Just a truth

Vissa går vidare andra står kvar.

Redigera bilder

Ska nog sitta och leta några intressanta photoshop eller gimp tutorials på youtube så ska jag göra något fränt med mina fotografier. Nu ska jag sitta och dunka gaga. Ja det är faktiskt gaga time idag!Fet diggar min header till min design blogg make and create. VISST ÄR DEN LITE AWEOSME?! :D

Har ingen blogglust

Nej så är det bara. Vet inte alls vad jag ska skriva. Vill göra något intressant. Som att ha en tävling eller något. Jag ahr ju haft några som alla bara skitit f*n i! :/ Så passar väl på att tipsa om Louises tävling!

Klicka på bilden för att komma till hennes tävling! :DVilket låt spelas?

Skola!

Har vikarie på lektionen i engelska! azum liksom! :D Vi behövde bara göra två grejer på datorn och sen har vi fritt fram och göra vad vi vill på datorn. Alla älskar Kungen ♥ Som han  kallas. Han äger ju, bästa vikarie. Schysst men ändå "hård", misstolka inte! :( Vi säger sträng istället då? :D

Hahah datasalen känns som värsta lan rummet xd

Hörs senare nu ska vi lana järnet! HAHA! :DDAGENS DROG!


Tror nog att den håller i sig en vecka eller mer... ;)
HUHUHUHU! Så jävla bra! Tycker ni inte?!

Måste citera bloggaren jag fick det ifrån Same Yet Different:

"Istället för att lyssna på allt massproducerat slafs som musikbranschen spyr ut, kan man istället lyssna på alla på samma gång i en och samma mix. Och han gör den dessutom bra, denna Earworm. Han gör den till något jag kan lyssna på ibland, utan att mina öron förblöder.

- och det, mina vänner, är en bragd. "

Jag ♥ min säng + pluggar

Har suttit och tittat lite på den en stund nu. Den är väldans lockande. Ville verkligen inte stiga upp i morse. Så skönt att sova. Men måste plugga lite mer inför provet som kommer imorgon :( Är lite dålig på hälsnings fraser....bläh. Inte på blogg humör nu.

Är verkligen inte på blogghumör ni får ursäkta det. Statistiken sjunker som skit. Jag orkar inte riktigt bry mig.

DAGENS CITAT!

Ah men kanske inte en nyckelpiga, haha! Xd

Nu ska jag blogga.

Nu ska jag blogga.

Lite allmänt tidsfördriv

ALLA TJEJER, SKA GÖRA TESTET!

KÄRLEK
Är du kär just nu? - jao.
Isåfall i vem? - de flesta vet.
Har du någon kille just nu? nej.
Har du dumpat någon? - länge sedan,
Har någon dumpat dej? - yeh.
Vem kramade du senast?- Ehm... tror det var Yen.
Är det okej att din kille strular med en annan tjej? - nej.

SKOLAN
Är du duktig i skolan? - jo de tror jag.
Har du fått ett bra resultat på ett prov? - yes.
Sköter du dej i skolan - hm.. det beror på vad person till person menar med misskötande. Ja tror jag.
Har du tuggat tuggummi under skoltid? - jadå, det är ju inte förbjudet förutom på lektion då.
Haft mobilen på lektionstid? - jao, det har hänt. dock används den inte.
Fått skäll av en lärare för att ha pratat i telefon? - nej? xd

FAMILJ

Hur många är ni i din familj? - 4
Trivs hemma? - ja, men alla hr väl sina stunder då man önskar att man inte bodde hemma.
Har rymt hemifrån för att du inte orkat med familjen?- nej, det har varit nära då och då.
Har skrikit och slagit din mamma?- Inte slagit med flit, tror inte jag skrikit heller. Inte på de senare åren iaf.
Har fått en rejäl utskällning på sistonde? - mjaaa.. ne.
Har kallat någon i din familj för diva, idiot, cp, osv ?- har hänt.
Du älskar din familj oavsett vad som händer? - ja, det tror jag.

