I stugan

Nu är vi i stugan. Det har väl varit ganska mysigt men jag är otroligt rastlös all the time. Nu så hade ju Petra med sig sin dator iaf så har något att göra. Har installerat Photoshop cs2 på hennes dator. Älskar det massor. Så det kan jag pyssla med också. Annars är det full igång, Sara springer omkring och skriker, killarna spelar  guitar hero, resten börjar göra sig i ordning för i kväll. Jag väntar lite. Orkar inte stressa redan nu. Ska läsa lite bloggar och sen lämna tillbaka datorn till Petra. :}Ni får en gammal hemsk bild. o:

Upp till stugan nu då

Tillåt mig gråta? Jag komemr inte överleva. Photoshop vill jag ha med mig upp. Fu för stationära datorer alltså!

Mjaoff!

Rubriken är underbar. :} ♥ Ingen fattar om ni inte läst Nattens hus böckerna.

Ska snart åka till kusinerna, ska fira Phille som fyller 16 nu då tror jag. Måste skynda mig med detta inlägg eftersom vi ska åka om några minuter och jag måste packa saker. JAg är alltid lika trög. Men så länge kan ni få en bild att kika på!

Vampire

Satt och pysslade lite i photoshop. Från början var detta verkligen en skit bild. Men det här ökade ju värdet? Eller? Dock är den tyvärr väldigt brusig. Men jag gillar den ändå.

Bloglovin' följare?

Jag vet ju som sagt att jag har några stycken som följer mig på bloglovin' och nu är jag nyfiken på vilka det är! Så hojta till om ni följer mig på bloglovin. Jag är nyfiken! :D


Varför nyår?

Godmorgon bloggen. Vaknade 10:51 trots att mamma var inne vid typ 09:40 och sa att jag skulle gå upp. Det gick ju som det gick. Jaja, nu är det kaos inför nyår, för lite sovplatser och mamma vill åka upp till stugan och Pontus med, medan jag vill frysa tiden och aldrig vill att det ska bli 2011. Jag älskar 2010. Det var verklige.. nej är verkligen ett speciellt år för mig. Och jag måste få göra som massa andra och göra en tidsresummé detta år. Ska även göra en lära känna mig på 30 dagar. Men det är ju fullt med det i bloggvärlden nu så jag väntar lite.


Usch vill inte ha nyår. Vill spola tillbaka tiden.Take me back? Saknar Teneriffa efter som jag aldrig riktigt njöt av att vara där förän i slutet av veckan. Saknade massor av folk och låg inne i en heldag på hotellrummet helt utslagen. Reseångest har jag, yes box.

Två dygn med sims

Så går det när Linnea plockar fram nördfaktorn! Har alltså suttit och spelat sims 2 dygn i streck. Med avbrott för mat och sömn. Hälsosamt och nyttigt? Nej inte ett dugg. Kul? Ja som tusan! Vet ni att det är första gången jag spelat såpass länge att en av mina simmar gick ut universitetet med topbetyg. Till och med två stycken! Och jag har gett mig i backen på att jag ska uppfylla deras livsönskan. Herregud, ser ni att det är nörden som skriver?

Nu har jag i alla fall tvingat mig och sluta. Var liksom tvungen och nu ligger jag efter med att svara på kommentarer och missade att Louise kom hem tidigt i eftermiddag. Men hon ringde ju inte, kotte på henne. Men får se vad som händer imorgon mer än att jag ska till örebro och fira kusin. :} Hoppas det inte blir likagalet som förra året med senap, apelsinsaft och chokladsås i ett par kalsonger inslaget i ett paket.. Ja ni kan ju tänka er hur det såg ut?Jäklar vad duktig jag är som lyckades ta kort exakt när sims klockan var 12:21 ! Status till mig? ;}

Sims time!

Nu ska jag faktiskt spela sims och fytusan vad kul säger jag bara! Och nu har Adam samlat på sig  två utav ett x antal awesome stämplar. Haha. :} Han hjälpte mig att få igång mitt sims eftersom en viss person snott min skiva som sagt.
Förövrigt sitter jag och lyssnar på covers på youtube. Super duktiga, herregud! Min favorit är nog "hannojj" har ni hört henne? Hon är super bra och jag prenumenerar på hennes kanal! :)

Tonight i dreamed about...

Haha, jadu. Helheten vill jag inte lägga upp på bloggen för det är lite för personligt och dessa drömmar är helt knäppa. Ja jag är nog helt knäpp. Men drömde i alla fall att jag fick ett sms från Dennis M?! Haha. :)

Godmorgon/eftermiddag

Jaha, nu ringde mamma förut och väckte mig.

