Vinn en Ziperall du också!

Som många älskar jag Ziperaller, så mysiga och härliga att slöa i. Och när jag ville ha min så stod jag och valde mellan en leopard och den gråa jag har på Putte i parken i Ziperalltältet. Men valde den gråa för att då fick jag den direkt eftersom de inte hade några leopard i lager kvar. Vem tar inte chansen att vinna sin andra favorit nu då?! Jag gör det i alla fall! Vill ni konkurera med mig? Klart ni vill! Jag lovar att ni ångrar er inte och ni kan bara vinna på det.

Klicka er in här för att tävla med mig och många andra!
↳ 

Kul att du är med och tävlar om en valfri Ziperall! :)

↳ 

Är du sugen på ett länkbyte? Har aldrig gjort, men sett många och de verkar kul! :D Kram

↳ 

Hej :) Jag har en tävling där du kan vinna valfritt smycke ifrån min webbshop :)

Det vore superkul om du var med, det är bara gå till inlägget här:

http://vadfanskajagheta.se/2011/august/vinn-valfritt-smycke-fran-shopbyalexandrase-2.html

↳ 

Svar: Åh! :')

↳ 

Jag tänkte bara tipsa om att just nu pågår flera tävlingar med fina priser på min blog tex en jätte fin ring eller ett present kort på 500 kr från sovtex

Det finns även en dagens blogg tävling där du har chansen att bli länkad inför mina 200-600 unika läsare/dagen så passa på att gå in och anmäla dig:)

http://www.domkallarmighannes.com/2011/08/dagens-blogg_546.html

Annars kanske du vill göra ett bloglovinbyte?;)

kram

↳ 

Är du en av många som ibland har dåliga dagar, och känner att du inte trivs med vissa saker hos dig själv? Kanske din rumpa, mage eller din näsa? Dont be! Du är alltid vacker, vad livet än tar dig. Men visst, vi alla känner sådär ibland och vissa saker kan vara svårare än andra att skaka av. På min blogg tänkte jag nu köra igång med en egoboost - känner du att du har en sak hos dig som du trivs mindre med? Dela med dig utav den saken i bild, i text eller både och - så kan vi tillsammans krossa ideal och visa världen att vi alla ser olika ut, och att vi alla är vackra endå. Vem vet, ditt bidrag kanske hjälper någon annan att se det vackra hos sig själv?Maila bild till Fishermansenemy@hotmail.com, eller skriv en text i en kommentar - så kommer det publiceras på bloggen! Jag kommer nämligen också visa upp mina svagheter.PS. Glöm inte bort att du är värdefull :)

↳ 

Allt bra idag?:DKRAM

↳ 

fin bild:)

↳ 

sv: japp det är fasta 50mm :D och jag ärm suuperduuuper nöjd!! Bilderna blir helt annurlonda mota starndadobjektivet :D jag tycker solklart att du ska köpa 50mm! värt pengarna! men 35 är nog också bra :D!

↳ 

sv: taack! :DDD


KOMMENTERA
KOM IHÅG MIG