar att få prata ut med människor och lyssna på dem som mår dåligt eller bara vill prata i allmänhet när denne är glad eller vilken sinnestämning denne nu har! :} Ibland funderar jag på att bli psykolog av något slag.

Framtida jobb jag funderat på är veterinär, fotograf, inredare, designer, psykolog, läkare/sjuksköterska (dock inte längre) och det är hela tiden nya jobb idéer som ploppar upp i mitt huvud!

Om ni håller utkik i detta inlägget så kommer säkert mer text ploppa upp, bilder bytas ut och fler bilder komma fram. Men jag hoppas ni fick någon nys om vem jag kan vara. Och självklart kan ni ju ställa frågor i Kommentarsfältet eller mejla genom kontakt formuläret som ligger i menyn. Det är en länk som det står "kontakta" på. :}

See you around!

Händelser

 
 
 

God natt bloggen. Just nu sitter jag i en ...

dsc00003 (MMS)

God natt bloggen. Just nu sitter jag i en soffa uppe i stugan och tittar på fredag en trettonde, den senaste versionen. Firade tolvslaget förut såklart. Synd bara att jag och kameran inte sammarbetade. Fick inga bra bilder. :{

Gott nytt år :d <3 MASS'

Gott nytt år :d <3 MASS'