VÄNNER


Du har vänner? - oh yes.
Du brukar vara med? Mao. Oftast louise och erika o: vill ju hinna med alla!
Vem/vilka var du med sist? uhm... louise, har jag för mig.. eller nej LOUISE OCH ERIKA :D
Älskar du dina vänner hur dom än ser ut? - Ja. Jag går efter personligthet och hur människan är.
Är det okej att ha kill-kompisar? - Det är mer än okej! Herregud! Har man en riktigt bra killkompis är det bara super!
Har du pussat någon av dina kompisar? - eh. när jag var mindre (lågstadiet typ). Annars har jag hållt mig undan. Skulle du kunna döda någon av dina kompisar? - nej. Om jag vill döda någon är den inte min kompis.
Har du blivit av med någon vän på sista tiden? - eeh... ja kommer inte riktigt ihåg.... :s Känns inte som det. Min hjärna har inte sådan fokus just nu.

FJORTIS

Du sminkar dej varje dag? - För det mesta ja :) Inte alltid.
Putar med läpparna på kort? - Händer väl.
Använder foundation på läpparna? - -.-
Super dej packad varje helg?- nej.
Du plattar håret och har en typ av fjortisfrisyr? - vad i helvete är en fjortis frisyr? Det var nog det värsta jag hört. Eller ja jag ahr hört det innan. Alla får se ut som de vill. Bara för att man har löshår eller liknande är man inte fjortis. (Nu har jag ju inte löshår men iaf.) Behöver nite platta håret det är självplatt, ibland kan det behövas.
Ditt hår e knallblont? - Det kallas platina blont. Nej mitt hår är inte platina blont. Men ja jag har blekt håret so what. Like it or leave it. Ljus blondt hår är min melodi, även om det gärna blir gult bara några dagar efter att jag blekt det, *suck*

DÅLIGA TIDER

Vart på dåligt humör den senaste tiden? - Många gånger.
När grät du senast? - Igår tror jag.
Du har gråtit över en kille du inte kunnat få? - mja. ja, tillbaka skulle jag säga.
Du har slagit ner någon?- Njae, slår inte ner. Brottar ner och hållt hårt fast om och sedan gett en rejäl utskällning tills han började gråta. (Min kusin, dock sa min faster att det var rätt. Han försöker bara komma undan med att gråta.
Du har skadat någon med flit?- Har hänt. Men får oftast skuldkänslor och mår illa och vill döda mig själv. Hatar att skada folk.
Du någon gång viljat döda någon? - jao.
Vem bråkade du senast med? - Minns inte riktigt. Bråkat mycket senaste tiden för mitt liv är lite rörigt. Pappa kanske? Mamma? Det kanske är mest små tjafs.


Checklista!

• Göra läxor 

• Spela flöjt

• Vara barnvakt (Snart gjort)

• Starta upp GIMP

• Göra klart bilder till Johanna


Aj aj. Ligger efter lite där! ;)

GLÖM INTE FRÅGESTUNDEN! :O

Tillbaka efter skolan

Nu är jag tillbaka efter att ha varit i skolan! :) Skönt att vara hemma igen. Idag var verkligen inte den dagen man borde gå mig på nerverna. Trodde jag ska spy på en idag. Skällde ut honom mer än 5 gånger och kaxa med honom.  Han undrade vad det var för dampfel i min hjärna. Jag förvrängde rösten och härmade honom och sa sen: Jadu man kan ju undra vad det är för jävla fel i din hjärna!

Och sen på matten så hade våran vikarie en gåta och dens om klarade den skulle få hans iPhone (!!!!). Jätte jobbig matte gåta och jag satt och täntke hela tiden: Det funkar inte, det är helt omöjligt ett fel som vetenskapen inte kan lösa typ. Det går inte, det går inte.

Ändå satt jag och skrev och försökte lösa det det. Men det gick INTE. Vet ni vad svaret var sen när han svarade på den åt oss? DET GÅR INTE, Det är ett mattematiskt fel. Jag bara: MEHH! sdglöasdjhklzcjaerhlösdfoöjkglhöadlöjkrgköajgdfh.

