Valborg!

Ja nu är det valborgs mässo afton idag ju :) Vart ska ni ta vägen? ;) Själv så ska jag upp till mormor och morfar som vanligt, jag tycker det är underbart mysigt med egna småbrasor. Man har det nog trevlgiare då en när man går på de större.

Älsklingen är nere på kusten nu ska nog ringa snart. Saknar honom ♥ 

Jag får snart glädje hoppsi hoppsi för att jag vill lägga upp nya designen *wiiiieh!* men icke jag får vänta lite :3
Är ärligt nöjd nu ^^,

Sneakpeak!

Här kommer en liten sneak peak på hur bloggen kanske kommer se ut. Det är lite kvar. Just nu känner jag mig rätt nöjd (;

   ← Klick? :33

Ny design? :D

Nej usch nu vill jag faktist byta design! Och jag ska nog blogga oftare, hoppas jag. Men den får se ut så här ett tag till framöver medans jag ska pyssla med en ny design på test bloggen... Vad den heter är en hemlis för att man inte ska få se resultaten >:33

Ska bli ngt lite mer stilrent och så... Vi ska göra om HELT! Nu ska vi bryta upp (: Och jag ska fixa det själv! Medhjälp av kodnings guide o.s.v o.s.v :)


Ha det sålänge :D


*inte linslus*

Btw... så är det tag för mitt WinRar att börja användas igen... tihihi.. downloads here I come! :D

8 dagar kvar :)

Jag hatar att komma på rubriker (; Men den stämmer ju iaf :D 8 dagar kvar nu tills älsk kommer hit :) ♥

Nu har jag suttit och mobbat min blogg i tankarna ett tag. Usch, jag känner mig så urk. Julias blogg är helt fantastisk fin ♥_♥

Klicka på hennes header för att komma och kolla hennes sjukt bra blogg :D
↓↓↓↓Julia bli inte sur för att jag snattade bilden, förlåt! ;__; <3Som tröst borde alla titta på hennes blogg :3 Och läsa :D

Älsklingen är bra på svenska (;

"Gud vad kul det låt! "

"åtit"'

Jag visar typ en sak som är gjord i keramik:

Adam: "Jaha, gips.."
Jag: "Ehm, nej keramik , hahha!"


Lite roligt :3 Älskar dig mest Adam

Chihuahua ♥

Jag vill ha en chihuahua så underbart söta, och vill ha en liten vovve D: Har tittat massa bilder och döör vad söta de. Eller blandras papillon+chihuahua ♥ Över gulliga små valpar.

Älsklingen ♥

Dagen var underbar igår alltså ♥ Orden typ inte finnas o.o<3

Alltså jag orkar inte blogga idag trött som bajs D:

Back on track!

Nea is back on track! Yay ;D Så nu har man fått tillbaka modemet och kan börja blogga igen. Nu ska jag försöka att inte få det intaget igen.

Så nu har jag inte bloggat på typ 3 veckor? Inte bra :( Men undertiden har jag roat mig att rita, läsa, städa, spela wii, fotograferat (: Jag börjar ju bli pro på tennis på wii sport nu asså (y'' Säger vi, haha! :D Men nej har faktist typ 600 i kunskaps poäng eller något. Iaf snart. Är på 540 någonting. Men väldigt intressant var ju det också. Hahah ;)

Nu sitter jag och lyssnar på, Hey soul sister och bloggar. Har precis tecknar lite :D Och nu är det bara ca 30 minuter kvar tills jag ska åka. Gud jag har längtat hela veckan ♥ Vi ska åka och hämta älsk, hemma hos honom och sen ska han följa med oss hem.

Ha det (; ♥


Ogräs 8D Nejmen jag gillar bilden, och det är faktist ogräs (;