Mamma:
Hej!
Jag: öh, hej.
Mamma: Sov du?
Jag: Ehm, nej jag låg bara vaken i sängen.
Mamma: Jaha, vet du vad klockan är?
Jag: Nej.
Mamma: Den är ett!
JAg: Ehm jaha...
Mamma: Bla bla bla glömde min mobil bla bla bla... (onödig del av konversationen fortsätter)

Haha, jag låg faktiskt inte vaken i sängen jag sov. Men hallå det är lov?! Och ELIIIIIT! Oj nej, jag såg bara att klockan var 13:37 haha... Nej nu börjar vi om det där blev oseriöst som tusan. Det är ju lov och dessutom tre dagar kvar till nyår herregud! Can't believe it. :} Fast jag vill inte att det ska bli 2011 jag gillar 2010. Uh.. Sådär kände jag 2004. Det fick absolut inte bli 2005 hade jag bestämt. För 2004 var så mycket bättre. Så när klockan blev 00:00 så släpptes ballongregnet i hotellets centrum, typ lobby. Ja vi var i Egypten då. Dock vet jag inte om vi har bilder från nyårs kvällen?

2009-2010 fyrverkeri.

Jag vet vi är hopplösa!


Mamma är allt bra rolig

Ett samtal uppstod på väg hem från Erika:

Mamma: Har du fotat mycket hästar nu då?

Jag:
Nä, ljuset var dåligt men några bilder blev det.

Mamma: Jaha, var det för ljust ute eller?

Jadu... HAHA! ;}CS vs Elements!

AND CS WINS!
Jag vet att ni älskar mina illustrationer! Haha :D

När jag var hemma hos Erika förut så skulle jag även hjälpa min moster Petra att förstå sig på Photoshop Elements 8. Och ja... Jag rekommenderar inte att skaffa elements. CS verisionerna är så mycket bättre! För visserligen så fattade jag det mesta. Dock fattades massa grejer i som jag har i mitt cs under samma ställen. Oh noes. Det gick ju bra när jag skulle demonstrera ett photoshop recept på en av exempelbilderna i petras dator, när en av stegen inte finns? Usch Elements är jätte dumt. Jag har inga problem med att arbeta i CS verisionerna. Men elements, nej det förstår jag mig inte på. Inget vidare i alla fall. Satt och letade ett bra tag men gav tillslut upp och skrev ett inlägg på bloggen istället (Hemma hos Erika inlägget).

Känner mig lite allmänt flummig och skulle vilja överspamma hela bloggen med smileys. Men jag hoppar faktiskt över det. Därav fick bilden bli lite flummig. Haha :) Funderade först på att göra en pokemonphotoshop fight först... Typ sätta CS ikonen i Picachus ansikte... :}

I see, it's a Christmas tree!

Nikon D3100 - AF-S NIKKOR 18-55mm 1:3.5-5.6 G

Ponnyer, ponnier, ponnysar?

Hahah, jag dör, vad konstigt egentligen... "ponny". Haha :}

Erika och jag var ju i stallet idag då Erika skulle rida Rocksette efter att hon varit halt. Som jag tror jag nämde i förra inlägget, haha minnesförlust. I alla fall, det var jätte mysigt, men jätte synd om mig och moster som inte fick rida idag. :( Har verkligen längtat! Men får vänta några dagar eller möjligtvis till januari någon gång. Det ska iaf bli under lovet!

När vi kom till stallet idag så stod alla hästar ute i hagen, så några hästar skulle senare tas in för att vara med på hopplektion för Ulrika som man kunde boka upp sig på för några veckor sen. När de skulle hämta Mc Roo ur hagen så blev det kalabalik. Det är ju sådan rang i hagen, så hästarna kommer alltid till stängslet för att komma in i viss ordning. Dock är det ju lite svårhanterat de gånger alla faktiskt inte ska in på en gång.

Så när Mecken nästan kommit ut och Sanna skulle stänga grinden så fick Hubbe spel
och sprang rakt ut, liten som han är han så slank han igenom den glipan som fattades för att grinden skulle vara stängd. Och Clabbe och Hubbe är trogna följeslagare, lilla fjordshettisen och en stor Clabbe (vilken ras vet jag inte), så Clabbe skulle ju ut han med. Så vill man inte ha en Clabbe som mejade ner än så var det nog bäst att flytta på sig. Så Clabbe och Hubbe ut på stallplanen. Som tur var stod vi ganska många i närheten. Så jag fick ta tag i Hubbe tillslut, dock var det inga problem eftersom Hubbe bara ville in. Så Clabbe och Hubbe fick gå in i sina boxar. Haha, Clabbe såg ytterst upprörd ut när han var påväg in. Som herregud ni kan ju inte stänga in mig i hagen! Galningar är de allihopa. ;}

Det såg jättefint ut när Erika red på Roxette sen! Synd bara att det är så dåligt ljus i ridhuset och jag inte har fått ordning på inställningarna för bästa möjliga bilder i ett ridhus. Men när jag filmade var det bättre. Roxette ville dock inte alls gallopera. Men Erika hade blivit tillsagd att inte pressa henne så de hoppade över det. Istället för att vara på och försöka hela tiden. Skritt och trav blev bra i alla fall!

1.  2. 3.

1. Fulsöta Chippen (endast för att han nästan ser ut som ett föl trots att han inte är det.) och massa söt ponnier i bakrunden!