Och belv skit sur. Hade man sagt: Det går inte det är omöjligt. Så hade man fått hans iPhone!? (Vilket känns ytterst otroligt men något måste man fått). EN ELEV innan hade klarat uppgiften. EN! En sjundeklassare. Han var med på 5 minuter av lektionen och så klarade han av den och slapp resten. Jag tror jag dör. Tänk om han var 100% seriös om att man skulle få iPhonen då dödar jag mig själv. GAAAAAAH!
Det är diss på att jag inte sa något! >.<

Följ mig via bloglovin'

Ja som sagt. JAG HAR en bloglovin ikon ! Den kanske är lite svår och hitta då jag har en egen och ingen utav klassikerna! Ska visa er vart :) Så ni kan följa mig om ni vill det :DDär ser ni! I spalten som heter FÖLJ BLOGGEN! så finns måde bloglovin' ikon och RSS ikon ! :) Båda gjorda helt själv! :D

Godsenmorgon!

Ja godsenmorgon på er! ;) Det är ju sen morgon nu enligt mig. Inte sant? Klockan är kvart i nio på en vardag. Visst är det lite sent? :o På en helg kanske det inte är så sent. Eller hur? ;)

Jag sitter iaf vid min dator (haha självklart? xd) och har käkat upp lite mjölk och flingor. För tillfället smakar det skit i munnen och ska gå och borsta tänderna snart ! :) Ska vara i skolan om en timme och ska hinna iväg till louise en stund med.

Och jag kan säga att på senaste tiden har jag fått jätte mycket kommentarer och det är MEGA kul :D Älskar kommentarer och svarar på alla för mesta dels. Ibland finns det ju inget och svara på men brukar gå in och titta på bloggarna iaf. :)


Och när vi ändå är igång om att dra massa grejer i ett och samma inlägg, så säger vi såhär! GLÖM INTE FRÅGSTUNDEN! :O Har fått några frågor och mottages gärna fler! :D

5 saker du kanske inte visste om mig!
•  Jag fullkommligt råhatar tårta och paj (med vissa undantag), det smakar ju helt enkelt vidrigt?! USCH! *gåshud*

• Jag tycker det är hemskt äckligt med disktrasor, speciellt i hemkunskapen. Jag dör!

Jag älskade barbie när jag var liten, väldigt charmigt med barbies, tycker ni inte? ;)

• Jag hatar hälften av mina kusiner och tycker de är dryga och jobbiga (oftast, nu är jag tonnåring och uppskattar inte kaxiga småbarn. Har både gett dem rejäla utskällningar, dataförbud etc. etc.) och älskar hälften!

Jag är en småbarnsmagnet! Alla småbarn dras till mig. Det är ju läskigt. Haha! Behöver inte göra något. Kan bara gå förbi en unge och de blir som tokiga. :) Ibland är det jobbigt efterssom det sltuar med att jag aldrig får vara ensam. Ibland är det bara ytterst charmigt!
Skulle kunna fylla på med grejer i en hel evighet! Haha :)

Tv time!

Vi hade besluts ångest över om vi skulle se idol eller det okända! :o Men det slutade med idol och vi spelar in okända istället! Hörs snart! Ciao! :D

FRÅGESTUND!

Tycker det är dags för en frågestund! Eller vad säger ni? Åker till min bildkurs och flöjtspelande och när jag är tillbaka förväntar jag mig att jag fått massa frågor! :D


Nu drar vi till skolan!

Först lite frukost sen bär det av till plugget med en Linnea som är lite gladare än igår.  *håller en tumme för att det blir bra*


Håll aldrig två tummar det ger otur har jag hört! o:

http://stc.lija.skola.edu.mt/wp-content/uploads/2010/01/english-clipart.jpg

världen försvinner under mina fötter

det gör så jävla ont. jag sa det hela tiden.

OM NOM NOM!

Sittter och tuggar i mig OLW Favorit MIX lättsaltade! Det går i 240km/h det går jävligt fort. De tar ju slut. Så sjukt gott lixom! :o

Bara för intresserade så har jag inte ätit hela påsen själv såklart, haha! xd

 

EDIT: Nu är de slut! :'(

Är snäll idag

Känner mig så snäll idag att jag hjälper en tjej på traven med en bloggdesign. Det är ju lite klurigt det här med CSS och HTML :)

Ska duscha

Nus ka jag duscha. TAR MED MIG KAMERAN!

HAHAH! Misstolka inte nu. Men ska bara ta vatten bilder efteråt när jag redan har duschat. Här ska det inte bli några nakenbilder inte. Nej herregud. HAHAH! Nu dog jag. Hur kan man vara så dålig att man skrattar åt sina egna skämt?! xd

halvkass redigering av bild

Är inte alls nöjd men måste få se den i lite större format så provar att ladda upp den här. Kom gärna med kommentarer!ÄNNU MERA KOMISKT!

