Finaste Puff - best of summer

På bilden ser vi katten Puff, underbart fin, knäpp och så kan han inte spinna normalt heller. Men vi älskar ju honom lika mycket för det och är glada över att han inte blev folkskygg efter att han blev påkörd och klarade sig utan skador för ett tag sedan.

Detta är en av mina bästa sommarbilder det här med precis som Paramore bilden, därför kommer jag likaså med denna delta i en till fototävling med temat "Din bästa sommarbild". Den här tävlingen hålls utav Emma och priset är en valfri fjärr- eller trådkontroll för max 150 kr. Priset står johanpixels.se/webbshop för och jag har valt Trådutlösare för Nikon D90, D3100, D5000, D7000.

Jag skulle jätte gärna vilja vinna en trådkontroll
tills jag får min fjärrmottagare med tillhörande kontroll, jag har ingen aning om när jag skulle möjligtvis kunna få den men den står uppskriven på min önskelista. Och ca 500kr är ganska mycket pengar. En trådutlösare skulle underlätta mycket om jag vill ta bilder i mörker eller självporträtt!

Vill du också delta i tävlingen? Klicka här!

Emma
om jag kommer med som finalist så har jag bilden anpassad för din blogg, klicka här så kommer du till bilden!


↳ 

fin blogg !

allt bra? :)

↳ 

sv: mmm :D

↳ 

Svar; Vad roligt att du är med! Jag kommer att välja ut mina absoluta favoriter och sedan slumpar jag ut en vinnare via random.org, tror jag att det heter :)

↳ 

Så det är du som är med i Kuriren med bilder av lite högre kvalitet, fränt!Vi ses i kurren!
KOMMENTERA
KOM IHÅG MIG