2. Mecken (Mc Roo) ser liiiite trött ut.  Och han passar så bra i vinrött att jag dör lite, min söt ponny!

3. Kelsjuka Buster såklart. :}

Hemma hos Erika

Sitter hemma hos Erika och vi har haft det jätte trevligt! Filmkväll så det blev tre stycken kärleksfilmer och de var underbara allihop. ♥ Vet inte riktigt när jag ska hem, men mamma ringer väl som vanligt. Idag så har vi varit i stallet för Erika skulle rida Rocksette som nyss varit halt. De håller på att arbeta igång henne nu igen. Så kameran var med men fick inte så bra bilder på Erika när hon red. Ni vet ju hur dåligt ljus det är i ridhus. Haha, det rimmade! :}

Bilder kommer så fort jag är hemma.

Facelook and outfitPS. Min mamma kan inte ta outfit bilder. Det blir kaos av dem. Haha :}

Två alternativ under julhelgen

Jag har märkt att det är två stycken alternativ här i bloggvärlden under julhelgen. Antingen så är man aktiv i bloggen eller så är man helt borta och har fullt upp hela tiden/glömmer bort bloggen och flyter med i den härliga julkänslan att lata slappa, läsa en bok. Men många läsare är inte så aktiva. För min statistik är alltid på minst 20 unika oavsett vad. Men wosh sa det och man hamnade nere på 10 unika igen. Så brukar det inte vara trots att jag är oaktiv brukar mina trogna alltid titta in var dag.Den 22 så började julhelgen, det märktes starkt. Då var det inte en kotte som hade tid att sitta vid datorn för allting saktade dalade neråt men 21 låg vi iaf på 24 unika och 22 rasade det ner till 13.

Just me my camera and I

Hej på er, jag har verkligen varit skitdålig på att uppdatera nu. Minst sagt. Men jag lever lite utanför cybervärlden. Okej okej, jag erkänner att jag inte varit utanför cybervärlden. Bara utanför bloggvärlden ett tag. Men, jag har fått hjälp från Adam med lite stuffs, den hela sanningen är att han hjälpte mig med ett crack till mitt sims eftersom en viss person troligen tagit min skiva (no names). Sen var jag snäll och gick med på att börja spela lite wow. Sen kommer rubriken in att jag tillbringar lots of time med min kamera. :}

That's why my darlings. Igår började jag faktiskt skriva inlägg men sen la internet av och höll på. Jäkla skrutt alltså.


Sten & Evas katt Pricken. Så underbart söt och kelig! Tyvärr dog mitt batteri igår så hann inte få så många bilder!

Nikon D3100

Nu är man ägare av en Nikon D3100. Det är helt galet! Och upplevelsen när jag öppnade paketet. Kommer jag aldrig glömma, inte heller de närvarande. Jag frågade om mamma och pappa skojade när jag såg att det stod D3100 på kartongen när jag öppnat lite av paketet. Då frågade mamma pappa om de brukade skoja. Sen fattade jag att det var sant, då började jag storböla. Och så skrattade jag samtidigt åt mig själv för att jag grät. Och då kan ni ju tänka er hur det lät. Jag var i chocktillstånd och hypervetnilerade, skakade i säkert 30 minuter. När jag öppnade själva kartongen nästan skrek jag: DET ÄR SANT!!!! OMG DET ÄR SANT!

Kommer aldrig glömma den stunden.. :'3

Klädseln bestämd

Nu är klädseln bestämd. Och det blev ingen utav mina alternativ. Jag gick ner och hämtade min blus i mammas garderob. Stilrent blev det nu!Ring från en nedstängd butik | Blus från Cubus | Lacktights från Gina Tricot | Svart linne (under blus) Ullared | Halsband har jag gjort själv |

Vilka kläder?!!?!?!?

Shit, jag har verkligen inte köpt någon klänning att ha på sig iår. INGENTING! Men det lutar mot mina lacktighst, stickade bruna tröjan, naturrosa linnet (kläderna jag har i headern och footern). Eller pippi tröjan, ett matchande rött linne och lacktights. Ångest... Vet inte vad jag ska ha?!Pippi tröja, rött linne och lacktights.

Schemat för julafton

Här kommer dagens schema för imorgon. Ett ungefärt schema då. Men ungefär så kommer det väl bli? :}

PontusJag var ute och fotade Potnus för länge sedan nu i höst. Men la aldrig upp några av bilderna på bloggen. Det blev helt enkelt inte av. Men nu så får ni se en bild. Det kan komma fler! :}

Mupp minneskort

Såklart är det fel minneskort och passar inte i utan är förlitet. Det var jäkligt nära att jag inte fick ut minneskortet igen. Men vad gör man nu när förpackningen är bruten och allt?! Skit också. Vad trött jag blir.

Ett nödvändigt ego

Okej, nej det är inte bilden jag menar haha. Men vi bjuder på den i alla fall. Nu till saken då.