Jag glömde lägga upp en sak jag fick tips om från en tjej på bilddagboken. Som jag sedan visade Louise, som sedan sa till Joel, och så läste jag hans blogg och han hade lagt upp så nu kommer jag på  att den ska vi lägga upp. ;)


JAG DÖR!

Facebook vill inte funka för mig idag D':

Hur ska jag överleva nu när jag blivit facebook nörd ?

Åh nej. Det kan inte vara sant jag har blivit hjärntvättad av facebook. xd

KomisktSer ni vad jag menar? HAHA!

Den första som kommer på vad jag menar får en LÄNKNING! Så skynda på nu :D

Hur man använder bloggtrafik

Det första du behöver göra är att bli medlem! För att bli det klickar du på banner här nedanför texten!

<- KLICKA DÄR!
Då kommer du hit:Klicka på reigstrera dig GRATIS! Och följ sedan mina enkla instruktioner! :)
1. Fyll i ditt användar namn!

2. Skriv in det lösenord du vill ha!

3. Upprepa lösenordet, det betyder att du ska skriva det en gång till!

4. Skriv ditt namn.

5. Skriv din e-post! Hotmail o.s.v.

6. Låt mylifeaslinnea stå kvar där. Det visar att jag tipsade dig! :D

7. Skriv i den koden som ni ser i rutan bredvid! :)

8. Acceptera medlems villkoren!

OCH REGISTRERA! :D
Gå in på din email (hotmail o.s.v.) och klicka på länken! :)
Klicka på någon av de inringade länkarna och logga in med dina kontouppgifter, användar namn och lösenord!


Nu när du kommit in så kommer du se denna sida;Klicka på Mina hemsidor som jag ringat in och namngett som steg nummer 1. Då kommer du hit:

Sen ser det ut så här:Då kan du gå tillbaka till "Min sida" Och då kommer du alltså tillbaka hit:Klicka nu på nr 2. Surfa / Samla poäng

Då kommer en ny flik öppnas och en slumpad blogg som är registrerad på bloggtrafik kommer visas. Och högst upp finner du denna banner:Du ser längst ut till vänster. Till vänster om Spotify reklamen. Så står det en sådan siffer kod som du även fyllde i när du skulle registrera dig. Där skriver du in koden som visas i den vita rutan och klickar på Verifiera (det är bara för att du ska visa att du fortfarande är uppmärksam och itne bara klickar omkring för att få poängen). Då kommer det börja ladda lite och sen kommer bannern se ut så här:Om du vill komma vidare till Nästa blogg så klickar du på länken Nästa där verifierings koden nyss var.

Och hittar du en blogg som du gillar och vill ha adressen till kan du klicka på länken till höger om Reklamen som heter "Hemsides länk" då kommer bloggen du gillade öppnas i en ny flik och då har du adressen i adress fältet.

Ovanför "Hemsides länk" så står det hur många poäng du har och hur många du samlat.

Och om du tittar på "Min sida" som nämnts någon gång i inlägget så står det under din email hur många poäng du har och hur många garanterade besökare du får av de poängen.
I samband med att någon besöker din blogg så dras dina poäng bort. Det är som en betalning. Så du får gå in på bloggtrafik någon gång då och då för att samla nya poäng!

Nu önskar ja er all lycka med detta och hoppas ni får fler besökare!

ETT EXTRA TIPS ÄR JU ATT KOMMENTERA! Det ger ju ännu mera besökare! ;) Då besöker kanske de som äger bloggarna dig för att svara på kommentaren och andra kanske kollar in dig genom deras blogg? Men tänk på att INTE SPAMMA det uppskattas ALDRIG.Storbloggarna sågar blogaward

Har nu tittat runt på våra storbloggares bloggar. Och alla är otroligt mössnöjda förutom våran solstråle Foki. Hon var som hon uttrycker sig där för att ha roligt, och det säger hon att hon haft. Medans Dessie och Paow sågade blogawards och Kissie och Kenza (om man tittar på  Dessies och Paows bloggar så är Kenza den smo sa att de ska hoppa över Blogawards, i Kenzas blogg kan jag inte hitta så mycket om blogawards) gick inte alls.

