Malin Åkerberg hoppar 1.65 på JulshowenVar nyss på Karlskoga Ridklubbs Julshow. Här är det Malin Åkerberg som hoppar på sin häst Chippen, jätte duktiga!

Sjuk och trött

Från le Oktober

Hej på er! Nu har ni inte hört av mig på ett tag igen. Min dator krashade så den har jag varit utan ett tag och nu har jag fått tillbaka den, jag passade på att skaffa mig magsjuka igår också så är jätte trött nu även om det verkar vara en kortvarig magsjuka. Mår rätt bra nu, inga kräkningar de skötte jag drygt 20 st igår och under natten. Men är helt yr och det känns att jag inte fått behålla någon mat alls. Hur lång tid tar det egentligen att smälta maten? Haha euw.

Hur som helst. Ska fortsätta vara sjuk och göra lite läxor som är slutspurten inför lovet. Svenska: Skriva en insändare. Musik: Kolla på en film och svara på lite musikfrågor. Slöjd: Göra klart lovikavantarna.
Sen när jag orkar ska jag ta tag i bilderna från Träningslagret. Lokalbilder och bilder från deras dansgrupps avslutnings uppvisning! Förresen om ni vill se mina bilder från invigningen kan ni titta in [här]! Alla är mina förutom de tre sista i raden under kategorin "Invigning 'Nya träningslagret'".

Verkar som jag sovit på ett dumt sett de senaste 3 timmarna sömn, för jävlar vad ont i nacken jag har nu. Inte kul ååh..

Tävlar hos Klara om en reflexskärm

Bild lånad från www.klarahe.blogg.se

Jag är med och tävlar om en reflexskärm hos Klara och jag skulle gärna vilja vinna denna reflexskärmen! Vill du också tävla? Var med här!

Weronika bildarbete till skolan

Nikon D3100 & Nikkor 50mm F/1.4

Vi har fått ett bildarbete i skolan som går i temat foto och kollage. Vi ska alltså fota och sedan göra ett kollage och bilderna ska ha två teman. Jag, Adnan och Weronika valde Ballonger och känslor. Så det här är en av bilderna till den uppgiften. Själv så tycker jag hon är jätte vacker och himla söt på bilden. Fast hon sitter och klankar ner på sig själv. Hmpf, inte ska hon behöva göra det.

Patterns


Kan ni inte se bra kolla i fullskärm!