Jag var jag som sagt på stan förut.
Och jag shoppade alla sista julklappar, super skönt att vara klar nu. Vet ni vad? Jag älskar att köpa julklappar i sista minuten. Dock är det synd att vissa grejer är utsålda sådär dagen innan. Men det ordnade sig ju i alla fall. Någon mer än jag som älskar sista minuten julklappar? Man känner sig så nöjd och lättad efteråt. Och i år... Har jag köpt mer julklappar än vad jag någonsin gjort tidigare! Hoppas alla blir glada. För min rygg fick stryk av att sitta i en random ställning på golvet och slå in ett x antal julklappar. Så, well jag hoppas det är värt slitet!

Men, men... Många är väl som jag och kan inte hålla tassarna borta. En egoistisk julklapp följde med hem. Dock var detta en nödväntigt ego. Helt klart, och värt varenda öre. Dessutom var det jätte billigt! Inte visste jag att en 2GB minneskort till telefonen kostade endast 99 svenska riksdaler. :}

Glad och nöjd cheyy nudå.
Ska bara börja flytta över lite grejer från skit minneskortet på 512 MG. Gött nu med mer plats sen! Schoho!
Känner hur julstressen tar av och jullyckan tar vid... :}Film och paketinslagning

Nu blir det till att sitta och titta på film medan jag slår in paket. Lovely, Lejonkungen blir det faktiskt. Vet ni vad? Jag såg Bambi II igår. HIHI! Jag känner hur min barnslighet smyger sig på... ;) Men kommer typ börja gråta eller något. Jag älskar verkligen lejonkungen! Ingen mer än jag som gör det?

Sista minuten klapparna

Nu är det iväg och handla sista minuten klapparna, dock har någon slarvat bort mina mysbyxor men det blir nog bra i alla fall. Får ta ett par andra... USCH! Aja hörs!

Lite bloggpaus & lov.

Pausade lite från bloggen igår, lite skönt faktiskt. Var inte så pepp på att sitta vid datorn låg faktiskt och sov nere vid brasan från kvart i tre till halv sex tiden med en dunderhuvudvärk som plågade mig. Men gött att sova lite i alla fall!

Idag gick jag ju på lov, riktigt skönt det med. Nu ska det slappas stressas... det sista inför jul. Sista minuten klapparna imorgon. In till stan sen hem och hjälpa mamma med lite grejer. Snart ska jag faktiskt slå in lite paket. Mysigt värre. :)

Vad gör ni? :D
Arkivbild

Skitförbannad

Bloggshopens toolbar där nere ser ni?! Den hatar jag och är så sjukt förbannad. Snart byter jag seriöst bloggportal. Min wibya toolbar funkar itne länge p.g.a. skiten!

EDIT 22/10: http://namninsamling.se/index.php?sida=2&nid=5158 Skriv under!

Julbak!

Nu julbakar vi förfullans! :D Knäcken går typ åt helvete för den blir aldrig klar. Men mina mozart kulor blev grymma!Men herregud vad bilden blev dålig när den laddades upp?! ><

The final countdown

Nu är det verkligen the final count down. De fyra sista dagarna nu då! Oj oj oj. Sen smäller det, eller? Nej det knackar på dörren och "tomten" kommer. ;) Har valt att spara massa grejer mamma köpt till julklappar iår istället för att ta det direkt. Det kommer bli galet många eftersom hon köpte grejer till mig i ullared, men jag valde att inte ta allt då. För vem gillar inte att slita upp många paket? I do anyway.

4 dagar kvar!

Fotat

Nu har vi varit ute och fotat och suttit inne ett ganska bra tag. :) Klockan känns som om den är jätte mycket! Men den är ju bara halv fyra?! Jösses. Dagarna går sakta men ändå fort. Jul om 5 dagar, (jag räknar aldrig med dagen man är på.) Dock är jag helt konstig idag och fastnar inte alls på bild. Men denna var väl lite klockren?

 

Från Jonnas blogg..  HAHA! Alltså alright jag bjuder. VÄLDIGT MYCKET!

Nyduschad i väntan på Jonna

Godmorgon, jag har ganska nyss varit och duschat och nu sitter jag och väntar på Jonna som ska komma hit! :) Blir antagligen lite fotografering och bloggning, pysslande i photoshop med mera. Och lite bullshit om jag känner våran relation rätt. För vem pratar inte skitsnack med sin bästis? Haha.

 

Haha oj nu kom hon! :D

Riktigt synd om stackarn

Jag ser inget komiskt i det hela, jag tycker bara fruktansvärt synd om honom. Titta på hela videon och lyssna på vad de säger! Stackars kille alltså...

One piece illustration by me

Jag kom på en rolig grej när jag var med Louise en dag. Vi satt och diskuterade one piece och kollade på våra favoriter. Sen kom jag på detta,  Och efterssome Piece låter så likt Peace, så blev det här automatiskt handtecknet ;)

Snabb illustruering i photoshop!

I'm singing!