Dessie är ytterst sur över hur dåligt med media det var där och att vecko revyn tog betalt av bloggarna. Även vilka skruttiga goodie bags det var.

Än så länge har inte Amir uttryckt sig så mycket om saken. Genom det man kan läsa så har han mest beskrivit hur peppad han var inför kvällen. Han vann inga priser men det gjorde tydligen hans vän Gina. Och det tyckte han var roligt verkar det som då! :) Får se vad Amir säger om själva kvällen när han börjar blogga om det. Innan var han ju jätte pepp. Och han verkade ha trevligt på Afternoon tea party i alla fall.

Roligt att Andreas Wijk vann för årets nykomling och årets modeblogg :D Tycker hans blogg är ganska bra :)

Och en devote bloggare fick ju priset som året bloggare! Egoina var det ja ;)

Vill ni läsa om vilka som vann kan ni klicka där ->
BESÖKSVÄRD!

Bara för att han är awesome! ;)

Klicka på bilden för att komma till Joels blogg! :D The Gaga fan #1 ;)


Måste men orkar inte. Vill men orkar inte.

Måste verkligen lägga in ikonerna för blogtoplist, LISTAD, commo.se o.s.v. Väldigt viktigt för mig men orkar liksom inte heller. *suck*

Vart sitter de snyggast, förslag? :o


MOT STALLET!

Nu åker jag till stallet! Tycker alla som bor i Karlskoga eller Degerfors trakterna bör komma till KARLSKOGA RIDKLUBB för prova på ridningen idag! Vore skit fränt ;) Det rä ju en rolig grej liksom!

Jag är iaf ledare! :)

Skit nöjd med min frisyr nu.

Provade en ny håruppsättning och blev faktiskt väldigt nöjd med den! :D Bild kommer :D

Life has many coulors

Var på bra humör tills nu

Jag ser verkligen hemsk ut på skolfotot. Jag SKÄMS. Det är ju inte sant. Första gången jag ser ut som arsle på enskilda foton. Det här så äckligt hemskt att jag bara skäms över att finnas. Usch. Det där knäckte mig helt. Hoppas skolkatalogen är bättre. Det blir ju ännu värre då alla kan se en.

Hatade våran fotograf dum i huvudet rakt igenom bara ute efter pengarna. Hårda ord men känns väldigt sant när någon frågade om han gillar att fotografera så svarade han: Jag får ju betalt för det!

Och senare: Ni ska veta att ett ända foto med er blev snyggt!

Usch vad arg jag blir. Hatar skolfoto och fotogragferna. Fyfan. De borde utrotas.

Vad tycker ni?

Skolfoto hiss eller diss?


EDIT: När jag ska bli skolfotograf ska se till att varenda unge ser bra ut innan jag är klar. Jag vet hur man ser ut när man är riktigt missnöjd.

Bild från igårJag bjuder faktiskt en del där. Ser lite hemsk ut. Hatar verkligen att ta kort med blixt. :/

Störande!

Någon mer än jag som känner att länkarna i menyn är otroligt störande? Vill ändra utseende på dem. Färgen är ju förskräcklig! :o

Försöker förstå mig på...

Just nu sitter jag och försöker förstå mig på windows live movie maker. Det går inget vidare. Men youtube tutorials is my friend. Mycket bra att ha. Visade sig att jag tydligen inte hade senaste verisionen. Så just nu håller jag på att uppdatera den och hoppas på att det händer något! Då kanske jag kan göra videobloggarna lite roligare! :D

Ska kolla igenom har massa ouppladdade videos som var meningen att komma upp ;)


http://codecs.se/upload_se/program1031.jpg

ÅH VAD JAG LÄNGTAR!

Det är hemskt mvad jag längtar till vintern. Asså snowbooooaard! WIEEEEH! Sälen 24/7 ! Ge mig vinter ?! Iår ska jag köra asmycket snowboard! Massa skidor. Mer än förra året trots att vi var iväg typ hela tiden. Flera helger till säfsen. Sen jullovet! :D Och lite slalom också då jag har bara lyckats tvinga ner mig själv i en svartbacke med snowboarden. Vill ju köra lite brant då och då. ;)

Jag ♥ vinter.