Har precis battlat lite på Kareoke party. Haha, stolt över mig själv. Låg alltid bland de i topp 3 ;) Azumness?! Njae. Jag vet faktiskt inte. Men roligt är det att grabba guitar hero micken inkopplad i datorn och sjunga Use sombody, Tik tok, Forever young etc. etc.

Hissar och Dissar

Tycker det är dags nu faktiskt!

Hiss:

- Snö! Hur mysigt som hellst!

- Julklappar, vem gillar inte?

- Ökad statistik, älskar så jäkla mycket! Hoppas ni stannar! Remember me at bloglovin' ?

-  Sammarbetet med Eac design, skti kul tycker jag! :)

- Linnen, älskar linnen!Diss:


- Listor som sårar en, känner mig riktigt sviken faktiskt...

- Kort jullov!

- Att få godissug när man inte har godis hemma.

- Att sushi baren var stängd igår.

- Förvirrande förkortningar..

- När man saknar någon så det gör ont.


When I'm bored I sit on facebook and like stuffs

Så sant som det var sagt. När jag har tråkigt så sitter jag på facebook och gillar saker! :D


Dreams

God morgon! Undrar vad vissa drömmar kan betyda? Drömde i alla fall att min flöjtlärare sa: Omg, vad kort hår du har fått nu! Jag: Jag vet! *går genast in på facebook och skriver en status: Tove tycker mitt hår är kort! Äntligen någon som inte är längdblind!!!*
Haha ;)

Btw, mitt hår luktar parfymhus. Uek.

Sega tjejen

Ja jösses, jag höll precis på att somna i sängen med kläderna på efter att ha läst lite Kalle anka. Haha, so classic it can be. ;) Men måste hålla mig vaken, sushin kommer ju snart. Ni får gärna komma med låttips btw!Höst vare ja. ;)
GLÖM INTE RABATTKODEN PÅ EACDESIGN! Ange Mylifeaslinnea när du beställer i mejlet!!!

Sushi for the evning

Mamma är på jobbet nu och sjukhuset ligger ju väldigt nära en sushibar, så jag har bett mamma köpa med lite sushi så jag ska få prova äta. Många säger ju att det är så galet gott, så nej nu måste det faktiskt testas på riktigt! Vi åt ju på sushibaren en dag när pappa drog iväg oss på en liten hemlis, dock vågade jag inte köpa sushi men fick smaka liiite av pappa. Men nu ska vi se :)


File:Salmon sushi cut.jpg

Bild lånad från Wikipedia

Erbjudande till er läsare... RABATTKOD!

Rubriken is totaly true! Jag har ju som sagt startat sammarbete med Eac design. Och har nu fått chansen att dela med mig av en rabattkod på Eac design, 15 % får ni på ert köp! Visst låter det bra? För hennes smycken är ju bara lovley!Förtydligande av text:


När du handlar hos Eac design ange rabattkoden:
Mylifeaslinnea
Och du min kära läsare får 15 % rabatt på hela ditt köp!
Super bra julklappar!
Och bra att använda rabattkoden till sista minuten köpen!RABATTKODEN ANGES I MEJLET NÄR DU BESTÄLLER HOS EAC DESIGN!

Sammarbete med Eacdesign

Hej alla sötnosar! Vet ni vad? Mitt humör har vänt för jag har precis fått ett svarsmejl från Eacdesign och vi ska nu starta ett sammarbete! Jag återkommer med, lite mer information.

Dåligt humör

Mitt humör har verkligen inte varit på topp idag alltså. Verkligen skit känns det som, det är då man känner sig sjuk. Trött, förkyld och dåligt humör. Det är bara hemskt.
Pratade med en i telefon förut... Vilka jäklar som får lov imorgon!


Olive you. ♥

Är det bara jag som älskar låten? Den är så söt att man smälter, typ. Älskar den i alla fall. Låter ju som I looove you and everything you do... Aw, kärlek till låten ♥

Passade på att måla en liten bild till i Photoshop. c;Julstämning eller dåligstämning?

Haha jag pallar inte. Bara jag som tycker det är roligt?

Godare med sugrör

Godmorgon godmorgon, jag är fortfarande förkyld och halsen är nästan värre än igår. Men visste ni en sak? Att allting man dricker blir godare om man dricker ur sugrör?! Det blir det. Jag lovar. Hade värsta megalgaset med oboy här för en stund sedan och så bestämde jag att jag skulle ha sugrör i det. Sagt och gjort så stoppade jag i två sugrör i glaset och började dricka. Efter bara någon minut var alla oboy borta. Men jösses vad gott, godare än utan sugrör. c; Dock kan jag inte hämta mer då oboyen nästan är slut... *sob sob*

Bloggvärldens alla innvånare är dåliga på att kommentera

Ja som rubriken lyder så är alla här i bloggvärlden hemskt dåliga på att kommentera. Trots att unika besökare ligger på minst 10 st varje dag och sidvisnignar på runt 50 så är det ALDRIG, någon som kommenterar. What's happening to this world?! Jag brukar köra med att jag ska kommentera minst 3 inlägg per dag. Och det gör jag, oftast mer till och med. Varför kan inte fler göra det?

Eller ännu bättre som jag gör då och då. Kommentera minst 1 grej på varje blogg man kommer in på som hör till inlägget, alltså en lite personlig kommentar/åsikt om just det inlägget, inte bara en fin blogg! kommentar och sen så drar man vidare och läser aldrig mer på den bloggen. Nu säger jag inte att jag inte uppskattar de kommentarerna. För det gör jag verkligen! Sätt er ribba och bestämm att man ska kommentera ett x antal inlägg per dag. Tänk även på att ni som itne har bloggar kan kommentera utan bloggadressen!


Och när min statistik ser ut som ovan och man bara får 15 kommentarer, som jag kommer ihåg att jag fick den dagen så undrar man. Är det bara 15 st av 257 som har något att säga? Bara 15... Det är inte mycket det är bara 6 % utav 100 % som kommenterar! Väldigt lite.

Peace out.

Igelkottsvakt?!

Haaha! Weronika made my day med denna information:

Martin hade tydligen gått fram till henne i skolan och följande koversation uppstod;

Martin: Var är Linnea?
Weronika: Sjuk tror jag.
Martin: Har Louise en igelkott?
Weronika: Eh, inte vad jag vet.
Martin: För Linnea skulle vara igelkottsvakt..
Weronika: Hm...

HAHAHA JAG AVLIDER. HAHAHAHAHHAHAH *andas* HAHAHAH!


Igekott är alltså Lousies mössa, pälsmössta, björnfitta eller vad ni nu vill kalla det. Just att det blev Igelkott är lite internt mig och Louise i mellan. xd

PS. Jag vet att ni tycker bilden är fin ;)

Nikon ♥Kärlek till nikon. I'm a nikon lover. Och photoshop. :3

Nya designen uppe!

Yesbox, den nya designen är uppe. Det är fortfarande lite småpill som ska sättas in annars är den helt klart. Och vet ni vad? I LOVE IT!


Ny bloggdesign

Herregud, jag har knappt kunnat bärga mig med att göra klart den nya designen efter dagens fotografering. Det gav mig en jätte kick. Och vet ni?! Nu är den äntligen klar! WIIIEH!
Här kommer en video med resultatet:

KOMMER SÅ SNART JAG VARIT OCH DUSCHAT. Uppladdning och bearbetning pågår.

Får komma imorgon, likaså designen. Allt är dampigt.

Tredje världskriget?

Det låter som om pappa har tredje världskriget där ute i soffan: GO GO GO!! SHOOT HIM! *POF POF POF, FRRR FRRRRRR FRRRRRRRR!*
Eller så är det TV:n ;)

Ca 2 timmars fotografering och promenad

Som rubriken lyder så har jag varit ute och fotat jätte länge nu och tog även en promenad sen. Bilderna får ni se senare och jag ska nog gå en sväng till Emma och fota Abbe och Emil! :D

Ni kan i alla fall få ett kort från fotograferingen. ;)

Tredje advent

Ja just det! Nu är det tredje advent också! Och det firar vi med en liten advents video jag gjorde så där lite innan frukosten. Första videon i mitt nya videoredingerings program, som egentligen är mer anpassat för videotutorials.


 

Btw vet jag inte vad som hände med storleken på videon men enjoy anyway.

Förkyld som tusan

Ja jag sitter här inlindad i en filt med trosor på mig (viktig fakta liksom, erhm.) och hostar, snorar, harklar och allt som hör en förkylning till. Visst låter det great? Skulle inte tro det. Det går väl i familjen nu det är bara mamma kvar. Pontus började, pappa sen och nu jag. Dock har inte pappa hunnit bli frisk än. Men det låter som om jag är värst i familjen förkylnings mässigt. Buhuh.

Ska i alla fall försöka ta mig iväg till skolan med lite kraft  ansträngning imorgon för det är sista bildkursen på eftermiddagen. Och de vill inte att man går dit om man stannat hemma från skolan. Dock vet jag inte hur jag ska göra med flöjten stunden efter. Det är ju lite svårt att inte bli yr då menar jag, eftersom man använder så mycket luft när man spelar och när jag är förkyld och täppt i näsan o.s.v. så kan ju det bli ett problem. Speciellt om jag ska hosta varannan minut också.

Tänkte göra en videoblogg nu i helgen men det blir nog inte av efterssom jag låter som jag gör.


Lite egoistisk får man vara... Eller?

Brand i privatstallet

Jag är nere på botten nu. Jag kan inte fatta det. Privatstallet tillhörande min ridskola har brunnit ner till grunden. Åtta hästar, åtta oskyldiga liv, brann inne. Helt omöjligt i mitt huvud. Det är inte sant.

Åtta hästar dog i branden på Botorp ridskola i Karlskoga.

Tråkigare än tråkigast

Jag har så fruktansvärt tråkigt nu att jag inte vet vad jag ska hitta på. *suck* Någon som vill hjälpa mig? Kom med ett tips, vad jag ska göra för videotutorial, underhållande spel, bra bloggar. Ska titta in på We heart it och leta insperation och bli lite sådär frustrerad över att jag vill också ha en systemkamera så jag når mitt ultimata mål.