Det är typsikt mig att vänta tills min födelsedag och så fort den är över brukar jag lätna efter vintern. Som om det är det ända som behöver hända på hösten sen kan vi börja snöra åt snowboard skorna och kasta sig ut i backen. Hahaha! Snowboard in my ♥

God morgon

Vaknade nu typ 10:20 av att mamma kom och väckte mig. *suck* Kan man inte få sova hur länge man vill? Hade ju varit ytterst trevligt!

Igpr så hade ju jag släkten hemma hos mig för firande. Och till vår stora förvåning kom farfar med. Han har inte kommit på någon av barnbarnens kalas på typ 4 år? Min kusin hade ju sitt den 19 september och då blev han inte med. Men 5 dagar senare kunde han gå på kalas.
Dock är jag ända barnbarnet som är en tjej... Men det borde väl inte förändra saken? Hmm..

Iaf så är jag nu 1350 kr rikare! :D

Här är det jag fick utöver pengarna:

  • Ett über sött halsband från Erika!
  • En marabou mjölkchoklad 60 g.
  • Armband från "Kicki" och Emma. :)
  • Och 2 kort fick jag med :)


(Ni som är nya läsare vill jag bara medela att en Kicki är en kille. Som heter Erik. Men när han blev ihop med Emma hade Emmas son svårt att säga erik och det blev därför Kicki, haha så det är så han heter numera! ;)  )
Blir nog till att ha en kompis fest sen också. Alltid trevligt med massa kompisar och ha en hemma fest med singstar och grejer :D


© all kopiering polisanmäls!

Nu är det höst igen.

nya designen uppe!

Nu är den nya desingen uppe och är faktiskt riktigt nöjd :D

Ser väl jätte fint ut? :3 Sjukt nöjd iaf. Extra roligt när jag gjort ALLTING själv. Förra gången hade jag faktiskt en gratis mall som jag satte in header och grejade med. Nu visar jag stolt upp min design ikon på bloggen:Glöm inte att kolla min bloglovin' ikon och RSS ikon. Även de gjorda själva.

bloglovin och RSS 2.0

De är klickbara! ;) Nu fattas bara blogtoplist ikonerna o.s.v. Vill ju fortfarande visa vart bloggen är registererad. :D

my birthday

Ja som sagt. Idag är det ju in födelsedag! Har just nu gäster hemma hos mig men känner att jag måste göra något åt min blogg. JAg ahr paus igen. Personliga skäl.

Ska iaf försöka göra det sista på designen så den är duglig till att sättas upp så länge. Just nu så är det bara länkarna som ska fixas för att jag ska våga visa upp den! :)

Skriver lite mer sen! Ska kolla om det är dags för paket öppning.

Inga stora paket. Kanske är det PENGAR?! :3


http://tindraohara.blogg.se/images/2008/paket_1205234766_1205275111_15610199.jpg

Dagens låt

Simple Plan – Perfect

 

Har alltid gillat den. Just nu känns den speciell.

 

 

Designen

Ska ju snart få upp designen sa jag ju för ett tag sedan. Men då så fick jag stå ut med data förbud i ett tag. Och sen behöver jag avbelasta min röriga hjärna på något smo kräver koncentration och jobb grafiskt sett. Sånt gillar jag. Att bara dö bort för en stund. Och med musik till.

Ni kommer väl ihåg sneakpeaken?

Dagens vill ha

PIPPI TRÖJAN! Asså helt mysigt underbart? Ge mig.

http://lollolovisa.blogg.se/images/2010/12209_03_b_ow_l_167_103756218.jpg

Fast hellst inte ribbstickad... :o


(Dock finns det något jag vill ha mer än något annat i världen. Pirvacy kräver jag därför pratar jag inte om det)

.

it's over.

Så går det när man har åsikter.

Ja! När man har åsikter och är trött, sur och allmänt förbannad. Då ryker modemet. Så nu får vi börja om från början. Let's start this shit up again. :D

Ska till skolan om typ en timme nu. Börjar 09:45 :) Trevligt med sovmorgon mitt i vardagen. Nu måste jag kila ner och ta något att käka! ;)

Sen kommer nog adam till helgen på min födelsedag! Den har jag inte hunnit nämnt ännu men snart smäller deT! :D

Och nu är han borta...