Video Tutorial?

Har äntligen fått mitt nya program som jag kan filma skärmen med och göra videos utav det. Och jag slipper använda skit hypercam.. :D Tack Tescho för tipset.

Så nu undrar jag. Har ni något som ni undrar över som ni skulle vilja ha förklarat? Kommentera så ska jag försöka fixa det jag kan! :)

Ispinnar?

Herregud att gå hem i TIGHTS när det typ är 100 minusgrader är i alla fall något jag aldrig ska göra om. Men orkar inte slösa tid på att sitta och vänta i på bussen. Ska från och med nu sätta på mig mysbrallorna över tightsen. Ja det håller faktiskt kylan borta.
Alltså jäklar vad ont det gjorde de sista 100 metrarna hem. Aj aj aj mina ben säger jag bara. Nu ska jag försöka ta tag i min design.. Igen... Och sen vet jag inte :)Fönsterbild, alldeles färsk bild.

Nu ska jag dejta kudden

Nu ska jag dejta kudden har även fixat så att min hals får dejta äckliga halstabletter. Yay...

Kärlek till alla inställda lektioner

Hur underbart är det inte? Speciellt en dag som denna när man känner sig tröttast på jorden? Skull egentligen slutat halvfyra men slutade klockan 13:50. Gud så skönt. Egentligen slutar vi med svenska, har håltimme och sist på dagen spanska. Men våran spanskalärare var sjuk så det blev till att gå hem direkt efter svenskan. Skönt skönt. :) 

Då blir det flöjt sen och så vet jag inte vad jag ska hitta på? Funderar på att sno grannens systemkamera en stund. Men det säger jag alltid och så blir det aldrig av...


Do ya' remember my google glasses? (;

Goddag underbaringar

Hej hallå. Har ganska nyss kommit hem från skolan och idag är det ledig dag så det blir att ta tag i en bloggdesign som en tjej beställde. Hoppas jag kan fixa den så hon blir nöjd. Detta är då en utmaning för mig och jag hoppas det blir bra. Skulle vara jätte kul. Tisdagar brukar vara min kodnings dag, den dagen då allt vill funka fint. Sen ska jag även post ett paket, vad spelar ingen större roll, ska i alla fall posta ett paket.

Idag har jag saknat min Louise väldigt mycket, *sob sob*. Sitter och pillar på mitt halsband med ett kors på bara för att det får mig att tänka på Louise då hon också har ett halsband med kors på. Även om våra inte är likadana. På lunchen satt jag med killarna för omväxlings skull. Haha.

 

 En mysig bild från förra året fick äran att pryda detta inlägg.


Sista farväl utav Louise

Nu kommer Louise snart, fyfan vad underbart att få ta ett sista farväl av henne innan hon åker. ♥  Planeras att springa runt och vara allmänt flum, snö... Det är alltid lika kul i alla åldrar!
Kommer sakna ihjäl mig sen, 3 veckor. Seriöst. Jag ska hitta en mirakelbantningskur så jag får plats i resväskan!
UPDATE:

Vilken kväll. Det var sjukt kul med min sötnos! Vi dampade runt i snön i våra vinterjackor, vantar och jeanstights. Det var inte liite kallt. Men väldigt kul. All kärlek till Louise. Låter bilderna tala för sig själva.


Och det där sista hejdå innan man inte får träffa varandra på 3 veckor. Usch det var inte roligt. :(

Dear santa can you hear me?

Dear santa. I want a camera, Nikon D3100. I've been very nice this year, i promise.

Och jag vill faktiskt mycket hellre ha en system kamera än en ny telefon. Den jag har nu funkar prima! Jag kan ha den i ett helt år. Jag lovar jag klara mig. Jag kan till och med delbetala min julklapp om det så behövs. Jag lovar. Helt 100 % okej? Och om det skulle vara så att min telefon mot förmodan skulle sluta fungera... Så kan jag köpa en gammal tegelsten på blocket för en hundralapp eller så. Så länge det går och sms:a och ringa så duger den. Ett bra tag. Det är ju liksom my camera and I som räknas? Eller hur?

Loveley sovmorgon

Kärlek till sovmorgon alltså, måndagar och tisdagar betyder sovmorgon. Så imorgon är det lite sovmorgon, kommer föhoppningsvis inte försova mig i alla fall. Önska mig lycka till vet ja'. ;)
Vet helt ärligt inte vad jag ska hitta på imorgon, mer än att jag ska till bilden och flöjten som vanligt. Fortsätta med min blogg design...? Ska nog börja redan nu. Utan att få psykanfall på skiten, det är så typiskt mig. Haha!
Ja jag vet, min säng ser ut som värsta prinsess sängen, men skön är den. ♥
Typ sådär ser det ut i mitt rum när linnea har sovmorgon, huvudet underkudden såklart. ;)

Julstädning efter...

Här om dagen visade jag ju bilder på hur det såg ut efter att jag julstädat, i fönstret, kolla det HÄR.
Mitt fönster är i alla fall fint nu, men hela resten av rummet är kaos, hehe.


 

 

Så, så här såg det ut efter! :D


Skype med Alexander

Sitter just nu och pratar på skype med Alexander. Alltså, det är jätte lätt att fastna i timtals långa samtal med honom? Haha. :D Det är alltid lika roligt, för han är så rolig. Vi har spelat msn spel, sjungit på karaoke party, fixat med hans blogg och typ bara snackat om random stuffs.

ECLIPSE FÖR 99 KR!

Det ända jag kan säga är o-m-g. Jag köpte, eller pappa köpte Eclipse till mig för 99 ynka kroner idag! Hallå, det är 2 dagar efter releasen av DVD:n?! Jag är helt överlycklig! Så alla bör rusa iväg till närmaste Elgiganten butik och införskffa Eclipse för ENDAST 99 kr. :D

Ansiktsmask

Nu är det dags och gå och ta bort ansiktsmasken. Talk to ya later!
HAHAHHA, bjuder på den sista bilden!

VIDEOBLOGG!

Det är nog den bästa videoblogg jag åstakommit. :D Jag låter typ glad? Konstigt nog fast mitt inre är ett helt upp och ner. Men håller väl på att lära mig hur man gör en videoblogg? (;

Shopping och Lisa!

Nu har jag varit och shoppat och är jätte nöjd! Dock blir det till att klicka hem lite saker också, allt fanns ju inte i butikerna. Så är det i små och mellanstora städer som inte har hela sortimentet i butikerna.
Dock skulle jag kunna köpa upp hela Ginas sortiment! Om jag hade råd... haha :(

Sen när vi kom hem gjorde jag mig snabbt iordning igen, mitt hår var lite kaos efterssom jag duschade på morgonen och det torkade under dagen på marieberg. Sen körde mamma mig till bowling hallen, jag var nervös som fan, för att jag skulle träffa Lisa. Så söt är hon! Jätte konsentrerad på sitt spel, och jag var jäkligt facinerad. Skulle aldrig kunna spela bowling så bra, haha! Även om det inte var länge vi träffades så är jag glad att vi gjorde det. :)
Känner inte ni också som att de man träffar på internet eller genom andra kompisar utan att träffa dem, det känns inte riktigt som de finns? Haha, men det gör dem! :DLiiisa. :D ♥

Rita och fundera

Ska rita skriva och fundera. Ska också passa på att fixa några låtar lägga på en skiva som jag kan somna till. TIPSA OM LUGNA LÅTAR, bra att fundera till.

Rödtott? Ja tack.

Jag går och avundas alla rödtottar nu. Vill verkligen ha rött hår fast samtidigt inte! För fatta vad svårt att få bort sen när jag har tröttnat och vill bli blond igen?! Och dessutom måste jag skaffa en ny jacka innan jag färgar håret rött. Samtidigt som jag vill ha rött hår redan nästa vecka. Nu är det ju inte någon knallröd färg vi snackar om, inte heller orangeröd utan den där snygga... mest awesome färgen som finns ni vet? Som en av mina favorit bloggare Elin på bloggen Nevnarien har. DEN färgen. ooh oh. Ge mig nu! Erkänn att det är sjukt snyggt?!

Dagens låt

Säg vad ni vill. För mig kan den här låten aldrig bli för gammal. Beskriver så mycket sanna känslor.Youtube funkade inte då de har skickat ut apor på uppdrag igen. Undrar om det är bara mig det inte funkar för?

Daniel Adams-Ray – Gubben i lådan

Youtube error?

Ja tidigast imorse hade youtube ett error. Och ja vad gör man inte när man har error på sina servrar? Som alltid. Skickar ut välutbildade apor!

 

Bad såklart Ida och Therese att hålla utkik efter ett gäng välutbildade apor så jag och Louise kunde visa dem denna viktiga information! Men attans, det var någon som hittade dem före oss. För när vi väl satt i datasalen och gick in på youtube så hade allting börjat fungera igen. Skit också! Det var ju vi som skulle hitta aporna!

I min egna lilla bubbla....

Jag har levt lite i min egen lilla värld idag. Och varit väldigt irriterad på vissa personer, ber om ursäkt för det... Och nej det är inte pms som är mitt problem. Det är mitt innre jag har fått brottats med för att hålla gnistan uppe. Och orkar faktiskt inte ta upp vad det är som orsakar min mentala brottningsmatch. Det kan jag få hålla för mig själv en stund, för jag vill bara att alla ska låtsas som om inget hänt. Det är lite lättare då, om ingen ständigt på minner mig. Vill jag prata om det är det jag som börjar, så ni behöver inte fråga.

Och vet ni hur skönt det är att skriva, skriva och ännu mer skriva när man brottas med grejer i huvudet. Dock blir det inget av det skrivandet på min blogg som vanligt, eftersom det är inget jag vill hipp som happ slänga ut officiellt på internet.