Usch. Lika jobbigt varje gång. Nu har adam åkt här ifrån och jag mräker på en gång hur nedstämd jag blir. Fyfan.

Äntligen, tack!

Tack Sanna för att du tipsade mig om textstilen jag så länge letat efter verkligen jätte tack! :) Är så glad och tror den kommer användas flitigt. Den är så galet snygg och söt? :D


Asså blaha! Ser ni hur sjukt snygg den är eller?! Jag ♥ textstilen !

SNEAK PEAK

Slänger in en sneak peak på min KANSKE nya bloggdesign. Har ju hittat insperations källor och tips och tricks ;) Så ännu är det inte klart men tänkte ni ska få kika på det!
Vad tror ni so far? :D

Aw!

Vi satt och tittade på film så sa adam att han bara skulle gå in och vila sig så jag kunde fortsätta titta på filmen. Men hur hittar man honom? Jo sovandes i kläder på madrassen. Gulligt :3

Ny design?

Vill ha en ny design. Är inte alls speciellt glad i den jag har just nu. Hm... Har liksom tröttnat. Och är så nöjd på något sätt med den jag har på min design blogg make and create. så jag nästan funderar på att sno den :o


» TÄVLING PÅ BLOGGEN! «Dagens UDDA drog!http://img.youtube.com/vi/6Krrczljx9w/0.jpg
 

Jag vet att det är udda men man kan inte sluta lyssna? HAHA! xd

Godmorgon :)

Godmorgon alla där ute. Hur har ni haft det? Sovit gott? Det har jag men ändå inte. Har sovit skit lite så det slutade med när Adam och Pontus (lillebror) gick och hämtade frukost så gick jag och la mig igen. Har svårt för att sova på madrass.

Nu har vi segat hela morgonen med guitar hero, buzz och de har spelat sitt älskade wow också. *suck* Vad är det som är så roligt med det egentligen? Har inte fattat det hela, haha :)

Pontus och Adam vill bowla, men inte jag. Någon mer än jag som tycker det är dö trist? Förstår inte grejen, inte denhär gången heller.

Men det är vad jag tycker. Funderar på ett hissa och dissa inlägg sen? :D


Dagens vill ha


MOT BUSSTATION!

Nu åker vi in till stan för att hämta adam! ♥

Hörs sanrt med ett dagens vill ha, posshej.

Längtar längtar!

Längtar så enormt! Adam kommer senare i eftermiddag :D Så underbart att få träffa hnoom igen. Även om det bara var en vecka sedan. Men kan aldrig sluta sakna honom. Även om vi bråkar, så älskar jag honom. ♥

Har iaf kommit hem från skolan fär ett tag sedan. Och har fått världens komplex för mina  tänder. :( Känns som om jag har världens underbett och snebett. Och detta har kommit sen mina käkproblem!? Usch jag orkar inte mer :'(
Skola snart.

Okej det är ett tag kvar men får tvinga mig dit. Halsen känns piss. Men vill iaf dit idag. Kalla mig idiot men har lust och träffa alla människor. Så strepsils blir bra. :)


awesome på stacken igår iaf! :D


Hey what's the big idea?

flum.

Är flummig. Har varit på stacken idag, på 7:an kvällen. Trevligt värre :) Men ska sova snart om jag kan.

sweet dreams. ♥dålig bild men mysig himmel. godnatt ♥

J*VLA SKIT!

Min kamera bild inladdare är borta! ALLTSÅ SHIET! R.I.P på mig :'( Jag fixar det inte D':

Hemma igen och nu STÄDA!

Nu ska jag städa så då hörs vi laaater!

Glöm in bloglovin och tävlingen jag har på bloggen!

mot stallet!

Nu drar jag till stallet sms bloggning! :D
Trevlig dag! :D

Tycker faktiskt dagen har varit mycket trevlig! :) Var i knapped med klassen och vi var ju helt klart bäst på övningarna, förutom de sista då spårade det ur när alla sket i att hjälpa till. Men ah, de första gick bra. Hahah jävla Marcus stog och jucka på en, när vi skulle stå på den där "träön" :(
Fick lite bryt på anton, ström och Mattias. Typ slet tag i dem och släpade iväg dem till ringen. Fyfan orka vänta i 604795672345724673467 år på att alla ska stå i ringen?

Vi samlade nog flest poäng i poäng tävlingen mellan karlberg och österledens sjuor. ;) Asså, Boda borg nästa liksom? HAHA! Känner mig fjortis just nu.

Det där med min käke har inte gått över och det suger. :/ Gör skit ont! D:


SchteeeekSå trevligt kan jag ha det mitt i trädgården!
AJ!

Har skit ont i käken! Eller är det i örat? Asså det sitter precis där vid käkleden vid örat om ni fattar? Det gör skit ont när ajg tuggar men tvingar mig själv att tugga tuggummi. Kanske blir bättre om man mjukar upp lite? Eller. :s


Hm.. Man vet aldrig.

Skolan

Kom hem från skolan för ett tag sedan. Har jobbigt mycket läxor så blir att dra igång musiken och sedan plugga.

Svenska, matte, engelska, engelska, spanska. usch :(

Ska nog gå och sova tidigt.

TÄVLING!

Nu tänkte jag starta en liten tävling.


Tävlingen går ut på att du som vill delta ska gå in på lookbook och leta upp en outfit som du tycker väldigt mycket om. Sedan postar du en kommentar. Med ditt namn + blogg/hemside adress och länken till den outfit som du valt!

T.ex. så här:Sen när jag har bestämt för att avsluta tävlingen. Datumet för detta kommer upp när några stycken anmält sig.

Nå nu vill väl ALLA veta vad priserna är?

Jo here we go!

PRISERNA!

♥ 1 inlägg med en snostilen från den outfit du valt

♥ I inlägget kommer din blogg eller hemsida även länkas.

♥ Sen får du även en länk i min länk meny! :D

Låter det bra? :)

bild x 3

Haha, har jag berättat att jag har bild 3 gånger på en dag. På måndagar. Först har jag 2 gånger i skolan och 1 gång på fritiden. Jag är väldigt kreativ av mig och gillar att hålla på. Dock tycker jag inte att det är så jätte kul att scrapbooka.Edit: Ber om ursäkt menade kreativ. :)


Skulle betyda guld!

Det skulle betyda guld om ni kunde rösta på min släkting Patrik och hans pojkvän Edin i denna tävling om att få gifta sig uppe bland molnen i ett flygplan från SAS.

Just nu ligger de tvåa och deras största dröm är att få gifta sig så. De är så nära nu. SÅÅ nära. Så jag lovar att de skulle bli överlyckliga om de fick chansen att gifta sig på detta vis.

Det ända NI behöver göra är att gå in på denna länk: http://love.flysas.net/?ui=22
och riva biljetten för att visa att ni tycker de ska få stolt gå in i planet. Och kunna gifta sig under en resa mellan Stockholm och New York.


HD! HD!  Lättare att se text!

EDIT EDIT!:

Om länken inte funkar så du kommer till Peter och Edin! Klicka på knappen Popular och leta upp Patrik och Edin. Klicka sedan på dem och NU RIV BILJETTEN! VARJE DAG!

ren och skär natthumor, HAHA!HAHAHAHAH! Jag dör jag tål det bara inte. xd

Pinsamt värre här kommer storyn om min natthumor, första gången jag såg reklamen ;)
:

Jag var ju hemma hos Adam i helgen (som ni inte visste p.g.a. min bloggpaus), Och iaf så åkte vi iväg på lördag kvällen runt 19:45 till ICA och köpte lördags godis med hans mamma och syster. Sen när vi kommer tillbaka har de fått gäster. Så vi slår oss ner i soffan bredvid hela gänget och pratar o.s.v. :) Och jag höll redan då på att bli så är kvälls trött, och min natthumor kom smygandes. ;)

Filmen galen i kärlek börjar på TV:n, efter en stund kommer den (som alltid) tråkiga reklamen och stör.  Men den här gången visas Comhems OMG katt. :D Och jag bara kan inte hålla mig och brister ut i gapskratt inför mig. Kända och helt okända människor. HAHA! Just då var det bara jag som tyckte det var roligt. :P


Så dagens fråga:

Någon mer än jag som tycker det är hysteriskt roligt? ;)

mitt bloggdesignande

...till en annan nivå! Nu en egen blogg till det (under uppbyggnad) : make and create.